Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

morphling1 ::
Jep, podobno kot za EM3, če hočeš da skrije konzolo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

steiner ::
Meni Em3 kljub preimenovanju v Fah3console ne skrije nobene verzije, razen 3.24

AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

planetparty ::
Sem se odločil, da se pridružim za slo-tech team, samo ne vem kaj je ta čas aktualno
seti ali zdravilo za rak?
seti ali zdravilo za rak?

c3R4R ::
Kaj je z Elanom, da ma vsakih 24h manjšo produkcijo?? Zdele trenutno je pod 400 pik...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Ja hudiča Tomy, poglej kaj sem jaz naredil s svojo produkcijo, vse samo zaradi tega ker še nočem oddati drugega mesta PaJo-tu
Saj vem, da te še zdaleč noben ne ogorža tako kot mene, samo to ni izgovor, dejmo to malo v višjo prestavo
Hec, upam da boš po veselem decembru spet na svojih starih cifrah, ker potem se nam zopet dobro piše, če ostali obdržimo svoje sedanje številke nekateri jih pa še malo popravijo(mo)
Fold on

Saj vem, da te še zdaleč noben ne ogorža tako kot mene, samo to ni izgovor, dejmo to malo v višjo prestavo

Hec, upam da boš po veselem decembru spet na svojih starih cifrah, ker potem se nam zopet dobro piše, če ostali obdržimo svoje sedanje številke nekateri jih pa še malo popravijo(mo)
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zheegec ::
Hehe, z enim CPUjem se da kar lepo pozeleneti
Samo pa ni idej kje dobiti dodatne CPUje...?

Samo pa ni idej kje dobiti dodatne CPUje...?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

LuckyMato ::
He !
Končno sem prebil 20000 pik. Sem mislil, da bom lahko okužil še 6 PCjev (vsak 1,8 GHz Celeron), pa so vsi lepo zaščiteni. Nimam avtorskih kod in shranjujem lahko le v direktorij Moji Dokumenti. Se mogoče komu poraja kaka ideja, kako bi lahko "vtihotapil" folding ?
Končno sem prebil 20000 pik. Sem mislil, da bom lahko okužil še 6 PCjev (vsak 1,8 GHz Celeron), pa so vsi lepo zaščiteni. Nimam avtorskih kod in shranjujem lahko le v direktorij Moji Dokumenti. Se mogoče komu poraja kaka ideja, kako bi lahko "vtihotapil" folding ?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuckyMato ()

TomT ::
Odvisno koliko časa imaš na razpolago in koliko očividcev te lahko pri tem delu vidi. Povej več podatkov, pa ti mogoče lahko malo bolje pomagamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TomT ()

Wad@ ::
Imam neki za uprašat...poslal sem nekaj paketov, ki so bili bolj stari(nevem koliko) in jih ni štelo...ampak je vse lepo napisalo da se zahvaljujejo...
Zanima, me če torej pošlješ paket s pretečenim rokom ga lepo pošlje in ne upošteva, ali pa sploh ne pošlje? da vem kaj je bilo tistimi, ali niso bili ŠE upoštevani ali so bili pretečeni?
Zanima, me če torej pošlješ paket s pretečenim rokom ga lepo pošlje in ne upošteva, ali pa sploh ne pošlje? da vem kaj je bilo tistimi, ali niso bili ŠE upoštevani ali so bili pretečeni?

LuckyMato ::
Kar se očividcev je tako tako, recimo da bi se dalo. Kar pa se tiče tega, da bi naredil še en admin account pa mislim, da ne bo šlo. Računalnike vzdržuje neka firma in mislim da nov account ne pride na žalost v poštev. Pa da bom bolj konkreten, tile računalniki se nahajajo v knjižnici in jih ljudje uporabljajo zgolj za surfanje po internetu - skratka idealno za foldanje. Mogoče sedaj kako ideja ? Zelooooooo bi bila dobrodošla !!!

Samo damn PaJo, pismu delam z vsemi močmi da bi ti ubežal, pa vidim, da tudi ti non-stop povečuješ svojo produkcijo, jaz mislim da bom limitiral tam nekje na 4k ti pa če bo šlo tako naprej kar pri 5k
No ja, mogoče ti bo pa takoj padel motiv, ko me prehitiš in te bom jaz spet takoj nazaj. Samo dirka za drugo mesto v letu 2003 pa ne sme biti izgubljena na noben način, I shall not fall

No ja, mogoče ti bo pa takoj padel motiv, ko me prehitiš in te bom jaz spet takoj nazaj. Samo dirka za drugo mesto v letu 2003 pa ne sme biti izgubljena na noben način, I shall not fall

@ALIEN3001
Ukvarjaš se z istim problemom k jst. Ni novih moči.
Pa še ta komp s katerim bi lahko pozelenel ne dala 24h na dan. Jst bom zdele med prazniku poskusil mal stisnit zobe.
Ukvarjaš se z istim problemom k jst. Ni novih moči.

@Tad3j
Zaenkrat ne kaže na to... A mu pomagaš, al kaj?
Zaenkrat ne kaže na to... A mu pomagaš, al kaj?

ELan_Belisarius ::
Meni je prav vsec ta duel
Kot kaze se je Morphling kar potrudil in najbrz bo res uspel obraniti 2. mesto (vsaj za letos).
Kar tako naprej oba. Mogoce bosta se mene spodbudila in spravila spet k delu

Kot kaze se je Morphling kar potrudil in najbrz bo res uspel obraniti 2. mesto (vsaj za letos).
Kar tako naprej oba. Mogoce bosta se mene spodbudila in spravila spet k delu

TribesMan ::
Tud morphling ne počiva.... Je v torek dodal še enega P4 2800MHz HT, tak da dodatnih 800 pik kar zagotovo... Ne bo se še kmalu odločilo.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

PaJo ::
Seveda moram tudi jaz imet pomocnike, sam ne zmorem vec vsega
Skoda samo, da mi ne bo ratalo dosec cilja se to leto, bo pa zagovto v zacetku naslednjega, v katerem imam v nacrtu se kar nekaj novih masin

Skoda samo, da mi ne bo ratalo dosec cilja se to leto, bo pa zagovto v zacetku naslednjega, v katerem imam v nacrtu se kar nekaj novih masin

Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Tic ::
Moja masina bo neki časa out of order, bom poskusil aktivirat mojo rezervo (nekje 1000 do 1500 pik) 
Sicer pa sem uspel priti top 10. Top3 next stop.

Sicer pa sem uspel priti top 10. Top3 next stop.

persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()

Ahhh, zdaj ste vsi začel uporabljat taktiko pobiranja cpu ciklov anonimnih uporabnikov
To ni dobro za prihodnjost, ker bo na zunaj zgledalo, kot da ne dobivamo nobenega novega člana in se bo mogoče še kdo premislil
Ne sej cool, važno je samo da se dodajajo novi proci, čeprav še vedno se vse to ne pozna na skupnem rezultatu, kar pomeni samo to da zgubljamo ravno take manjše userje, ki pa ravno s svojo množičnostjo prispevajo zelo velik delež.
Girls & Boys keep on folding :)

Ne sej cool, važno je samo da se dodajajo novi proci, čeprav še vedno se vse to ne pozna na skupnem rezultatu, kar pomeni samo to da zgubljamo ravno take manjše userje, ki pa ravno s svojo množičnostjo prispevajo zelo velik delež.
Girls & Boys keep on folding :)

AtaStrumf ::
Evo jaz sem tamalmu upgreadal mašinco iz Durona933@KT133A na Durona1600@KT400 in se ZELO pozna pri foldanju. Tud mrežo smo napelali skozi stene, tako da sva sedaj nonstop povezana oz. je on na internet, tako da bo sedaj tud on nekaj malega prispeval, samo da ga naučim prižigat in ugašat konzolo, ker cvikam, da če bojo winsi sami to delal, da se zna marsikaj izgubiti. Pa še navil bom tega durončka, samo čakam na mal boljši kuler, da ne bojo rabli bit obrati tolk visoki, pa mogoče mu enable-am še preostali L2 cache, tako da bo sem pa ke tud ta mašinca kaj prispevala.

Čestitke Elanu, ker ma zdele trenutno čez 2200 pik/24h

Congrats PaJo, mene pa zeza, ker so mi fantje naložil neke D3D screensaverje na mašine in potem jih totalno zabaše, moram dol vse ruknit in jih ne spustit več blizu

Urajmal ::
Jaz sn še pa v 'svoj' folding dodal amdja 2700+ torej vse skupaj 800mhz amd, 2500+, 2700+, 2900+, 3200+, 3500+ ...
ja to mislim da so vsi pa še v kratkem tudi en 2700+ ... sicer ne laufajo res 24/7 od tega mogoče samo dva (najmočnejša
) ampak se pozna pri foldanju...
ja to mislim da so vsi pa še v kratkem tudi en 2700+ ... sicer ne laufajo res 24/7 od tega mogoče samo dva (najmočnejša

A to gre vse k PaJo-tu, damn res nimam šans potem :) Še vedno je velika verjetnost, da me ujame še letos
Fold on
ps. če bo vse normalno bom tudi jaz kmalu rdeč in glede na to da vidim, da je Elan zopet stari dobri, smo spet na dobri poti, za konstantnih 10k dnevno.

Fold on
ps. če bo vse normalno bom tudi jaz kmalu rdeč in glede na to da vidim, da je Elan zopet stari dobri, smo spet na dobri poti, za konstantnih 10k dnevno.

Nekaj pa more se it na moj racun a ne
No upam da mi bo ratalo produkcijo drzat konstantno, pa se po novem letu se obeta nekaj novih kist, mogoce celo nekaj vec
btw, a kdo opzi kako razliko med fah3 in fa4 konzolo? Jaz je ne.

No upam da mi bo ratalo produkcijo drzat konstantno, pa se po novem letu se obeta nekaj novih kist, mogoce celo nekaj vec

btw, a kdo opzi kako razliko med fah3 in fa4 konzolo? Jaz je ne.

Nope tudi jaz nisem opazil razlike med konzolama.

Sergio ::
Pri meni so pa v podjetju poleg vseh zaposlenih šli na dopust tudi računalniki. Se vidimo po 5.1. ;-)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Saj tudi pri meni v firmi ne folda vec kaj dosti, pa se trenutno elektike ni povsod, ko majo letne remonte, komaj cakam da bom zadeve preslil na agregat

Urajmal ::
morph mogoče bi mogel nekaterim konzolam dodati parameter -advmethods glede na tvoje št. WUjev

zile ::
Tad3j: se vidi da si še rook.
Učas so bili WUji vredni po 6 točk in si jih na dan obdelal tudi več, recimo od 5-10. Tako da....ne Morpha učit glede foldinga. Mogoče bi on lahko kaj tebe
.Anyway fold on...

ELan_Belisarius ::
Jao jao...ma kaj so tle nastali za eni "trusti"? Vsi vs. Morphling? /me doesn't like that, /me likes Morph, /me angry.

Ok dekleta in fantje mi lahko prosim razložite zakaj ste eni obupali na foldingom, namreč na prvi strani vidim kar precej sivih uporabnikov in to takih, ki so svoj čas prispevali lepe deleže tej ekipi. Namreč prav veliko število manjših aktivnih uporabnikov je to kar naredi dobro ekipo.
Tako da upam da tisti sivi tole berete in si boste zopet premislili ter začeli ponovno zlagati proteinčke za ekipo Slo-Techa.
Hvala
Fold on
Tako da upam da tisti sivi tole berete in si boste zopet premislili ter začeli ponovno zlagati proteinčke za ekipo Slo-Techa.
Hvala
Fold on

BaRtMaN ::
True that!
Z enim bartončkom @ 1905 MHz sem prišel med top 40.
Pa še nekaj: kater ptogramčič je najboljši za spremljanje obdelovanja paketkov? Do zdaj sem imel KDFold pa mi je začel ga srat, tako da gledam drugam, torej EM III? Imam pa ADSL, če komu kaj pomaga.

Z enim bartončkom @ 1905 MHz sem prišel med top 40.
Pa še nekaj: kater ptogramčič je najboljši za spremljanje obdelovanja paketkov? Do zdaj sem imel KDFold pa mi je začel ga srat, tako da gledam drugam, torej EM III? Imam pa ADSL, če komu kaj pomaga.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()

Tody ::
Eh monotonost je dolgočasna... TIC nas je zasužnil.... sej ne vrjameš da je sam našel tok procesorjev ? :)

Tic ::
Morem rect, da sem bil tudi sam kar uspesen, pri zasuznevanju novih kist. Nekaj sem jih le ponovno aktivirial. Morem rect, da ni od mene nobene skode, samo sedaj, ko bi morala biti produkcija skoraj rdeča, gre nekaj narobe.

persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2580 (1912) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1078) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6151 (6151) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1740 (1453) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2877 (2877) | Phoebus |