Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

TribesMan ::
O lepo PaJo!!! To je lepa cifra.
/me folds very to catch you...
LP
TribesMan
/me folds very to catch you...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

c3R4R ::
Sploh nism več zelen...
Zakaj? Nimam kompov pod nadzorom...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Jaka83 ::
HAHAHAHA, prebil sem 8k točk. Morm še mal dodatnih compov okužit, ker tole gre prepočas. Samo en od compov dela 24/7 (Moj navit Bartonček), ostalo pa kakor se jim sprdne.

@Elan_??
A si že kej pogledu v zasebna sporočila??
A si že kej pogledu v zasebna sporočila??

C_maniak ::
ka se bota združla??
??

eno vprašanje mam. a ko se da firedeamon pod services, se ga sploh ne da odstranit, al kak?
??

Tody ::
??? fire demona si dal pod service al fah ? Ker drugače zaženeš firedemona, pritisneš stop ugasneš fire demona in odinstaliraš. ČE še zmeraj ne gre killaš vse procese ki malo dišijo na demona.

em, ne, nič še nism dal. sprašujem pa zakto, kr mislim sprobat, pa vodič nardit, pa me zanima, če bom pol lah odstranil zadevco.
hm, ne vem sicer na kaj točno misliš, ampak jez sm razmišlju o skritem foldanju pod services.
??? fire demona si dal pod service al fah ?
hm, ne vem sicer na kaj točno misliš, ampak jez sm razmišlju o skritem foldanju pod services.

Tody ::
jah pol cool (: sem mislu da boš fire demona laufal kot service. Ta vodič je nekako že napisan na folding.rozica.com če se ne motim da si ne boš brezveze delal dela (:

ja ja, sej je, sam lažje je, če jez na lastne oči vidim, za kaj se gre, pa svetujem kermu, ko (če) bo šlo kej narobe.
pa da mu lahk zagotovim, da se da ustavit foldanje. kak zdej; se da al se ne da?

in, ja, UDM dela kul tud z 3.25b konzolo. najprej je kr neki brisu, zdej pa dela kot po maslu in je super zadevca tale UDM.
aja, še neki. em, za zagon UDM-ja (in konzloe zraven tudi avtomatsko) je treba pognat udmon-fah.bat fajl. ampak!, problem se pojavi tu, da ko zaženem računalnik odpre 2 konzoli. vse kul, se uredi, ni pol kakih dveh ločenih paketkov, tudi v servisih samo ena laufu, tud core je samo eno. ampak nadležno mi je pol skrivat od vsakem zagonu. morm kliknat tam na settings pa ok, da mi jo skrije. krneki, no.. tribes, kak maš ti to zrihtan, kr vem, da maš UDM.
hm, ja, pa eles bom tožu, kr je toka zmankal glih med pošiljanjem WU-ja.
ma ne, sej bmk za kak zgubljen WU, bo že, to se sploh ne sekiram jez, sam zdej že ene 4 dni nism nč pošiljal, pa paaaaadaaaaam
. najprej jih je udm brisal, zdaj se je pa eles proti meni zarotil
.
bo treba kako rezervo vklopit, če meni kom zataji. ampak sploh ne utegnem v šoli zrihtat tisto...
pišem pa vodiče za vse te programe, da si bojo ljudje brez problemov gor dal. bom tud gor dal, za ostale.
lp!
pa da mu lahk zagotovim, da se da ustavit foldanje. kak zdej; se da al se ne da?

in, ja, UDM dela kul tud z 3.25b konzolo. najprej je kr neki brisu, zdej pa dela kot po maslu in je super zadevca tale UDM.
aja, še neki. em, za zagon UDM-ja (in konzloe zraven tudi avtomatsko) je treba pognat udmon-fah.bat fajl. ampak!, problem se pojavi tu, da ko zaženem računalnik odpre 2 konzoli. vse kul, se uredi, ni pol kakih dveh ločenih paketkov, tudi v servisih samo ena laufu, tud core je samo eno. ampak nadležno mi je pol skrivat od vsakem zagonu. morm kliknat tam na settings pa ok, da mi jo skrije. krneki, no.. tribes, kak maš ti to zrihtan, kr vem, da maš UDM.
hm, ja, pa eles bom tožu, kr je toka zmankal glih med pošiljanjem WU-ja.

bo treba kako rezervo vklopit, če meni kom zataji. ampak sploh ne utegnem v šoli zrihtat tisto...

lp!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

kul pol to...
kr bi lah meu probleme pol, če se komu ne bi dalo izklopit. torej se s killanjem servisov da? pa, em, se ob ponovnem zagonu ne pojavi več???
mah, sprobal bom, pa bom vidu. zaj mam itak zelooo majhno produkcijo, se kak dan off ne bo poznal...
kr bi lah meu probleme pol, če se komu ne bi dalo izklopit. torej se s killanjem servisov da? pa, em, se ob ponovnem zagonu ne pojavi več???

mah, sprobal bom, pa bom vidu. zaj mam itak zelooo majhno produkcijo, se kak dan off ne bo poznal...

Tic ::
Ok... Khm.. Prosim za tišino v dvorani.. Khm Khm. Tako:
Ponovno sem se oglasil pri profesorju za nevem kaj že... Težil in težil sem mu za tistih 10 do 16 PCjev 1200megaherčnih Celeronov. In ker naš profesor za nevem kaj že nima časa, se bo to zgodilo šele nekaj dni pred jesenskimi počitnicami.
Do takrat pa.... FOLD ON!
Dodatek: Te dni, sem dodatno prepričal nekaj novih 1700+ in enega 2500+ bartona da se joina. Hvala mi.
Ponovno sem se oglasil pri profesorju za nevem kaj že... Težil in težil sem mu za tistih 10 do 16 PCjev 1200megaherčnih Celeronov. In ker naš profesor za nevem kaj že nima časa, se bo to zgodilo šele nekaj dni pred jesenskimi počitnicami.

Do takrat pa.... FOLD ON!
Dodatek: Te dni, sem dodatno prepričal nekaj novih 1700+ in enega 2500+ bartona da se joina. Hvala mi.

persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()

Malo sem analiziral statistiko pa mi nekaj ni jasno. Polovica foldarjev iz prve strani je obarvana v zeleno, precej je tudi rumenih in še za odtenek oranžnih, ter seveda Elan in dux ki sta rdeča. Vsi na veliko vklapljajo nove mašine in še nevem kaj.
Pol pa pogledaš dnevno produkcijo zadnji teden in vidiš da se še vedno smukamo okoli 10k dnevno!!! Kaj za vraga se dogaja? Po občutku bi rekel da bomo vsak cajt pri 13k na dan sam se kr nekako ne mormo otrest tiste usrane zelene barve... A bi se prosim dal neki narest glede tega? STISNTE ŠE MAL!!!
LP
TribesMan
Pol pa pogledaš dnevno produkcijo zadnji teden in vidiš da se še vedno smukamo okoli 10k dnevno!!! Kaj za vraga se dogaja? Po občutku bi rekel da bomo vsak cajt pri 13k na dan sam se kr nekako ne mormo otrest tiste usrane zelene barve... A bi se prosim dal neki narest glede tega? STISNTE ŠE MAL!!!
LP
TribesMan

bosstjann ::
{C_maniak} tebe bom prehitu sam še par filmov prekompresiram pol pa kuj
a je kdo probov inštelerat konzolo kot service z mojim inštalerjem
a je kdo probov inštelerat konzolo kot service z mojim inštalerjem

@bosstjann, ja sej me boš flegma obšel, pavziram malo. sicer mam jez v polnem zagonu produkcijo blizu tvoje, ampak zdej neki časa bo še spod 200, vsaj dokler ne dobim novga proca in pa fan kontrolerja, da bo 24/7 laufu, kr od predvčerajšnjim nič več :)
pol se pa vidma
!
pol se pa vidma

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::
evo...po 5 mescih sm prsu do celih 2000 pik....

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

morphling1 ::
Tud to je cool
Jaz sem imel tri dni nazaj malo cpu dropdowna na štirih mašinah in mi je produkcija malo padla, samo od včeraj naprej pa spet na ful, tako da bo v kratkem (ko statistika dojame) spet v rdečem :)
Fold on

Jaz sem imel tri dni nazaj malo cpu dropdowna na štirih mašinah in mi je produkcija malo padla, samo od včeraj naprej pa spet na ful, tako da bo v kratkem (ko statistika dojame) spet v rdečem :)
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

AtaStrumf ::
Jaz sem v enem internet kaficu v Bolgariji k imajo 10 Athlonov 2000+ in razmisljam da jih okuzim. kaj pravte folk
.
A je progi za ultra hitro okuzbo ze pripravljen.

A je progi za ultra hitro okuzbo ze pripravljen.

Ja, ja tko se govori...
Okuži kompe...
Aja, spet sm back med zelenemi foldarji, ampak komaj... Zaslužen je moj proc s katerim mam še FUL (beri: pržgan je samo 16 ur na dan-> kaj šele če bi bil 24/7)... Bom poskusil stisnit za čim več!

Aja, spet sm back med zelenemi foldarji, ampak komaj... Zaslužen je moj proc s katerim mam še FUL (beri: pržgan je samo 16 ur na dan-> kaj šele če bi bil 24/7)... Bom poskusil stisnit za čim več!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()

marušika je tud že švignila mimo mene? ojojoj...
hm, v petek spišem tisto do konca, pol pa res pošljem tisto okoli, šolske pa tud mogoč, no. čeprov dvomim, da bo šlo...

MarushY ::
c_maniak: jap, svignila mimo tebe
pa doma mi zdej comp stoji pri miru in zabusava ze celih 24h, ker mam dial up in morm pol zmer klikat. Tko da ko jutr dam pridem, se se mal povzpnem po lestvici, hehe.
Hvalabogu mam tuki enga podloznika (moj fant) na amd1400, k folda zame in ma adsl

Hvalabogu mam tuki enga podloznika (moj fant) na amd1400, k folda zame in ma adsl

AtaStrumf ::
Grrrr, majo Win98 in pozeni me.bat ne dela kot bi moral. Noce instalirat service. Too bad!! drugace pa konzola dela, sam k bojo cez 3 ure ugasnili tako da ni smisla da pustim laufat. A ima kdo kak predlog kako resimo tole.

oooo, marušy, si se le oglasla. pozdravljena!
ti šment, fanta maš...
in celo podložnik tvoj.... hm, nočem vedet kaj se dogaja.
no, šalo na stran. nujno si ubodi UDMonitor, če maš dial-up. je zlo uporabna zadevca. se ga tud sam poslužujem...
@atastrumf, takole bi se lahk rešlo za win98, če enako mislima:
Downloadaš _GRAFIČNEGA_ klienta in ga normalno namestiš. Nato pobrišeš vse datoteke, razen winfah.exe. Nadalje boš potreboval program, podoben Startup Control Panelu. Najprej iz Start-up mape pobrišeš bljižnjico, ki se je ob inštalaciji ustvarila, nato pa pod services dodaš bljižnjico do winfah.exe. Ne pozabi na parametre, torej -forceasm, advmethods. Local raje ne uporabljaj, ker v tem primeru ne deljuje ravno najbolje. Če se prav spomnim, parametra -service ne mores uporabit. Torej:
disk:\pot\do\winfah.exe -forceasm -advmethods
Ob ponovnem zagonu sistema, bi se ti že takoj na začetku moralo prikazati konfiguracijsko okno. Ko končaš, se bo zaprlo, stvar bi morala takoj za tem downloadati jedro in paket ter zacela foldat. :)
Preveris tako, da vidis ce mas v task managerju procesa winfah.exe in fahcore_??.exe, in seveda tako, da imaš procesor 100% obremenjen.

no, šalo na stran. nujno si ubodi UDMonitor, če maš dial-up. je zlo uporabna zadevca. se ga tud sam poslužujem...
@atastrumf, takole bi se lahk rešlo za win98, če enako mislima:
Downloadaš _GRAFIČNEGA_ klienta in ga normalno namestiš. Nato pobrišeš vse datoteke, razen winfah.exe. Nadalje boš potreboval program, podoben Startup Control Panelu. Najprej iz Start-up mape pobrišeš bljižnjico, ki se je ob inštalaciji ustvarila, nato pa pod services dodaš bljižnjico do winfah.exe. Ne pozabi na parametre, torej -forceasm, advmethods. Local raje ne uporabljaj, ker v tem primeru ne deljuje ravno najbolje. Če se prav spomnim, parametra -service ne mores uporabit. Torej:
disk:\pot\do\winfah.exe -forceasm -advmethods
Ob ponovnem zagonu sistema, bi se ti že takoj na začetku moralo prikazati konfiguracijsko okno. Ko končaš, se bo zaprlo, stvar bi morala takoj za tem downloadati jedro in paket ter zacela foldat. :)
Preveris tako, da vidis ce mas v task managerju procesa winfah.exe in fahcore_??.exe, in seveda tako, da imaš procesor 100% obremenjen.
Zgodovina sprememb…

njok ::
Config fajla editat z programi ki ne berejo unix line-breaka nikar! Jaz sem v beleznici dal navaden enter, pa je username prebralo kot njok_. Ja no, pa mamo se enega neaktivnega clana.
Pajo, Congrats!
Ata: ce imajo win2k/xp uporabi bostjannov ali darkov installer, za 9x/me se bos mogel pa malo pomaltrat. Ce hoces ti lahko pripravim kak self-exe, bo slo bolj hitro.

Pajo, Congrats!

Ata: ce imajo win2k/xp uporabi bostjannov ali darkov installer, za 9x/me se bos mogel pa malo pomaltrat. Ce hoces ti lahko pripravim kak self-exe, bo slo bolj hitro.

Danes smo prehiteli MALEGABELEGAPSA
in smo že na 33 mestu, go team :)
Drugače pa se tudi meni zdi da glede na močno povečano produkcijo nekaterih ne napredujemo tako kot bi lahko, samo sem malo pregledal ostale ekipe in imajo tudi te majhen upad točk, recimo Vitezi zdaj dnevno naredijo okoli 11k, kar je dosti manj kot prej ko so bil okrog 14k, tako da je možnost da je treba določene proteine ponovno računat in je število točk temu primerno nižje (podobno se je že dogajalo kak mesec nazaj). Nima veze, važno je da ekipa pridobiva na cpu moči.
Fold on :)

Drugače pa se tudi meni zdi da glede na močno povečano produkcijo nekaterih ne napredujemo tako kot bi lahko, samo sem malo pregledal ostale ekipe in imajo tudi te majhen upad točk, recimo Vitezi zdaj dnevno naredijo okoli 11k, kar je dosti manj kot prej ko so bil okrog 14k, tako da je možnost da je treba določene proteine ponovno računat in je število točk temu primerno nižje (podobno se je že dogajalo kak mesec nazaj). Nima veze, važno je da ekipa pridobiva na cpu moči.
Fold on :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Bravo team!!! Sam tko dalje... Zdej pa vsi foldat.... pomaganjte svojemu računalu in računajte z njim. Magari na prste.
/me 'll become orange very soon...
... to be continued.
LP
TribesMan
/me 'll become orange very soon...
... to be continued.
LP
TribesMan

Home sweet home!
Evo, oddan se en paketek, k je revez cakal 36 ur, da ga posljem.
In zdej sm pa ze kr na 87. mesto splezala, sweeet
C_maniak: ja UDMonitor would be nice... Sm ga probala pobrat z http://folding.rozica.com/, pa uraden page za DL ne dela.
Jst mam pa se kr un graficn windows client 3.24. Sm pa pobrala dol tist folding.zip k ga je bosstjann skup spravu, mi zdej laufa v konsoli, pa da vidim, ce bo slo kej hitrej.
Mam to "sreco" da sm dons dobila paketek 2500... "juhej", bom dolg casa cakala na teh ubogih 60 pik. A kdo menja 2500 za 5x500?

Evo, oddan se en paketek, k je revez cakal 36 ur, da ga posljem.
In zdej sm pa ze kr na 87. mesto splezala, sweeet

C_maniak: ja UDMonitor would be nice... Sm ga probala pobrat z http://folding.rozica.com/, pa uraden page za DL ne dela.
Jst mam pa se kr un graficn windows client 3.24. Sm pa pobrala dol tist folding.zip k ga je bosstjann skup spravu, mi zdej laufa v konsoli, pa da vidim, ce bo slo kej hitrej.
Mam to "sreco" da sm dons dobila paketek 2500... "juhej", bom dolg casa cakala na teh ubogih 60 pik. A kdo menja 2500 za 5x500?

Hitro zamenjaj grafični klient za tekstovnega, zadeva je občutno hitrejša če pa imaš stabilen sistem lahko probaš beta verzijo konzole 3.25, ki na Athlonih dela še dosti hitreje, boš videla razliko, produkcija se ti bo podvojila

Bravo Tribes, lepo napreduješ :)
Fold on

bobby ::
iščem pa iščem to beta konzolo pa je ne najdem, a se me kdo usmili pa mi jo pošlje na mail???
zbojan@hotmail.com
pliiiz!!
zbojan@hotmail.com
pliiiz!!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

morphling: jap, ce bi pa tega mojga 2500+ navil, bi blo pa sloh se boljse 
Sam k jst zelo nerada kej prckam po biosu...
HELP NEEDED!
Mal off topic, ampak vseen, moj sistem:
napajalc chieftec 360w
amd xp2500+
epox 8rda
zalman6000cu
512ddr pc3200 (a-data)
fx5200 (i know i know... ma ne spilam iger!)
+ ostalo (modem, tv tuner, wd 45gb + wd 20gb, teac cd-rw)
temp. mam pa cpu/sys: 31-33/30 brez obremenitve in 47-50/34 pri 1900RPM in odprti kishti.
Bi bil kdo tok prijazna dusica in mi mal povedal nastavitve v biosu, da bi mal navil tega mojga reveza. Ce mi lohk kaksne predloge kr na mejl posljete.
Hvala!

Sam k jst zelo nerada kej prckam po biosu...
HELP NEEDED!
Mal off topic, ampak vseen, moj sistem:
napajalc chieftec 360w
amd xp2500+
epox 8rda
zalman6000cu
512ddr pc3200 (a-data)
fx5200 (i know i know... ma ne spilam iger!)
+ ostalo (modem, tv tuner, wd 45gb + wd 20gb, teac cd-rw)
temp. mam pa cpu/sys: 31-33/30 brez obremenitve in 47-50/34 pri 1900RPM in odprti kishti.
Bi bil kdo tok prijazna dusica in mi mal povedal nastavitve v biosu, da bi mal navil tega mojga reveza. Ce mi lohk kaksne predloge kr na mejl posljete.
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: MarushY ()

3.25 beta
jah, ka pa tip tvoj? on bi lahk malo pri tebi pobrskal...
kr lah velik pridobiš, tak da le...
jah, ka pa tip tvoj? on bi lahk malo pri tebi pobrskal...

kr lah velik pridobiš, tak da le...

Zheegec ::
folding.rozica.com - pod datoteke.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

bobby Beta konzola 3.25
C_m, ja sistem mora biti stabilen ker ta konzola vedno požene v SSE če je le mogoče, kar pa bolj obremeni procesor, samo če ti do sedaj non-stop dela stara konzolo potem ne bo težav z beto, samo če me spomin ne vara si ravno ti jamral o zgubljenih paketih
Yep MarushY, strah pred biosom je velik problem, zato smo tu organizirali skupinske terapije pod imenom NOA (NonOverclockers Aanonymous) kjer pozdravimo še take strahove
Fold On
C_m, ja sistem mora biti stabilen ker ta konzola vedno požene v SSE če je le mogoče, kar pa bolj obremeni procesor, samo če ti do sedaj non-stop dela stara konzolo potem ne bo težav z beto, samo če me spomin ne vara si ravno ti jamral o zgubljenih paketih

Yep MarushY, strah pred biosom je velik problem, zato smo tu organizirali skupinske terapije pod imenom NOA (NonOverclockers Aanonymous) kjer pozdravimo še take strahove

Fold On

mhm, ja, sej, logočno, SSE še dodatno obrmemeni zadevco.
tisti moji igubljeni paketki so bli pa pač posledica moje neumnosti.
. al pa prevelikega navijanja. kakor kdaj. ne spomnem se več točno kaj je bilo. važno je, da zdaj lepo dela z UDM, beta konzolo (in SSE, seveda) in da ne rabim za vsak paketek gor na net letet, pa pošiljat. no, to še tak ni blem, kr sm tak dosti gor, sam če se pa spomnem, da sm na začetku sredi noči vstajal, samo, da bi pakatek odposlal... ojej,res sm bil obseden. zdaj me je tudi že minila ta evforija. zdej še počasi naprej, oz. malo stojim tam na koncu, počasi bo pa prišlo kej več točk mogoče...
tisti moji igubljeni paketki so bli pa pač posledica moje neumnosti.

chucki ::
crilin15 ka zej si pa kr bel ratu

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

TribesMan IN DA HAUZZZZ!!!!!
/me orange
/me feels great
/me F@H HaXxOr
Produkcija narašča!! Dobivamo nove in nove okrepitve...dons sem recimo okužil mesta na najvišjih položajih v firmi, generalnega direktorja in njegovo tajnico...Tale F@H as service je ibr kul, pa še Administrator ti ni treba bit da postaviš service...HaXxOr. Čist mim zdej pa u lov za rdečim...Mam že rdeče oči.
Zdej pa če ne bomo rumeni cel teden, JOOOOJ! Marš foldat...
LP
TribesMan
/me orange
/me feels great
/me F@H HaXxOr
Produkcija narašča!! Dobivamo nove in nove okrepitve...dons sem recimo okužil mesta na najvišjih položajih v firmi, generalnega direktorja in njegovo tajnico...Tale F@H as service je ibr kul, pa še Administrator ti ni treba bit da postaviš service...HaXxOr. Čist mim zdej pa u lov za rdečim...Mam že rdeče oči.
Zdej pa če ne bomo rumeni cel teden, JOOOOJ! Marš foldat...
LP
TribesMan

Ej morphling kdaj pobiraš prijave za NonOverclockers Aanonymous. Se bi prjavu.
LP
TribesMan

LP
TribesMan

No takole
Zdele mam 3.25 beta konzolco in dela OK (tist SSE, karkoli pac ze je, heh), pa UDmonitor lihkar filam s paketki, da comp ne bo zabusaval 4-5 dni, ko me ne bo doma
Nice!

Zdele mam 3.25 beta konzolco in dela OK (tist SSE, karkoli pac ze je, heh), pa UDmonitor lihkar filam s paketki, da comp ne bo zabusaval 4-5 dni, ko me ne bo doma

Nice!

MarushY pazi beta konzola in UDMonitor se ne razumeta najbolje, če imaš vklopljene več kot 2 cache slota. Itaq ne rabiš beta konzole če maš UDmonitor, pod command line parametrs dodaj -advmethods -forceasm in bo isti učinek kot z beta konzolo, pa še delal bo OK. Kombinacija z beta konzolo in več ko 2 cache slota se ustavi ko naredi prvi paket. In potem ne dela nič, kot bi bli vsi sloti prazni.
Take so moje izkušnje.
LP
TribesMan
Take so moje izkušnje.
LP
TribesMan

Tribes: sej bom jutr zjutri okol 11h vidla ce ga kaj serje 3.25beta+UDMv4.00, ko bo ta 2500 paket (!%#!%"#@
) obdelan... Mislm da gre tole kr hitro, 10 min za 1%
Pr fantu je za 1% porabil cca. 40 min, sicer na pocasnejsi mashini, vmes je pa se igre spilal in potem ni cudno da mu je comp mlel 3-4 dni, eh ja
Sam tale statistika men neki ne stima... Od kje men vceraj 271 pik??? Moj comp je mozno poslal najvec 1 WU pol je pa itak miroval, tist v LJ je pa poslal max. 1-2 WUja. Men pa kaze 5 WUjev, wtf? Nc jasno... Da bi pa kdo kr okuzil kaksen komp z mojim imenom pa dvomim.
No ja, prtozujem se lih ne, se bomo pa se mal po lestvici povzpel

Sam tale statistika men neki ne stima... Od kje men vceraj 271 pik??? Moj comp je mozno poslal najvec 1 WU pol je pa itak miroval, tist v LJ je pa poslal max. 1-2 WUja. Men pa kaze 5 WUjev, wtf? Nc jasno... Da bi pa kdo kr okuzil kaksen komp z mojim imenom pa dvomim.
No ja, prtozujem se lih ne, se bomo pa se mal po lestvici povzpel

MarushY zgleda da maš oboževalce!
Aja: It wasn' me! (izgovprjeno Shaggy style)
Ma se ni za sekirat. Men raj napiše kakšnega manj kot več.
LP
TribesMan
Aja: It wasn' me! (izgovprjeno Shaggy style)
Ma se ni za sekirat. Men raj napiše kakšnega manj kot več.
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6169 (6169) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |