Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

C_maniak ::
jao, sm bil zjutri jezn.
in ne, ne gre za kak zgubljen paket, to me ne spravi iz tira.
si naštimam uro okol 5., da bi se še učil kemijo, kr smo jo pisal dans. ah, in na lepem se zbudim jez šele ob pol sedmih. zakaj? kr sm dal naslonjalo kavča ob postlo, da me hrup kompa ne moti tak. in to sam zarad tega, ker komp laufa 24/7 zarad pof***nga foldinga!! arghačfmjčsdkfjldks!!
no, boste rekli: ubodi so vodno. hja, ne bom še. ta teden dobim fan kontrolerja, nov proc, pa kuler. zalma powah!!
in pol s ene bom rabu razburjat...
ma ne, sej zdej sm kul že, sam zjutri sm bil pa RES jezn...
pa kemija je tud kr v redu šla... sej, prejšn dan bi se uču, pa bi blo, vem...
em, no, malo sm ot...
no, nisem se danes na šolske mašine spravi, me je ena punca velik bolj privlačla kot pa kup železja in rumena statistika
. tak da, bmk še neki cajta za folding. pardon, ampak malo sm jezen na njega...
aja, ker je najboljši način, da v pol minute okužiš komp? em, kak se s temi .reg in .bat fajli operira?
pa res bi blo dobro nardit kak setup.exe file, ki je že prednastavljen in da si res v parih sekundah gotov.
mislim, da nism nč pozabu; pa sej bom itak še pol kej gor. danes moj kompi ne bo nič foldal, ker odhaja na lan party (tak mali :), pa itak mi UDM fuša paketke (ja, sej bom zamenju za 3.24, ampak sej pravim, da sm mu zamelu, lol) v roku enga tedna bi pa mogoč se spounu že šolske okužit. če me spet ne bo kej zamotlo
.
ajde fantje, keep on folding....

si naštimam uro okol 5., da bi se še učil kemijo, kr smo jo pisal dans. ah, in na lepem se zbudim jez šele ob pol sedmih. zakaj? kr sm dal naslonjalo kavča ob postlo, da me hrup kompa ne moti tak. in to sam zarad tega, ker komp laufa 24/7 zarad pof***nga foldinga!! arghačfmjčsdkfjldks!!

no, boste rekli: ubodi so vodno. hja, ne bom še. ta teden dobim fan kontrolerja, nov proc, pa kuler. zalma powah!!

ma ne, sej zdej sm kul že, sam zjutri sm bil pa RES jezn...

pa kemija je tud kr v redu šla... sej, prejšn dan bi se uču, pa bi blo, vem...
em, no, malo sm ot...

no, nisem se danes na šolske mašine spravi, me je ena punca velik bolj privlačla kot pa kup železja in rumena statistika

aja, ker je najboljši način, da v pol minute okužiš komp? em, kak se s temi .reg in .bat fajli operira?
pa res bi blo dobro nardit kak setup.exe file, ki je že prednastavljen in da si res v parih sekundah gotov.
mislim, da nism nč pozabu; pa sej bom itak še pol kej gor. danes moj kompi ne bo nič foldal, ker odhaja na lan party (tak mali :), pa itak mi UDM fuša paketke (ja, sej bom zamenju za 3.24, ampak sej pravim, da sm mu zamelu, lol) v roku enga tedna bi pa mogoč se spounu že šolske okužit. če me spet ne bo kej zamotlo

ajde fantje, keep on folding....

Tody ::
em eno vprašanje ! WTF ma folding z tvojo budilko ??? Mislim če maš mašino pržgano 24/7 to še ne pomeni da ne slišiš budilke na mobitelu/Timerja na radiju ali une za navit ! Ni folding kriv ti si kriv ker se nisi zbudu zaspanc !

hehe
ne ne, glej, folding je kriv sam tulk, da sm meu jez tist pred glavo (naslonjalo) in zarad tega budilke nism slišu. mobitela pa tak nkol ne, ko je s kakim koutrom pokrit, pa tak ni učinka.
pa sej to je sam posredno kriv, no. sej ne bom zaj nehal foldat zarad teg, no...
ne ne, glej, folding je kriv sam tulk, da sm meu jez tist pred glavo (naslonjalo) in zarad tega budilke nism slišu. mobitela pa tak nkol ne, ko je s kakim koutrom pokrit, pa tak ni učinka.
pa sej to je sam posredno kriv, no. sej ne bom zaj nehal foldat zarad teg, no...

chucki ::
lol
kriv si ti ne pa comp.

kriv si ti ne pa comp.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

:), če komp ne bi bil prižgan, ne bi tistga sranja pred ob postlo devu. pa sej ni noben kriv. sam pač na enga je treba krivdo prevalit, no... 
hm, 4. švignili mimo mene... se bo treba maščevat...

hm, 4. švignili mimo mene... se bo treba maščevat...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

c3R4R ::
@{C_maniak}
Za folding je treba potrpet... Tko k za lepoto...
Za folding je treba potrpet... Tko k za lepoto...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

BaRtMaN ::
TribesMan: bi moral upoštevat, da imam trenutno Bartona 1.83 Ghz nenavitga (saj vem, kriminal), ampak imam trenutno en beden Al cooler. Imam že SK-7 in 120mm ventilator, a jih moram še vdegat v škatlo pa me malo skrbi, če sploh gre.

AtaStrumf ::
No super pa smo našli enga, ki je pripravljen to naredit kot se šika. Točna navodila:
Konzola naj bo 3.24, ne beta ker nočmo težav
Direktorij: C:\Program Files\Folding
Pa naj bo čimbolj enostavno torej 2 klika. Prvi zažene setup.exe, ki odpre okno, kjer imaš dve možnosti. Prva konfiguriraj, da nastaviš konzolo, druga pa install da inštalira. Simple as that.
Ostalo pa sem že napisal v prejšnjem postu. V bistvu rabiš navodila, ki jih je posredoval jakoslav ( tukaj ).
Jaz, kot sem že napisal ne bom več dolgo on-line, tako da upam, da boste uspel tole spelat do konca, pa se slišmo čez en teden.
Konzola naj bo 3.24, ne beta ker nočmo težav
Direktorij: C:\Program Files\Folding
Pa naj bo čimbolj enostavno torej 2 klika. Prvi zažene setup.exe, ki odpre okno, kjer imaš dve možnosti. Prva konfiguriraj, da nastaviš konzolo, druga pa install da inštalira. Simple as that.
Ostalo pa sem že napisal v prejšnjem postu. V bistvu rabiš navodila, ki jih je posredoval jakoslav ( tukaj ).
Jaz, kot sem že napisal ne bom več dolgo on-line, tako da upam, da boste uspel tole spelat do konca, pa se slišmo čez en teden.

EjTi ::
Najbl enostavno (za tistga ki inštalacijo skupi daje) za inštalacijo foldinga kot service je tuko: use skupi zararaš (vključno z srvany.exe, folding.reg, folding.bat) in pri .exe (self extract) raru narediš tuko da se na koncu extracta folding.bat file zažene (in ta pol inštalira service in posodobi register). Klikov ni veliko ... samo enkat da klikneš na install, enkat na extract in enkat OK k je register updatan. In pomoje je to use.
Če hočete lahko skupej zmečem (konec tedna) ... samo bo useeno treba username spremenit ... to se spet lahko da u .bat file da beležnico odpre, al pa podobnega sprogramira, da samo username praša.
Samo če pa en že inštalacijo dela pol je brez veze. A jo že kdo dela?
Če hočete lahko skupej zmečem (konec tedna) ... samo bo useeno treba username spremenit ... to se spet lahko da u .bat file da beležnico odpre, al pa podobnega sprogramira, da samo username praša.
Samo če pa en že inštalacijo dela pol je brez veze. A jo že kdo dela?

bosstjann ::
stvar mam gotovo za direktorij c:\program files\f@h\
že popravlam
ok popravleno prosu bi admine da mi fajlek prenesejo na njihov(naš) slo-tech
to je zip fajel noter so vse poterbne stvari
Navodilo zaženite konzolo da jo skofigurirate username + team zapustite konzolo
(lahko jo tudi zamenjate za beta ni problema)
stvar daste na kisketo ali cd in grest v napad
na napadenem rač poženete "poženi me.bat" potrdite vnos v register in ponovno zaženete rač
klikni me
že popravlam
ok popravleno prosu bi admine da mi fajlek prenesejo na njihov(naš) slo-tech
to je zip fajel noter so vse poterbne stvari
Navodilo zaženite konzolo da jo skofigurirate username + team zapustite konzolo
(lahko jo tudi zamenjate za beta ni problema)
stvar daste na kisketo ali cd in grest v napad
na napadenem rač poženete "poženi me.bat" potrdite vnos v register in ponovno zaženete rač
klikni me
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosstjann ()

ELan_Belisarius ::
Ce bi jst o vsaki svoji masini tolko govoril, oz. kontroliral paketke,...bi vsaki dan napisal po 20 postov in bi me ze zdavnaj banali. Kaj bi pa sele blo ce bi govoril se o tem, kdaj bo ksna izmed mojih masin delala oz. kdaj bom ksno drugo prizgal...resnica je taka, da sploh ne vem, kdaj bo ksna delala in me niti ne zanima, svoje delo sem opravil in se s tem ne obremenjujem vec.
Na kratko: ob prebiranju foruma vcasih ze pomislim, da sem v rubriki "blodnje", saj vecina ljudi poroca, da je danes obdelalo paket vreden 50 pik, pa da se jih je en paket na koncu sesul, itd. itd.
Lahko pa se o vsem skupaj tudi motim.
Na kratko: ob prebiranju foruma vcasih ze pomislim, da sem v rubriki "blodnje", saj vecina ljudi poroca, da je danes obdelalo paket vreden 50 pik, pa da se jih je en paket na koncu sesul, itd. itd.
Lahko pa se o vsem skupaj tudi motim.

Daedalus ::
No ja, še moj prvi milestone: 1009 pik

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

TribesMan ::
ELan_Belisarius: kdor z malim zadovoljen ni,
...ne bo imel nikoli velikega.
Drgač se pa mal igram s temlem FAH as service, pa nikakor ne morem pošlihtat tistega BAT installerja da bi naredil zadeve pravilno.
Bo že. Bomo pa na roke pisali v konzoli...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Jaka83 ::
Ma tolk ste leni, da se vam še tistega Folding_as_service.txt ne da prebrat. Tam vse lepo piše, kako in kaj in po tistem postopku vse dela. TUDI Z BETA KONZOLO, ker jo uporabljam sam.
PS: Za namestitev folding as service morate v WinXP imeti administratorske pravice, drugače vam ne dovoli vnosov v register.
PS: Za namestitev folding as service morate v WinXP imeti administratorske pravice, drugače vam ne dovoli vnosov v register.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaka83 ()

Men je čist jasn kako se to naredi na roke. Sam ko pa naredim .BAT in .REG file da bi postopek avtomatiziral, se mi namesto pravega patha ki vodi do Folding programa, izpiše C:\My Documents\"in en naključen direktorij" Pa če prav v BAT file napišem popolnoma isti ukaz kot v konzolo in v konzoli čist lepo dela. Mi ni jasno. Registrov fie mi je zdej nekako ratalo porihtat in dela ok. Itaq je dela v registru 5* več kot pa otalega. Pač ročno namestiš service potem pa še dvoklikneč reg file. Pa je.
Zdej pa foldat al vas bom pa vse po nagi riti!!
LP
TribesMan
Zdej pa foldat al vas bom pa vse po nagi riti!!
LP
TribesMan

Fantje...
Ob naslednjem updateu naše najboljše statistike bom ZELEN
...
@chucki
Prišel je čas povračila, ker si me enkrat prehitel...
Ob naslednjem updateu naše najboljše statistike bom ZELEN

@chucki
Prišel je čas povračila, ker si me enkrat prehitel...

@ bosstjann:
Ob vsem nakladanju ki je v tej temi (no sej ne da jest nebi nakladal) sploh nisem opazil tvojega installerja. Bom probal v kratkem, najbrž jutri zjutraj ko pridem na šiht.
Sporočim če kaj ugotovim.
@crilin15
Zdej pa že tolk govoriš o tem tvojem napredku da že komaj čakam da ga vidim... Pazi se če ne boš zelen....
LP
TribesMan
Ob vsem nakladanju ki je v tej temi (no sej ne da jest nebi nakladal) sploh nisem opazil tvojega installerja. Bom probal v kratkem, najbrž jutri zjutraj ko pridem na šiht.
Sporočim če kaj ugotovim.
@crilin15
Zdej pa že tolk govoriš o tem tvojem napredku da že komaj čakam da ga vidim... Pazi se če ne boš zelen....
LP
TribesMan

Po mojih izračunih morm bit zelen...
Po mojih izračunih morm bit zelen...

chucki ::
hm,zelen si pa se prehitel si me!
cestitam.

cestitam.

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

bosstjann ::
ok bug found
stvar morate inštalera obv. iz diska ali diskete ne cd roma kre ne bo delalo že popravljam
al pa če sami preimenujete konzolo v fahsrv.exe ker to naredi že v osnovnem direktoriju če je pa to cd pa ne gre
bomo uštimal
stvar morate inštalera obv. iz diska ali diskete ne cd roma kre ne bo delalo že popravljam
al pa če sami preimenujete konzolo v fahsrv.exe ker to naredi že v osnovnem direktoriju če je pa to cd pa ne gre
bomo uštimal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosstjann ()

njok ::
Fantje (dekleta?
), prosim, povejte mi, da je nekdo med vami, ki folda pod uporabniskim imenom njok_. A je mozno, da se zatipkam tako, da po pomoti pritisnem shift + -?

ELan_Belisarius ::
@criLin15 si pa res zacel sekat...kako to, da si imel toliksno produkcijo? Si zacel priklapljat nove proce?

Tolk ga hvalte da sem se že kar malo ustrašil, sem moral it pogledat... No pa sem opazil da sem bil v zadnjih 24 urah zelo priden, čez 500 pik produkcije... tako da sem v tedenski produkciji že okoli petega mesta. Pa upam da bom še kaj višje prišel.
No crilin15 kdaj boš pa zdej porumenel?
LP
TribesMan
No crilin15 kdaj boš pa zdej porumenel?
LP
TribesMan

MarushY ::
Yeeehaaa! Jst sm tut pozelenela
Se 2 mesti navzgor po lestvici in bom na 1. strani
Sweeet
LP

Se 2 mesti navzgor po lestvici in bom na 1. strani

Sweeet

LP

bobby ::
off topic: zdej al prej nisem opazu al so se zadnje cajte bejbike opogumle tle gor na forumu in mal bolj sodelujejo???
just duuuu it, MarushY!!
just duuuu it, MarushY!!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Kva je fantje, a smo babe al nismo?!?
Marushy lepo da izboljšuješ povprečje našemu teamu, da smo vsaj malo ljudem podobni.
LP
TribesMan
Marushy lepo da izboljšuješ povprečje našemu teamu, da smo vsaj malo ljudem podobni.
LP
TribesMan

morphling1 ::

Bravo MarushY
Lepo da imamo tudi dekleta v ekipi, upam da se jih bo še več opogumilo, ter seveda tudi malo bolj aktivno začelo sodelovati po forumu :)
Fold on girls & boys
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

@Elan
Ja, nekaj novih procov mi je pomagalo, čeprov ne vem kako stabilno bo napredovala moja produkcija... Vsak hip lohk spet postanem bel
Manjka mi še moči... Imam še nekaj zaloge v mojem procu, ki ni prižgan 24/7... Bom probal kmal porihtat-> neki mi tastari morijo, da ga ne smem laufat 24 ur na dan...
@TribesMan
Porumenel žal ne bom... Si pa močno želim!
Ja, nekaj novih procov mi je pomagalo, čeprov ne vem kako stabilno bo napredovala moja produkcija... Vsak hip lohk spet postanem bel

@TribesMan
Porumenel žal ne bom... Si pa močno želim!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()

zile ::
Ya Elan nisem mislu tebe, ampak folk pa punco zgoraj, ko govorijo kakšne barve so. Počakajte do jutr, ko bo drop vseh barv :D. Namreč ravno pred enim tednom je bil štek extreme statistike in je en dan štelo, kot skupek treh dni. Če se še kdo spomne.

matjaz ::
Meni pa zdajle kar dobro dela, samo da mi je dve p800 končal pred koncem zaradi UDmonitorja, kjer ocitno ne morem v cache nastimati vec kot 3 naenkrat.
No vsaj delne tocke mi je dal.
No vsaj delne tocke mi je dal.

Ya Elan nisem mislu tebe, ampak folk pa punco zgoraj, ko govorijo kakšne barve so. Počakajte do jutr, ko bo drop vseh barv :D. Namreč ravno pred enim tednom je bil štek extreme statistike in je en dan štelo, kot skupek treh dni. Če se še kdo spomne.
Ni panike meni recimo kaže na zerothelement minimalno razliko v primerjavi z xtremeoverclockers. Recimo okoli 100 pik pri tedenski produkciji. Bomo že preživeli.
LP
TribesMan

upirna ::
Zadnji teden sem spet začel foldat in moram rečt da mi dela naravnost fanastično. V zadnjem tednu mi je proizvedlo skoraj 400 točk in to s samo enim procesorjem (navaden P4 2400@2700 MHz).
Odkar sem instaliral nove driverje za zvočno kartico dela komp naravnost fantastično. No ja, verjetno imam tut srečo s paketki.

@upirna
Hitra produkcija je tud odvisna od paketkov... Ne pa toliko kot hitrer, stabilen, poštiman proc!
Hitra produkcija je tud odvisna od paketkov... Ne pa toliko kot hitrer, stabilen, poštiman proc!

Magic1 ::
Marushy a tebe se jaz tolk trudim ujet. Sm gonu racunalnik u nedelo cel dan, da sem te komi prehitu a ne za dolgo. Moram jit že enkrat k sošolcu.

Roadkill ::
Matr je že kr problem bit top50 z enim compom...
Ampak zaenkrat se še da... jest se vračam od mrtvih.
A komu dela EOC statistika...sam preverjam, ker enim naj bi menda delala.
Ampak zaenkrat se še da... jest se vračam od mrtvih.
A komu dela EOC statistika...sam preverjam, ker enim naj bi menda delala.

seveda dela eoc statistika...
eno vprašanje mam. a ko se da firedeamon pod services, se ga sploh ne da odstranit, al kak?
tribes, uf...
eno vprašanje mam. a ko se da firedeamon pod services, se ga sploh ne da odstranit, al kak?
tribes, uf...

tribes, uf...
Kaj spet jest??? Nič kriv! It wasn' me!

AJA a si statistiko spet mal pogledal. Ma se trudim po najboljših močeh. Rekrutiram nove in nove podanike! Upam da bo zadostovalo da se obdržim med prvimi petimi v teamu po tedenski produkciji.
Fold on!
LP
TribesMan

Tody ::
Protein: p684_TZ2_EXT_EXP
[01:17:25] Writing local files
[01:17:25] Extra 3DNow boost OK.
[01:17:28] Writing local files
[01:17:28] Completed 0 out of 2500000 steps (0)
[02:00:13] Writing local files
[02:00:13] Completed 25000 out of 2500000 steps (1)
Dva in pol miljona korakov ???
Ponovad jih je sam 250.000
Vreden je pa 60 točk
[01:17:25] Writing local files
[01:17:25] Extra 3DNow boost OK.
[01:17:28] Writing local files
[01:17:28] Completed 0 out of 2500000 steps (0)
[02:00:13] Writing local files
[02:00:13] Completed 25000 out of 2500000 steps (1)
Dva in pol miljona korakov ???

Vreden je pa 60 točk

morphling1 ::
Bravo PaJo, za prvih 50k točk, zdaj pa neumorno do 100k
Fold On:)

Fold On:)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6169 (6169) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |