Forum » Mobilne tehnologije » Nov Android telefon
Nov Android telefon
ameba ::
Zdravo,
kupil sem si prvi android telefon.
Zanima me kaj mi pripoočate da si preberm za začetek, katere aplikacije naj si naložim in predvsem katero navigacijo naj uporabim.
Telefon imam pa LG Optimus G.
Ali je kakšna slabost da telefon nima SD kartice ?
Hvala za odgovore.
kupil sem si prvi android telefon.
Zanima me kaj mi pripoočate da si preberm za začetek, katere aplikacije naj si naložim in predvsem katero navigacijo naj uporabim.
Telefon imam pa LG Optimus G.
Hvala za odgovore.
Hayabusa ::
Spregledal nekako .
Android - katere aplikacije
Dokler je porabiš teh 25Gb, ne.
Igo navigacija.
Android - katere aplikacije
Internal 32 GB (25 GB user available), 2 GB RAM
Dokler je porabiš teh 25Gb, ne.
Igo navigacija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
ameba ::
Hvala :-)
Morda še kakšne obvezne nastavitve za minimalno porabo energije, ter da se mi nebo avtomatsko povezoval na internet ?
Ali je normalno da telefoni nimajo več pri nakupu vodičev ?
Morda še kakšne obvezne nastavitve za minimalno porabo energije, ter da se mi nebo avtomatsko povezoval na internet ?
Ali je normalno da telefoni nimajo več pri nakupu vodičev ?
davor210 ::
Pozdravljeni,
Rabim pomoč, pri iskanju enega dela za mobilni telefon marke Xtouch X506S. Problem je v tem da mi se je zlamal ekran, in kak je na dotik je malo bolj težko najt takšne dele glede na to da se zelo slabo prodaja po evropi, ker je telefon narejen v Pakistanu al kaj takega, ne vem točno, in zelo malo stane okrog nekih 140€, vem da mi bi nekateri rekli da mi se ne splača zamenjat tega ampak vzet novega in to je to, ampak problem je v tem da je to darilo od prijateljice katero mam rad in nekak bi še vedno mel spomin na njo, in zaradi tega vas naprošam če mi lahko pomagate pri iskanju tega dela(ekran). Sam sem tudi skoraj preiskal vse internet strani ampak brez kaj dosti uspeha. http://www.xtouch.ae/plus/view.php?aid=... tu vam prilagam link da si vidite kak zgleda telefon.
Hvala v naprej za kakršnokoli pomoč pri iskanju tega(ekran) dela. :)
Rabim pomoč, pri iskanju enega dela za mobilni telefon marke Xtouch X506S. Problem je v tem da mi se je zlamal ekran, in kak je na dotik je malo bolj težko najt takšne dele glede na to da se zelo slabo prodaja po evropi, ker je telefon narejen v Pakistanu al kaj takega, ne vem točno, in zelo malo stane okrog nekih 140€, vem da mi bi nekateri rekli da mi se ne splača zamenjat tega ampak vzet novega in to je to, ampak problem je v tem da je to darilo od prijateljice katero mam rad in nekak bi še vedno mel spomin na njo, in zaradi tega vas naprošam če mi lahko pomagate pri iskanju tega dela(ekran). Sam sem tudi skoraj preiskal vse internet strani ampak brez kaj dosti uspeha. http://www.xtouch.ae/plus/view.php?aid=... tu vam prilagam link da si vidite kak zgleda telefon.
Hvala v naprej za kakršnokoli pomoč pri iskanju tega(ekran) dela. :)
hojnikb ::
za tako noname zadevo boš zelo težko najdu kak rezervn del. Zakaj enostavno ne kupiš istega telefona ?
Če ima stvar sentimentalno vrednost, pa magari iz novega vzameš ekran in daš v starega
Če ima stvar sentimentalno vrednost, pa magari iz novega vzameš ekran in daš v starega
#brezpodpisa
xplicit90 ::
@ Diavolo
Po moje najboljše, da si daš na home screen stikalo za vklop/izklop mobilnega interneta. Če imaš tukaj izklopljeno, se ne more nobena aplikacija povezovat na mobilni internet in ti žret prenos. To je isto kot, da bi v nastavitvah izklopil prenos podatkov.
Po moje najboljše, da si daš na home screen stikalo za vklop/izklop mobilnega interneta. Če imaš tukaj izklopljeno, se ne more nobena aplikacija povezovat na mobilni internet in ti žret prenos. To je isto kot, da bi v nastavitvah izklopil prenos podatkov.
Magic1 ::
Danes in jutri imaš v Mercator centrih s kuponom -20%. V katalogu sem videl da prodajajo Gigabyte GSmart Rio R1.
Za 145EUR se mi zdi to dost fajn nakup.(179-20%)
Za 145EUR se mi zdi to dost fajn nakup.(179-20%)
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
@ Diavolo
Samo firewall je 100% sigurna metoda, vendar moraš imeti rootan telefon.
hojnikb ::
@ Diavolo
Samo firewall je 100% sigurna metoda, vendar moraš imeti rootan telefon.
kako bi po tvoje app dostopu do interneta, če je podatkovni prenos izkloplen ?
ni potrebe po nobenem firewallu..
#brezpodpisa
In če bi rad omogočil dostop do neta samo XYZ aplikaciji ?
Niso pri ics nekaj spremenili glede apn-jev ?
Niso pri ics nekaj spremenili glede apn-jev ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
dr.Akula ::
Namesti si Power toggles. Na homescreen si lahko potem daš widget na katerem imaš do 8 bližnjic. Recimo vklop/izklop wifi, podatkovnega prenosa, gps-a, bluetooth, preklapljanje med tiho, vibriraj in normalnim profilom,... pa še flashlight je zraven za bonus. Moja no.1 aplikacija.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejen vklop mobilnih podatkov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7777 (4934) | Piki1982 |
» | Samsung Galaxy S2 - MMS težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 4765 (4641) | klemenSLO |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20391 (14702) | Jst |
» | Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28950 (23751) | Marat |
» | paketni prenos omogocen le za MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 8554 (8207) | bajsibajsi |