Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Sergio ::
glede na obsežnost tega threada, bi prosil da se še enkrat razloži, kako v WinXP pohitriti Folding s spremembo nekaterih nastavitev v System Properties.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Tic ::
jst sm sklopu -forceasm na mojemu amdju. Nimam tiste bete. Nevem, tko so mi svetovali.
A je pol prav?
A je pol prav?
persona civitas ;>

Tody ::
Jest mam 3.25 beta verzijo AMD 2000 nč navit -advmethods -forceasm.
09:54:01] Completed 90000 out of 250000 steps (36)
[09:54:01] Extra SSE boost OK.
[10:01:37] Writing local files
[10:01:37] Completed 92500 out of 250000 steps (37)
[10:08:57] Writing local files
[10:08:57] Completed 95000 out of 250000 steps (38)
[10:16:19] Writing local files
[10:16:19] Completed 97500 out of 250000 steps (39)
[10:23:40] Writing local files
[10:23:40] Completed 100000 out of 250000 steps (40)
[10:30:58] Writing local files
[10:30:58] Completed 102500 out of 250000 steps (41)
[10:38:19] Writing local files
[10:38:19] Completed 105000 out of 250000 steps (42)
[10:45:43] Writing local files
[10:45:43] Completed 107500 out of 250000 steps (43)
[10:53:50] Writing local files
Zdej si pa sami izračunejte čas (:
09:54:01] Completed 90000 out of 250000 steps (36)
[09:54:01] Extra SSE boost OK.
[10:01:37] Writing local files
[10:01:37] Completed 92500 out of 250000 steps (37)
[10:08:57] Writing local files
[10:08:57] Completed 95000 out of 250000 steps (38)
[10:16:19] Writing local files
[10:16:19] Completed 97500 out of 250000 steps (39)
[10:23:40] Writing local files
[10:23:40] Completed 100000 out of 250000 steps (40)
[10:30:58] Writing local files
[10:30:58] Completed 102500 out of 250000 steps (41)
[10:38:19] Writing local files
[10:38:19] Completed 105000 out of 250000 steps (42)
[10:45:43] Writing local files
[10:45:43] Completed 107500 out of 250000 steps (43)
[10:53:50] Writing local files
Zdej si pa sami izračunejte čas (:

NoUse4AName ::
sergio:
system properties->advanced->performance->adjust for best performance. Vse ti bo spremenilo v nazaj v navaden windows look, ampak v display properties lahko sevedno das nazaj na winXP look in bo kjub temu delovalo veliho hitreje.
system properties->advanced->performance->adjust for best performance. Vse ti bo spremenilo v nazaj v navaden windows look, ampak v display properties lahko sevedno das nazaj na winXP look in bo kjub temu delovalo veliho hitreje.

roCkY ::
Zadne cajte mam srečo, da pogledam na statistko, ko se kaj zasuče čez okroglo cifro.
Še danes ena, ki pa nikakor ni od muh.
Tim je presegu 100 000 točk.
Grand Score 100164.660168171
Zelo hitro je blo glede na to kako je kazalo še pred prvomajskimi prazniki.
Fold on - - - -

Še danes ena, ki pa nikakor ni od muh.
Tim je presegu 100 000 točk.
Grand Score 100164.660168171
Zelo hitro je blo glede na to kako je kazalo še pred prvomajskimi prazniki.
Fold on - - - -

BorisJ ::
Kaj pomeni member milestones in past 7 days? Tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorisJ ()

zile ::
100000 točk. Ouje. Zdej bi pa lahko novico objavil.
Pa čas bi že bil, da se še kakšen obiskovalec strani prijavi za team 10824.
Congrats to all
Pa čas bi že bil, da se še kakšen obiskovalec strani prijavi za team 10824.

Congrats to all

rap3r ::
Morf 10011

Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

morphling1 ::
Odlično. Tempirano prav na dan, ko naša ekipa preseže 100k
Fold on

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

OKIDOKI! /me ima problem. Zdej sm zaceu nucat UD monitor in... ko je koncalo paket mi je reku comp :"ready to connect to network ". TO je pisalo v oknu. In u cachu sem imel se 4, pa ni slo naslednjega delat oz je slo sam ni delalo. Zdej grem stistn connect. Kaj je narobe. Jst necem okna hocem da dela naprej.???? Any ideas...
persona civitas ;>

njok ::
Tic: a ti vedno pred compšom cakas da konca paket?
Ce malo pocakas tisto okno izgine.
morph: cestitke, sedaj ste vsi pred mano cez 10k. Pridem kmalu.
darko: i need your help too.
Opazil sem, da EMIII (oz. konzola) na win98 ne dela ravno najbolje. Ko se winsi shutdownajo moras nekaj casa pocakat. Ce zapres racunalnik "na silo" pa masina pri naslednjem zagonu ostane pri scandisku, tako da cpu idla celo noc, dokler nekdo ne pritisne na popravi napako
I hate 'em!

morph: cestitke, sedaj ste vsi pred mano cez 10k. Pridem kmalu.

darko: i need your help too.

Opazil sem, da EMIII (oz. konzola) na win98 ne dela ravno najbolje. Ko se winsi shutdownajo moras nekaj casa pocakat. Ce zapres racunalnik "na silo" pa masina pri naslednjem zagonu ostane pri scandisku, tako da cpu idla celo noc, dokler nekdo ne pritisne na popravi napako

Emmm.. a si zihr. K sm prsu do compa je miroval ze nekaj minut...
Mislm ce caka 1 uro sux
Mislm ce caka 1 uro sux

persona civitas ;>

yap se da.
v Win 98 napiši pod run-->msconfig pol pa išči nekje pod advanced diasble scandisk varijanto. Je že par let od zadnje uporabe 98, tko da je to približno kar sem napisal.
Morph: Čestitke za 10000
v Win 98 napiši pod run-->msconfig pol pa išči nekje pod advanced diasble scandisk varijanto. Je že par let od zadnje uporabe 98, tko da je to približno kar sem napisal.

Morph: Čestitke za 10000

J a se nemoreš upret da bi jih spamov al to da si cele 3 sekund porabu za to da si prebral post ?

~Panter~ ::
En question
sm pr kolegu na XP 1700+ naložu folding pa emIII pa ne vem če dela tko kt bi mogl. Nism meu časa pogledat. Na začetku je delou en frame in ga je končou v ene pol minute, pol je pa pokazou rdečo lučko-error. Sm ugasnu emIII pa še ene parkrat zalaufou, pol je pa začel delat sam se ene 5 minut ni nkamor premaknil. Pol sm mogu pa šibat na košarko. Zdej pa ne vem al mu laufa al ne, pa kaj nej nardim, če mu ne. Bom šou najbrž jutr mal do njega. DRgač se pa pr men emIII matra 24/7 zaenkrat na celiju 1000@1200

Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Alec999 ::
to ~Panter~
ce mu nou pravilno delal ... nj zbrise vsebino direktorija "work" in ponovno zazene EMIII ... njbrz je prslo do ksne napake.
ce mu nou pravilno delal ... nj zbrise vsebino direktorija "work" in ponovno zazene EMIII ... njbrz je prslo do ksne napake.

darkolord ::
EMIII prvi frejm velikokrat kaže narobe... potrebno je samo počakat nekaj časa pa sta stvar ustali....

njok ::
80. mesto je nase, napredujemo pa z 21k pikami na teden.
Vidim, da nas je ze 6 z tedensko produkcijo visjo od 1000 pik, pocasi pa prihaja se PaJo. Nice!
Vidim, da nas je ze 6 z tedensko produkcijo visjo od 1000 pik, pocasi pa prihaja se PaJo. Nice!

Ja madonca, čedalje manj folka folda, procesorji drvijo nazaj proti 0. Dejmo mal več življenja pokazat.

Bi admini prispeval kako novico (6000 članov na forumu pa sam 90 jih folda???) je pa res da grafične različice ful neki jebejo
Tako da bi bilo res dobr spedenat tist installer

Gandalfar ::
Instaler se pedena.. se par dni pa bo znal skuhat kavo kakor hitro Darko dodaja nove funkcije :)

ali3n ::
jest bi eno z mlekom prosm.
PS: men grafična verzija dela ok že par mesecev. Sicer mam izklopljeno opcijo - mi ne izrisuje molekul; samo čepi v kotu (trayu) in melje...

PS: men grafična verzija dela ok že par mesecev. Sicer mam izklopljeno opcijo - mi ne izrisuje molekul; samo čepi v kotu (trayu) in melje...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

AtaStrumf ::
Morph bo glihkar prehitu J.-ja in prišel na drugo mesto. Pol pa sledi zile al kako Morph?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()

PaJo ::
hm.... ne pozabit na mene, jaz se pol svoje flote nisem zalaufal

Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Jaz sem nekaj predeloval zadnje dneve tako, da ne foldam s polno paro, bom pa od jutri naprej spet na full speedu (razen rap3rja, ki ma neke probleme s plato). PaJo boš rabu celo floto da se nam pridružiš na vrhu, drugače ti gre pa zelo dobro in vidim da lepo dviguješ ted. produkcijo
Jep Ata vse po planu najprej J, pol pa zile

Jep Ata vse po planu najprej J, pol pa zile

http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Ups, sorry kako brezobzirno prehitevanje 
btw. upam da že mrzlično iščeš nove proce, da zavzameš svoj stari položaj :)

btw. upam da že mrzlično iščeš nove proce, da zavzameš svoj stari položaj :)

Bakunin ::
pravzaprav sem celo dva izkljucil. cakam na novo verzijo klienta.
MMG: ti klienti so slampasto napisani. celo e-mail, ki se pojavi na ekranu je napacen......
distributed.net je bil 10000x krat boljsi....
pa se .debian paket je bil.
MMG: ti klienti so slampasto napisani. celo e-mail, ki se pojavi na ekranu je napacen......
distributed.net je bil 10000x krat boljsi....
pa se .debian paket je bil.

Cool a z smetano pa z tem tut ? Zna dajat sladkor notr ? Zdej rabmo še enga k bo cocacolo vn pljuval in SEVEDA UNIONA.

frenk ::
stvar je že naložena in že obdeluje paketek s 500 koraki

Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()

[D|g|t] ::
LP all :))
Uporabljam WinXP in zdej me zanima kaj je najbolj primerno naložit gor??? (Graphical client, screen saver, text-only console)
danke
Uporabljam WinXP in zdej me zanima kaj je najbolj primerno naložit gor??? (Graphical client, screen saver, text-only console)
danke

Tomi ::
TOC, seveda. Razen, če nočeš po n-dneh ugotoviti, da ima nekdo z enakim računalnikom veliko boljše čase.
metrodusa.blogspot.com

CaqKa ::
moja 486 /133 mhz dela 2,28 točke na tedn
zdaj mi pa povejte kak zahtevam čimmanjše paketke? ker sem videl da so eni obdelovali tudi paketke po 2 točki. vprašanje o čimmanjši zahtevi paketka je že bilo zgoraj samo nikjer odgovora.
zdaj mi pa povejte kak zahtevam čimmanjše paketke? ker sem videl da so eni obdelovali tudi paketke po 2 točki. vprašanje o čimmanjši zahtevi paketka je že bilo zgoraj samo nikjer odgovora.

darkolord ::
CaqKa: če bi si lahko sam izbiral paketke, celoten projekt ne bi imel prevelikega smisla... lahko pa pobrišeš paketke, ki so predolgi

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6163 (6163) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1745 (1458) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2880 (2880) | Phoebus |