Forum » Pomoč in nasveti » An operating system wasn't found...
An operating system wasn't found...
makaveli312 ::
IUmam težavo, ko zaženem računalnik se mi napiše tole:
Anm operating system wasn't found, try disconnecting any drivers that don't contain an operating system.
Press Ctrl+Alt+Delete to restart.
To se mi je izpisalo potem ko sem poskušal nekaj z Xubuntu 13.04. Torej poskušal sem ga naložiti na particijo tako, da bi bil dual boot. Nekja sem se igral tam, ko sem ugasnil računalnik in odstranil USb z Xubuntu (nisem ga naložil) mi pokaže to...
Prej sem imel gor Windows 8 pro, tako da nevem zakaj noče bootat Win8...
Sem že pomislil da bi na novo naložil windows, vendar mi je škoda podatkov. Je še kakšna druga možnost?
Anm operating system wasn't found, try disconnecting any drivers that don't contain an operating system.
Press Ctrl+Alt+Delete to restart.
To se mi je izpisalo potem ko sem poskušal nekaj z Xubuntu 13.04. Torej poskušal sem ga naložiti na particijo tako, da bi bil dual boot. Nekja sem se igral tam, ko sem ugasnil računalnik in odstranil USb z Xubuntu (nisem ga naložil) mi pokaže to...
Prej sem imel gor Windows 8 pro, tako da nevem zakaj noče bootat Win8...
Sem že pomislil da bi na novo naložil windows, vendar mi je škoda podatkov. Je še kakšna druga možnost?
popster ::
probaj bootat kak linux in rešit podatke z windows particije na zunanji disk.
makaveli312 ::
bom prvo poskusil link, ki ga je dal @Bluefish :)
@popster, če prva rešitev ne bo delovala... ali je možno to narediti tudi če ga zaženem iz USB?
@popster, če prva rešitev ne bo delovala... ali je možno to narediti tudi če ga zaženem iz USB?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: makaveli312 ()
popster ::
če prva rešitev ne bo delovala... ali je možno to narediti tudi če ga zaženem iz USB?
ja samo se mi zdi da boš rabil "fuduntu", oziroma da ne boš mogel z katerokoli distribucijo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Operacijski sistemi | 341219 (432) | polozweii |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10883 (8397) | krepki |
» | Računalnik zmrzne ko se naložit linux/windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (805) | markkram |
» | Dual boot (Windows 7 & Ubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 1810 (1485) | softSi |
» | Pozabljeno geslo na windows accountu (mogoče servis)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1502 (1230) | Cold1 |