» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
14 / 86
»»

Double_J ::

A v bližnico pol tkole napišem?

"D:\fah\FAH3Console .exe" -forceasm -advmethods

Pol pa firedemon dam nanjo...

NoUse4AName ::

ja samo poglej kako hitro ti naredi en frame, ce nimas tistih komand in kako hitro ti ga naredi ce jih mas. Ker tudi meni tiste komande poslabsajo ne izboljsajo.

Roadkill ::

Firedeamon nej kr direkt na FAHclient kaže (ne na bližnjico), une parametre pa napišeš pod parametre :)

Zheegec ::

Arguments: -forceasm -advmethods
Extra 3DNow boost OK

Morphling1, a SSE pa ne uporablja?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Tody ::

Kje to piše v logu ?? Men piše sam Arguments: -advmethods -forceasm pa nč pol 3dnow boost ok mam pa athlona 2000+ nenavitga,konzola z firedeamonom

Sergio ::

enako tu.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Kako bi pa s tem Firedemonom progress gledal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Mislim, da morate počakat, da vam trenutni paketek konča in DLja novega...thinkerja, ki podpera tistle "pospeševanje"...

zile ::

Console Client Configuration Options. Če se pojavi kakšna nestabilnost je za to kriv switch forceasm :D .

duble J v folderju kjer maš folding inštaliran maš workunit datoteko kjer lahko gledaš proces tam je tudi F@hlog kjer je pač zapis vseh dejanj ki jih dela konzola. Sam še zmeri mi ni jasn zakaj ne uporablja sistemskaga časa;((

Aha, ja sem opazil...

[15:17:02] Finished a frame (8)
[15:23:45] Finished a frame (9)

Sam počasn je, če rabi za 1 frame 7minut na AMD xp 1600. To je ene 40 ur za paket...>:D >:D

No ja, zdej sem vidu da Tv precej jemlje. Brez Tvja pa naredi frame v slabih 5minutah. Sam to je 30 ur še vedno. Vsaj na 15 bi mogu pridet. Kako?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Ej morphin zile al pa kdo k ve to v kolk časa bi mogu AMD XP 2000 en frame ? Jest mam 5-6 minut a je to cool al full počas ? Z dodatnimi komandami je za 2-3 minute počasnejši glede na loge:'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

Frame od katerega proteina ?
Glede na tole statistiko folda hitreje od nas, samo 45 teamov. :D
Rabimo še več rekrutov 8-)

odvisno od tega kaksen paket dobis, za tistega najvecjega porabi meni racunalnik minimum 7minut da ga izracuna (ampak dobis kr precej tock), mam pa AMD XP2100+

Samo, kako veš kateri paket je večji? Samo po tem, da vidiš da ga izračunava počasneje?

Ker meni dela tistega z 200frame ravno 2x dlje kot tiste s 400. Hm...

perci ::

Meni frame iz 400-paketa dela na tbirdu 1 GHz malo pod 11 minutami, na c600@900 pa 20 minut ;).

vsaj dva razlica 400frame paketa sta. Ta velike meni dela 7min, tamajhne neke 4minute.

darkolord ::

meni dela 20minut en frejm (1ghz) :\ ;( >:D ;(( :'( :(

NoUse4AName: vsaj 2 0:) Jih je še precej več.
Tody: "Work Unit Name" mi povej.

ja sam meni samo 2razlicna posilja :P, vecinoma tistega najvecjega, ki ti da 70tock.

Current Work Unit
-----------------
Name: p638_L939_K12M_ext
Download time: May 16 16:42:11
Due time: July 5 16:42:11
Progress: 64% [||||||____]

Hammer ::

Men na Amd XP 1800@2000 dela en frejm p638_L939_K12M_ext 3min 59s.
z dodatnimi komandami pa 20s več

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hammer ()

roCkY ::

Skleroza je čudna stvar. Dopoldne sem nekaj pisal v temo in nekako pozabil kaj sem pravzaprav sploh hotel.

Še huje. Ko sem zaključil sem pozabil izklopit računalnik;((. F@H konzola je zato cel dan skrbela, da “mlinček” pod mizo ni postal brezposelen.

Nekaj svežega zraka in opravil zunaj mi je vrnilo v spomin kar sem želel sporočiti:

Na listi ekipe Slo-Tech se nahaja en uporabnik z čudno kombinacijo velikih in malih črk, “roCkY”:'( . Nekako ne sodi med imena ostala članov. Zato in predvsem ker je F@H KORISTEN projekt vseh 6653 članov Slo-Techa, naključne obiskovalce foruma ter vse vaše prijatelje in znance vabim in naprošam, da okužite svoje računalnike in omenjenega člana čimprej spravite iz TOP 1000 ekipe ali vsaj na zadnje mesto.

Tody: Nobenega takega proteina še nisem imel, glede na moj proteindata.csv.
Sem pa imel enakega kot Hammer, se pravi p639_L939_K12M_nat, 00:04:42,03.29.2003,09:08:33, 400,(639) 1/18/0 [143].
Če kaj pomaga 8-) .

PS:Vse to z AMD@2200MHz. (Zaradi vročine sem mogu zmanjšat freq. za 100MHz) 0:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

eh ti mi sam povej če je cool 5 minut al ne :D

Je kul. :D

Tic ::

Hhahhha. dns zjutri zloudam paket. Naredim 78% in pol je Dead line passed! DAMN
persona civitas ;>

njok ::

Double_J: za monitoring lahko uporabis KDFold. Ta program med drugim omogoca tudi monitoring na oddaljenih masinah, kar je nekdo ze prej spraseval.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: njok ()

ank ::

Ko sem uporabil argumente -forceasm in -advmethods mi je naložilo verzijo Gromacs Core 1.48 zdaj pa mi prikazuje napredek v %

Completed 71906 out of 500000 steps (14);(

Kako lahko vidim v katerem času naredi 1 frame?

Hammer ::

ank ::

Hammer hvala

morphling1 ::

NoUse4AName ali si ti insert_name v našem teamu ? Sprašujem, da vem koga moramo lovit :D Danes se je priklopila še ena mašina v ponedeljek jo pa še malo nafriziram :)

Sem pa izredno zadovoljen, ker je ta tema od včeraj do danes dobila toliko novih odgovorov, se pravi zanimanje raste in tudi tedenska produkcija je presegla 17k točk

Team Slo-Tech SEKA, sploh mi je bil pa všeč pogled na statistiko teamov kjer smo med top 50 na svetu, cool link zile :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

darkolord ::

mimogrede: electron microscope III lahko deluje tudi kot web server in ob dolocenem intervalu generira stran z statistikami

njok ::

insert_name = j

Ziletov link dviguje moralo. Smo ze na 42. Upam da bo ta slikica se dolgo vidna pred nasim imenom:
:D

Pa mi povejte ce je to normalno. 1 mi skensla en paket pri 79% zdej! Pazi to! Mi dela pa 1 procent paketa pa:

persona civitas ;>

morphling1 ne jas sem rapsey (mam samo eno masino ki folda), se je nekdo v tem topicu povedal da je insert_name, malo prebrskaj ce se ti da 8-)
tic kaki racunalnik pa imas? ker sem jas enkrat ta paket dobil pa mi ga je precej hitro izracunal.

Sergio ::

Tic, razlika med Folding casom ter tvojim casom sta 2 uri.

Tako da ce ti Folding izpise 23:00, je v resnici ura 01:00. Ne skrbi. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Uf stala. Prej je 1 % delal kok, 2uri in pow zato, ker mi je Matrix screensaver obremenjavau proc 100% :D Damn. Zdej sm ga sklopu, pustu cez noč in dela 7 minut 1%.
Mam Athlona @ 2000mhz
persona civitas ;>

[08:16:06] Extra SSE boost OK.

Meni pa ravno s SSE pospešuje... očitno je odvisno od proteina..
[08:16:05] Protein: p537_BBA5_N in water

AtaStrumf ::

Meni dela en frejm cca 4 minutke tako da mi 400-tko naredi v cca 27-ih urah. Mam pa 2100+ in 512 DDR333 RAM-a na KT333 nič posebej navito ker mora bit stabilna in tiha mašina, ker mi laufa 24/7 in to samo meter in pol od glave ko spim. Sem pa prilezel do 18. mesta brez posebnih naporov, kar pomeni, da jih veliko pod mano precej slabo folda (izključujem tiste ki se še vzpenjajo). To pomeni samo ena mašina in še ta pod 1.73 GHz/333DDR;24/7, kar se meni ne baš nevem kaj. No vsaj ene 20-25 nas folda 24/7 na kolikor toliko sposobnih mašinah.

Jah moraš računat, da ima malo folka 24/7 pržgane mašine... jest že ne. :)
jest mam ene 12/7 :)
In unale komande očitno resno pohitrijo zadevo...
Prej mi je delalo približno 1točko na uro (18 ur za paketek vreden 20 točk), zdele mi bo pa delal 7 ur za paketek vreden 17 točk!

Wiiiii prvi rezultati iz sole. Dns zjutri: 6 paketov. Jst pa ze 1mesec nism foldu :'(
persona civitas ;>

Ej tele dodatne funkcije pač niso boost ampak prej kej druzga iz 5 minut na frame je zdej šel na najmnj 11 8-O 8-O

544 171.64.122.123 p544_BBA5_ext 12200 15.00 33.00 100 GROMACS Description ymrhee

[10:01:36] Writing local files
[10:01:36] Completed 55000 out of 500000 steps (11)
[10:12:45] Writing local files
[10:12:45] Completed 60000 out of 500000 steps (12)
[10:26:16] Writing local files
[10:26:16] Completed 65000 out of 500000 steps (13)
[10:40:51] Writing local files
[10:40:51] Completed 70000 out of 500000 steps (14)
[10:52:41] Writing local files
[10:52:41] Completed 75000 out of 500000 steps (15)
[11:07:11] Writing local files
[11:07:11] Completed 80000 out of 500000 steps (16)
[11:21:23] Writing local files
[11:21:23] Completed 85000 out of 500000 steps (17)

Pa zdej tut drugač zapisuje kot je prej Mislim a je to cool al men sam upočasnjujeo tele komande ?

Sej so različni paketki, sedaj ko imaš te komande dobip tudi paketke ki so bolj zahtevni, imajo več točk - i think.
Janez Janša, 29.04.2014

Mal si poglejte, kaj te komande sploh pomenjo... to je zahtevek, da dobiš bolj optimirane paketke, ki so vredni več točk. Pri teh paketih ta komanda zelo pomaga. (men dela 2,4 točke/uro, prej mi je pa 1,35)
Zato morte počakat, da vam zaključi trenutni paketek in downlouda novega. Tam vam bo potem napisalo v fahlogu
[00:01:49] Extra 3DNow boost OK
al pa
[06:37:08] Extra SSE boost OK.

A je 3DNov boljši ali slabši od SSE? Torej če je več točk/uro pri enem ali drugem?
Aja, kje se dobi tisti kalkulator za točke - ko vpišeš ime proteina in pa čas za frame?
Janez Janša, 29.04.2014

Gandalfar ::

kaj morm v client.cfg napisat za te opcije?

"C:\Program Files\Folding@Home\winfah.exe" -forceasm -advmethods
Tako naredi bljižnico pod startup - pod target.
Janez Janša, 29.04.2014

ta klakulator je beeeeeeeeeeeeeeeden mojga proteina sploh ni notr pa tut tko kr neki
««
14 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282454 (1786) rap3r
»

folding - WU - team