Forum » Loža » Reklama za mortadelo MIP
Reklama za mortadelo MIP
xardas ::
Zdravo,
iščem staro MIPovo reklamo za njihovo mortadelo, v kateri en možakar poje nekako takole: "mip mip mip mip mip, kraljica mortadel!"
Zanima me, če kdo ve, kje bi jo lahko našel?
iščem staro MIPovo reklamo za njihovo mortadelo, v kateri en možakar poje nekako takole: "mip mip mip mip mip, kraljica mortadel!"
Zanima me, če kdo ve, kje bi jo lahko našel?
Sem vprašal. Pogledal tiste 3 nabore starih slo reklam, pa ne najdem. Spomnim se, da sem pred parimi leti videl video na eni izmed strani z video smešnicami oziroma 24ur, pa mi ni uspelo dobit. Uspelo mi je dobit samo najnovejšo reklamo, ki pa ni v tem stilu.
Ne vem, ostalega besedila se ne spomnem. Možakar ima brke in na koncu vedno sledi zgoraj omenjeni napev. V eni izmed reklam omenja tudi burjo, se mi zdi.
Google images ne najde ničesar, da bi vam lahko vsaj pokazal koga mislim.
Google images ne najde ničesar, da bi vam lahko vsaj pokazal koga mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
lukethere ::
Se dobro spomnim te reklame, ker je bila simpatiča.
"Ou! Ma kej me hledaste? Je burja u Horici, me je skuštralo! Ma vam povjem, en panin s'zi MIPa da stojiš pokonci ko turn!"
nekaj takega.
Se pa ne spomnim katera agencija je to delala. Mogoče Studio Marketing? Splača se pogledat.
"Ou! Ma kej me hledaste? Je burja u Horici, me je skuštralo! Ma vam povjem, en panin s'zi MIPa da stojiš pokonci ko turn!"
nekaj takega.
Se pa ne spomnim katera agencija je to delala. Mogoče Studio Marketing? Splača se pogledat.
shadeX ::
Tudi jaz vem katero reklamo misliš. Kdo bi jo lahko pozabil, hehe. Ampak najbrž neboš imel veliko sreče..
Alexius Heristalski ::
AFAIK jih je bilo več na podobno foro.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Rambo4 ::
Ja tri so bile Burja, kaštruni in tanko narezana.
http://www.smjwt.com/si/projekti/legend...
http://www.smjwt.com/si/projekti/legend...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DirectX] Problem s teksturamiOddelek: Programiranje | 697 (595) | Senitel |
» | Britanska založniška industrija angažirala Mystery Shopperje v podporo 3 strikes reži (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 25126 (21544) | alphasaphir |
» | MIP in Pomurka - stečaj (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6731 (5303) | zee |
» | Reklame ki najedajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8549 (7022) | Matev |
» | Grafični Motorji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4431 (3131) | Senitel |