» »

Avtoklepar in ličar v okolici mb/ koroške

Avtoklepar in ličar v okolici mb/ koroške

Mr.Nice ::

Pozdravljeni!

Pred časom sem imel prometno nesrečo, avto sem prevrnil in od zavarovalnice sem dobil ocenjeno totalko in pavšalno izplačilo.

Avto sploh ni tako razbit, glede na to,da se je prevrnil...Najhuje je poškodovan sprednji voznikov steber, ki ga je stisnilo z vrati vred in zadnji desni bok, ki pa mislim, da bi ga se dalo lepo popraviti.Stekla so ostala vsa cela razen vetrobranskega.Tudi airbagi se niso sprožili.Spredaj na levi strani je zlomljen odbijač, motor in küller sta zdrava, ker ni bilo neposrednega trka.
Podvozje je tudi celo, ničesar ni videti, da bi bilo prepotegnjeno oziroma se avto normalno pelje.Luči so vse cele, razen sprednja leva je malce zamaknjena ter zadnja desna je malce poknjena.Pa levi strešni lok je popraskan ter ima vdolbinice, ni pa zvit.Celotna površina strehe je nepopraskana.

No, da preidem h bistvu, zanima me, če je kakšen dober avtoklepar v okolici, ki sem jo navedel v naslovu?
Ki bi to znal popraviti kvalitetno in brez napake.

Sicer vem, da avto ne bi bil več to to, samo vseeno vsakdo izmed nas pričakuje, da je avto vsaj tak kot v prvotnem stanju :)

Hvala za odgovore in lep pozdrav :)
Dont worry.......be happy!!!:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzdrževanje -+15 let starega avta (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7613411 (9953) WizzardOfOZ
»

števec temperature se ne dvigne?

327970 (6900) hojnikb
»

Glasen kolesni ležaj Renault

Oddelek: Loža
134730 (4459) MTB
»

Prosimo parkirajte vzratno/vnaprej (strani: 1 2 )

6222226 (20046) solatko
»

Gume poleti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6212459 (10173) slowie

Več podobnih tem