» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
8 / 86
»»

zile ::

morphling1 ::

Fantje, kljub dokaj majhnem številu nam gre odlično smo na 235 mestu, jutri prebijemo nov mejnik 20k točk in dnevna produkcija se bliža 1500 točkam.

BRAVO
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zheegec ::

Uh, mogoče bom celo svoj prvi paketek končal... zarad tega ker mi gre vedno znova na nič sem naredil že okoli 200% paketka pa še vedno ni za enega celega0:)
Plizzzzzzzz...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Dr_M ::

jest delam ze 3 al 4 paket Project: 541 (se ne spomnim, ker dela tok pocas) pa mi na strani od teama se zmeri pise da sm sam 1 naredu. dela pa povprecno 80h za enoto....kar se mi zdi zelo zelo velik, glede na to da ma povprecno porabo cpuja nad 90%.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Kak pa je tvoj nick za f@h, ker te ne vidim ? Maš slučajno v em3 kak neposlan paket (številka v modrem krogcu na desni strani od prikaza napredka) ?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Sergio ::

Hm, zanimivo se mi zdi, zakaj bi sploh potreboval kakšne dodatne programe. Enostavno sem si downloadal text-based verzijo clienta, jo zagnal kot Service, in zadeva deluje finofajn.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

EM3 je uporaben zato, ker se skrije v systray in skrije še fah konzolo, pa še napredek lahko vidiš :) Drugače pa normalno da mora bit f@h client textoven, upam da ne foldate grafično, ker je to tako počaaassssnnnnooooo :)

Hmnjah, takoj ko dobim oba bloka (COUGH*morph*COUGH), gremo pa iskat max stable frekvenco. :D
on se ji zoperstavi.

Ej a statistika se updata na teden, ker jaz sem včeraj končno končal paketek (pod Queue info piše done) pa me ni ne na team statistiki ne na user statistiki. WTF?
Janez Janša, 29.04.2014

Ja COUGH*morph*COUGH, tudi pri meni :D .
ALIEN3001: počak da bo konec praznikov 8-) *joke*

jaBo ::

Ziv, imam tak:
Ud monitor fah + fah3console
Kdo ve kje se vidi kok fajlov mas u queue (tak je blo pr seti)?
Kt imam dial-up .. bi rad vidu, če sploh kej dol pobere, pa koliko pobere.

Lep pozdrav !

Hammer ::

Ud monitor--Cache

jaBo ::

Jaja že dobu .. slabo pogledu:D . Thx anyway. Se pa vleče tole full current frame 9:00 -->0% 8-O . Zgleda sm dobu veli kza obdelat...
:\
Lep pozdrav!

morphling1: moj nick vip :)

51 vip 33 1

Alec999 ::

Zgleda, da she nismo stabilni :( .. smo spet na oranznem .. click.

Roadkill ::

Chache naj bi se pri FAH načeloma ne uporabljal, ker imajo itak časovno omejitev, tako da pazi, da jih nimaš recimo 10 v chache...

njok ::

Team, zakon smo! :D Še 16 mest in 10 dni. 8-)

Morphling... ti si pa hitro prilezel pod vrh... congrats. :) Koliko CPU powerja mas? Aja... nekaj sem slisal, da ce vpises pod username njok, potem hitreje folda. :D :D :D

Marjan ::

njok: Ti raj povej kaj čaraš s stranjo, dej vsaj gor flikn tisto kar sva s Thomasom napisala.
:)

Tic ::

jst sm pa use stimu , 4x odinštaliru 2x povozu. 6 x zbrisu 12x popravu, 1.2x urediw, 3x zagnaw .......... IN NČ VEČ NE DELA!!!

Tko da ze 1 teden nism polow paketa... Je treba formatirat... sicer pa upam na 16 cellyev... upam na počitnice...
persona civitas ;>

Marjan: danes sem po treh dneh spet doma, v petek pa moram oddat seminarsko za maturo in sem komaj na 25%. No... ce se kdo javi za stipkat FAQ (mam pripravljena vprasanja) se lahko potrudim. :D

Lahko kdo hosta stran (PHP)?

Gandalfar ::

Lahko ti jaz hostam.

HEHE, njok nisem vedel za to foro, bom probal :D Hmm kolk mam cpuja, 2.6 moja glavna mašina, ene 2.4 od rap3r-ja, dans sem pa dodal mojo drugo mašino na team 10824 k ma zdaj 2.4. Drug teden pa še zadnjo mašino od soseda, ki folda pod mano in jo prestavim na ta team :)

Oppa sem ravno opazil, prišel sem med top 1000 folderjev na svetu, JUPI :D :D 10k je že čisto blizu

rap3r ::

Oh morf kok smo sebični:D
Še mal pa boš med 10000:D hehe bom raj tih:D :D :D
Res pa da nam dobr gre...čestitke
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Maš prav, maš prav, my bad. TEAM morphling1 rocks:D

AtaStrumf ::

Evo sem se tudi jaz pridružil F@H, samo sem valda dol potegnil grafično verzijo, ker je kao priporočena. A pol jo zbrišem in potegnem textovno?

AtaStrumf: Yap, text console only. Če hočeš gui pa si potegni programček electron microscope 3.

AtaStrumf ::

OK mam že textovno, sam ne vem kaj je in kje dobim tale EM3. Sem probal z google-om pa ni bilo sreče.

Tukaj je. Posnami si tudi Latest EM Protein Data file. Ajde. Fold on 8-) .

Work Unit Count 997
Team Ranking (incl. aggregate) 207

Še par uric. :)
Zakon :)

Še usen mi pa ni jasn, zakaj mi kaže da mam 0 aktivnih procesorjev (foldam non-stop že neki časa na 2h procih zadnje čase.)

RoadKILL njbrz nimas se nobenga proteina dokoncanga tko k jst :) ... pa ti pol pod active processors pise 0

lp,
Alec999

bobby ::

no evo me. sem presegu 1000 paketkov pr setiju, zdej pa šaltam na F&H.
torej še 2 cpuja extra,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

bf4ed ::

Obstaja kaki program da si dol potegneš več paketov, tak kot je setidriver?
Dajte link če je, cele teme nisem bral se mi ne da če je že kdo povedal.>:D

neki obstaja .. mislem, da to nardi UD monitor ... ni pa priporocene zato ker so paketki casovno omejeni.

bobby: welcome to the team! 8-)

bf4ed: UDMonitor (sorry zaradi sumnikov)

bf4ed ::

Pa sej šteje mi proteinčke in točke in vse, sam active procesors mi kaže 0... :)
weird
Zdele sm še tatretga prklopu.

Team rank: 197

Cestitke celotnemu teamu za dosezen mesecni cilj. ;)

Naslednji? :D

BEAM ME UP, SCOOTY :D To the top 100 8-)

če početverimo moči, pridemo med top 25 brez problema. Ste zainteresirani? ;)

p.s., da ne boste mislili -- jaz tudi foldam, že skoraj en teden neprekinjeno.
on se ji zoperstavi.

roCkY ::

Je izvedlivo a enostavno ne bo. Cilj je trenutno še nekoliko previsok. Tudi ostali timi rastejo. Zanimivo pa je, da je Slovenija na 27 mestu med državami glede na število vključenih IP. Če bi združili vse procesorje pod en tim je TOP 100 relativno lahko dosegljiv. Naprej pa počasi in in z vztrajnostjo... Morda je tudi 25 mesto doseglivo.

Zdevo sem mal pregledov in se odloču da grem zraven. V poletnem času računalnik skoraj ni v uporabi prižgan pa je vsaj 16 ur dnevno. Kakšen paket in točka bo.

PS: Morda bi veljalo rahlo predelati logo, ki je linkan na Folding@Home z angleškim napisom in označiti, da gre za Slovenijo. In tudi kakšen stavek v angleščini na stran, ki je (bo) za linkom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

Marjan ::

Ja, se strinjam. Za linkom naj bo pa njokova stran. Jo je (smo jo) zelo lepo ustimal.
Samo se nekaj besedila manjka.

Izi folk, zaenkrat je cilj 100. mesto v teamih na svetu.

Fold on! 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marjan ()

no zdej sm ugotovu da tale folding mnogo mnogo hitrej dela na intelovih cpujih kot na amdjevih...

kuglvinkl ::

Res? Si ziher? AMDjeve 3FPU enote? Dej link.
Your focus determines your reallity

Duron 6.5x145 & win2k -> p720_ABeta17-42 = 44h
Celeron 6x83 & win98se -> p720_ABeta17-42 = 30h

pr obeh je f@h delu skos z 90%+ procesorskega casa.

pr setiju je pa duron porabu 1/2 mn casa za paket kot celeron.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Northwood vs Duron mogoče :D

[edit] saj so različno dolgi paketki! Sedajle imam paketek 500, prej sem imel pa 100.
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

Dr_M mal si kisnil, Amd v foldingu strese P4 iz hlač in to močno :)

Pri isti frekvenci sploh.
Folk, v koliko časa vam naredi paketek? (recimo 500)
Janez Janša, 29.04.2014

darkolord ::

tudi P3 v foldingu dostikrat (ne vedno :D ) strese P4 (onega brez ht) iz hlač... celo na njihovem forumu piše

Meni dela 33 pik vrednega gromacsa p542 in water malo več kot 8 ur, pokaži mi P4 HT 3.06 ki bi delal hitreje >:D

morphling1: ok za p4 itak usi vemo da je tema, ampak mislu sm na procesorje pred p4...

btw men tak paket obdeluje 82h.
««
8 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282454 (1786) rap3r
»

folding - WU - team