Forum » Zvok in slika » Zvočniki Logitech Z-680
Zvočniki Logitech Z-680
helowsa ::
Če ima kdo izkušnje z Logitech-ovimi zvočniki Z-680 bi prosil za komentar. Predvsem me stvar bolj kot za PC zanima kot hišni kino.
Hvala in lp !
Hvala in lp !
partysound ::
a so to 4.1 ali 5.1? slišal sem sistem 4.1 in sem kar presenečen nad močjo. namen imam kupit 5.1 od logitecha ker so sedanji mal švoh zame
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net
(sic) ::
Ti zvočniki so abnormalno kul! Sicer jih še nisem (v živo) slišal vendar verjamem vsaki reviji, ki je opisovala tele zvočnike. Vsi jih samo hvalijo... Samo domači kino bi se po moje odnesli kar dobro - vendar pa ne bodo pravi domači kino. Če imaš rad NAGLAS potem ti ne bodo zadostovali. Tisti, ki pa iščejo najcenej do odličnega domačega kina, pa je to začetek.
Poglej malo teste - če najdeš, da jih kje šinfajo potem 100% lažejo .
P.S.
Če si boš jih kupil, prosim sporoči kako se ti zdijo.
Poglej malo teste - če najdeš, da jih kje šinfajo potem 100% lažejo .
P.S.
Če si boš jih kupil, prosim sporoči kako se ti zdijo.
mareee89 ::
Lastnim si omenjene zvočnike z-680 in sicer zvočniki res dobro špilajo, tudi nizkotonec dobro opravlja svoje delo, me pa moti ker se pojavlja šum iz zvočnikov tudi ko imaš glasnost čisto na tiho in je kar moteče, ima kdo kakšno rešitev kako to odpraviti???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27730 (14986) | psytoma |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12248 (8264) | Seky |
» | Logitech Z-680Oddelek: Zvok in slika | 2846 (1576) | glinik |
» | Logitech z-680Oddelek: Zvok in slika | 1205 (1063) | danielka84 |
» | Creative Inspire 6.1Oddelek: Zvok in slika | 1056 (869) | partysound |