Forum » Loža » Obnašanje folka v današnjih časih
Obnašanje folka v današnjih časih
Kamran ::
Ti preveč filme gledaš. Potencialna situacija. Midva se ponoči srečava. Ti si pijan, me izzivaš, mi greš na kuratz, jaz te zbijem. Ne do fula, malo, tolk da si zdelan.
Preden ti pokličeš 113, sem jaz bogve kje že. Koga boš tožil? Če se stepeš, morš smao pazit, d ate tisti trenutek, ko se tepeš, ne gleda policaj, ali nekdo, ki te pozna in ne mara.
Ali pa tale situacija. Če bi fant priletel malo bolj na tisti "robnik" (z desno nogo, pri nartih malo višje poboža tisto grbino), bi lahko bil hrom oz. imel poškodbo hrbtenice, otrokovi starši (od ustrahovanega) pa bi se (lahko !) znašli pred sodnikom.
Rias Gremory ::
No ja. Ta večji bi mel pa lahko travme še hujše, če se nebi postavil zase, domnevam da je imel več miru po tem dogodku.
Ah ja, ljudje.
Ah ja, ljudje.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
vostok_1 ::
vostok_1> Če jaz prav interpretiram jypetovo mišljenje, bi on raje pustil da se mu ukrade kolo pred nosom in klical policijo, kot pa poskušal fizično prestrašiti roparja (po možnosti še kakega generic klošarja).
Tako je. S tem bi zmanjšal tveganje, da pride do resnih telesnih poškodb. Na bicikel nisem čustveno navezan, na svoje zdravje in kvaliteto življenja, ki iz njega izvira, pa sem.
Sm ravno hotu povedat, še dobro, da imaš visok dohodek. Marsikdo bi najbrž riskiral.
Berserker ::
No ja na vlakih je bilo včasih precej slabše. Lomile so se klopi ter nadglavni prostor za prtljago. Danes je mogoče moteča le še cigo muzika. No vsaj tak je bilo 2010. Od tedaj sem se na faks vozil kar z avtom, jebeš javni prevoz če se tri ure jajčkam domov in eno uro z avtom.
Rippy ::
Ti preveč filme gledaš. Potencialna situacija. Midva se ponoči srečava. Ti si pijan, me izzivaš, mi greš na kuratz, jaz te zbijem. Ne do fula, malo, tolk da si zdelan.
Preden ti pokličeš 113, sem jaz bogve kje že. Koga boš tožil? Če se stepeš, morš smao pazit, d ate tisti trenutek, ko se tepeš, ne gleda policaj, ali nekdo, ki te pozna in ne mara.
To niti približno ni bila njegova situacija in niti ni možno z gotovostjo trditi, da je moja hipoteza nepravilna. Bil je pa na javnem mestu in masa prič, ki je na voljo je bistveno višja, tudi možnost, da je bil sneman obstaja (mogoče celo s strani kolegov izivalca). Lahko je pa seveda konkretno mimo in je pljunil nanjga, ker se mu je to zdelo, kot nekaj kar mora narediti v tistem momentu.
Ko si pa že pri temu, koliko koga zdelati...je pa vprašanje tudi kakšno samokontrolo posameznik posreduje, možnost za nesrečo. Nekateri so verjetno na mentalnem nivoju opice, ko so konkretno razkurjeni.
Bananovec ::
Ĺ e en primer kulture na avtobusih:
Ne vem na koga to leti?
Verjetno na vozača, ki je hotel na avtobus prešvercati kolo, katerega vsi drugi prevozniki štejejo kot dodatno prtljago in le-to je treba dodatno plačati. Zraven tega isti človek napiše, da si je hotel skrajšati 17km dolgo pot v službo. Mislim, to pa je že idiotizem. Z mestnim avtobusom se je hotel voziti 17 km v krog?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Hayabusa ::
http://www.sfu.ca/~leyland/Kin343%20Fil...
stran 9
Early TV exposure
TV exposure during childhood and adolescence
Sklep: odstranite tv iz hiše in se namesto tega raje ukvarjajte z otrokom; zato toliko čudnih ljudi hodi okoli.
stran 9
Early TV exposure
Sklep: odstranite tv iz hiše in se namesto tega raje ukvarjajte z otrokom; zato toliko čudnih ljudi hodi okoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
RejZoR ::
Wow ker car tip navrh. Ga bo dal na Youtube. In šofer nej v grozi pobegne iz avtobusa zdej. Lol :D Čist prov da je ignoriral debila.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
2loud4u ::
http://www.sfu.ca/~leyland/Kin343%20Fil...
stran 9
Early TV exposure
Mi imamo TV, pa ga že več let ne gledam.
Pa tudi škodil mi ni, ko sem ga gledal, kar je pa seveda spet od vrste človeka odvisno.
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 2loud4u ()
Meni je pa zanimivo sledeče:
Vir
Verjetno bo tudi tale komentar zaradi "alergikov na vero" pobrisan, pa vendar je smiselno. Če starši ne smejo ustrezno sankcionirati obnašanje svojih otrok, še manj pa učitelji v šolah, potem ni mej in mislijo, da lahko počnejo kar si zaželijo, ker se tistega, ki poskuša sankcionirati postavi takoj v vlogo tiranta/opresorja, provokator pa v položaj žrtve in se ga "crklja".
Če pa odreagiraš, potem se pa itak takoj postavi nova pravila, da se "takšne" onemogoči in smo še korak bližje h kontrolirani družbi. Tako pa voznikom KamBusov/LPP-jev ne preostane nič drugega kot, da požrejo vse sranje, ker tudi podjetja, direktorćki ne bodo rekli, da eni pač nimajo manir in da naj se raje s kolesom vozijo, ker bodo potem tudi takoj oni demonizirani. Bo cela medijska gonja organizirana. Petra Kerčmar bo imela v TV klubu takoj enega teoretičnega psihoanalitika, pravnika in še druge "kimavce", ki bodo obsojali izjave teh in onih. Hinavstvo in podpiranje politične korektnosti do amena.
Otroka pa lahko "programiraš" samo do določene starosti, potem se pa program sam vrti naprej in imaš z leti čedalje manj možnosti popravljanja ROM-a. EEPROM postane le in samo eden ROM.
Break communication between parents and children so that parents can't pass on spiritual values to their children. Do this by pushing excessive child rights.
2. REDUCE PARENTAL AUTHORITY OVER THE CHILDREN
She said; Break the communication between parent and child (Why?). So that parents do not pass on their Christian traditions to their children, liberate children from the bondage of their parent traditions (how?)
a) Promote excessive child rights; (1997-1998 South Africa introduced Child rights legislation - UNICEF Charter; Today a child is able to say to parent 'I do not want to hear that, I don't want to do what you are telling me. Teachers cannot talk to children, children step up and say I have my rights, you cannot talk to me like that).
b) Abolish corporal punishment; (this has been made law). On the other hand the Bible says 'Do not withhold correction from a child, for if you beat him with a rod, he will not die. You shall beat him with a rod and deliver his soul from hell.' (Proverbs 23: 13-14)
N.B. Jesus said in the last days - wickedness will increase, there will be rebellion and children will not obey their parents. It is not a trend, It is organized.
Vir
Verjetno bo tudi tale komentar zaradi "alergikov na vero" pobrisan, pa vendar je smiselno. Če starši ne smejo ustrezno sankcionirati obnašanje svojih otrok, še manj pa učitelji v šolah, potem ni mej in mislijo, da lahko počnejo kar si zaželijo, ker se tistega, ki poskuša sankcionirati postavi takoj v vlogo tiranta/opresorja, provokator pa v položaj žrtve in se ga "crklja".
Če pa odreagiraš, potem se pa itak takoj postavi nova pravila, da se "takšne" onemogoči in smo še korak bližje h kontrolirani družbi. Tako pa voznikom KamBusov/LPP-jev ne preostane nič drugega kot, da požrejo vse sranje, ker tudi podjetja, direktorćki ne bodo rekli, da eni pač nimajo manir in da naj se raje s kolesom vozijo, ker bodo potem tudi takoj oni demonizirani. Bo cela medijska gonja organizirana. Petra Kerčmar bo imela v TV klubu takoj enega teoretičnega psihoanalitika, pravnika in še druge "kimavce", ki bodo obsojali izjave teh in onih. Hinavstvo in podpiranje politične korektnosti do amena.
Otroka pa lahko "programiraš" samo do določene starosti, potem se pa program sam vrti naprej in imaš z leti čedalje manj možnosti popravljanja ROM-a. EEPROM postane le in samo eden ROM.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kamran ()
krneki0001 ::
Same pičke! Pristopiš, tipa dvakrat ali trikrat orenk okol kepe, če ni dovolj še kaka brca v mednožje, ga vržeš dol iz avtobusa in prosiš voznika, da odpelje naprej.
Če jih je več, pa taprvega, ki je najbolj glasen prbiješ tok, da se začne po tleh zvijat, ostali pa po navadi (v 99 procentih) začnejo bežat, ker so ovce (in se njihov oven zvija na tleh od bolečin) in ker jih čredni nagon vodi v beg. Tisti 1 procent pa pač malo zašvicaš in se malo bolj potrudiš z odmerjenimi udarci. Pa tudi tam je tako, da ko se dva zvijata na tleh, ostali bežijo.
Ko sem bil še "vunbacač" v diskačih, je bilo vedno tako. U bistvu je bilo samo enkrat malo bolj kritično (ne zame), ko so na gorenjsko prišli pretepači iz enega naselja ljubljane in pametovali. Ampak takrat se mi kot redarju ni bilo treba pretepat. So naleteli na prave klene drvarje, ki pridejo enkrat na teden v dolino iz pokljuke, drugače pa podirajo drevesa vsak dan in so sami hrusti.
Če jih je več, pa taprvega, ki je najbolj glasen prbiješ tok, da se začne po tleh zvijat, ostali pa po navadi (v 99 procentih) začnejo bežat, ker so ovce (in se njihov oven zvija na tleh od bolečin) in ker jih čredni nagon vodi v beg. Tisti 1 procent pa pač malo zašvicaš in se malo bolj potrudiš z odmerjenimi udarci. Pa tudi tam je tako, da ko se dva zvijata na tleh, ostali bežijo.
Ko sem bil še "vunbacač" v diskačih, je bilo vedno tako. U bistvu je bilo samo enkrat malo bolj kritično (ne zame), ko so na gorenjsko prišli pretepači iz enega naselja ljubljane in pametovali. Ampak takrat se mi kot redarju ni bilo treba pretepat. So naleteli na prave klene drvarje, ki pridejo enkrat na teden v dolino iz pokljuke, drugače pa podirajo drevesa vsak dan in so sami hrusti.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
"Same pičke! Pristopiš, tipa dvakrat ali trikrat orenk okol kepe, če ni dovolj še kaka brca v mednožje, ga vržeš dol iz avtobusa in prosiš voznika, da odpelje naprej.
Če jih je več, pa taprvega, ki je najbolj glasen prbiješ tok, da se začne po tleh zvijat, ostali pa po navadi (v 99 procentih) začnejo bežat, ker so ovce (in se njihov oven zvija na tleh od bolečin) in ker jih čredni nagon vodi v beg. Tisti 1 procent pa pač malo zašvicaš in se malo bolj potrudiš z odmerjenimi udarci. Pa tudi tam je tako, da ko se dva zvijata na tleh, ostali bežijo."
Lahko je reči, ampak če zaje*eš ni dobro
Če jih je več, pa taprvega, ki je najbolj glasen prbiješ tok, da se začne po tleh zvijat, ostali pa po navadi (v 99 procentih) začnejo bežat, ker so ovce (in se njihov oven zvija na tleh od bolečin) in ker jih čredni nagon vodi v beg. Tisti 1 procent pa pač malo zašvicaš in se malo bolj potrudiš z odmerjenimi udarci. Pa tudi tam je tako, da ko se dva zvijata na tleh, ostali bežijo."
Lahko je reči, ampak če zaje*eš ni dobro
c^2=E/m
Ali pa če ne zajeb*š, pa te lahko drugi oz. "troublemaker" sam. Recimo čez Atlantik imaš takšne oglase, da naj se folk kar meče pod avtobuse, da jim lahko potem zavarovalnice dajo denar oz. se tožarijo za velike odškodnine.
Saj podobna praksa se tudi pri nas uveljavlja oz. vzpodbuja (Google -> Poravnava).
Se pa strinjam z nebivedu, da če prepoznaš "kliko v organizaciji" in jo odstraniš, da se bodo ostali kimavci najverjetneje razbežali. Drugače je pa umetnost, da iz "neprijatelja narediš zaveznika".
Saj podobna praksa se tudi pri nas uveljavlja oz. vzpodbuja (Google -> Poravnava).
Se pa strinjam z nebivedu, da če prepoznaš "kliko v organizaciji" in jo odstraniš, da se bodo ostali kimavci najverjetneje razbežali. Drugače je pa umetnost, da iz "neprijatelja narediš zaveznika".
Jah, lahko je reči ampak brez razloga ravno nebi skakal na nekoga kako bi rekel malce močnejšega, ker bi se lahko hitro obrnilo proti meni.
c^2=E/m
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbana (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55006 (3888) | Lonsarg |
» | Srečni klic - nateg (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32517 (20967) | fullOFclever |
» | lpp redarji, kontrola urbanih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21979 (17002) | Šimpanz |
» | UrbanaOddelek: Loža | 4661 (3524) | fosil |