» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
44 / 86
»»

monster-x ::

Zadnje cajte nam gre dobr ja. Čeprav jaz vedno bol obupujem nad foldingom na mojem kompu, ker se ne premakne nikamor.;(( Drgač pa mi morda uspe dobit še kak komp. :)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

c3R4R ::

Hehe... Ravno prejle sm se prebil pod 70 mesto;) Upam, da jutr pade 2000 pik8-)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

chucki ::

crilin15 moj cilj je da te prehitim >:D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Ko sm gledal statistiko sm videl, da boš samo letel mimo mene... Ampak ne bom se dal...>:D Mam sam en komp, pa še ta ne dela 24/7...:'(

WAR, WAR, WAR...>:D >:D

chucki ::

>:D :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

C_maniak ::

in kjer se tepeta dva, C_maniak dobiček ima :D :P ...

edit: aja, je že konc pretepa...:) pa nič!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

edit: aja, je že konc pretepa... pa nič!
Pretep se je šele začel... Res pa je, da je chucki ozelenel od foldinga...>:D

počakta, da jez porumenim...>:D
ja, sej vem, sam neki govorim, nardim ne pa nč (tak je vedno pri meni), ampak zaj me je šola neki zjebala, pa ni blo cajta.
ampak bo, bo...:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

morphling1 ::

Ravno to sem ti hotel napisat, too much talk, too little action, je treba it od besed k dejanjem fanta :D

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

bosstjann ::

a se je še kermu nardil da če lavfa beta verzijo konzole da je zjutraj opozorilo virtual memori low pol pa pogledam v tesk manegerja pa ni nič tadzga k bi mi kurl 1,5gb rama

konzola 24 mi tega ne dela

sam, a veš, problem je tud, da ma še neki ljudi zdej dial-up, pa se jim preprosto ne ljubi tam pošiljat to, ker se jim zdi pač brezveze. če bi blo več na netu, ok, ampak eni sam tuk da mail pogledajo, pa je. to je tud ena ovira, če ne bi lahk še marsikomu reku, da mi pomaga.

ja ja, meni tud to piše. da winsom primankuje navideznega pomnilnika pa blabla... zjutraj se to nardi. sam 24/7 laufa...

kuk rama pa maš?

Jaka83 ::

Probita naložit Folding kot Service, ker men se to ne dogaja več z Beta konzolo. Preden sem ga naložil kot Service, pa me je zjutraj zmeraj pričakalo opozorilo "Virtual Memory was set too low, Windows has increased the amount ...".
Probat ni greh.

512 MB

a samo z -service al prov tisto k je nek prej upisano

sej bi manijak dal pod service, ampak čaka na telekomove nesposobneže, da mu adsl prinesejo...:)

Ne, naložit ga moraš kot service, ne samo dodat tistega switcha, ker tako ne deal kot service.

prov pod service, ne -service. pa sej mene sploh ne moti to...

opažam pa, da mi UDM ne deluja, tak ko bi blo treba...:| zgubil 100 pik... hm...

a je že gdo naredu pol *.bat *.reg za inštalacijo a morem ročno not unašat

sej če bi mel možnost večih mašin bi jest to naredu

Tarzan ::

Kaj pa če ti reče segmentation failed? To meni napiše, če posnamem beta verzijo za linux.
Ali mogoče kdo ve, kako je s hitrostjo na Linux in Window$ sistemu?

win so hitrejši menda

Evo, sem zdele naredil *.bat in *.reg file, ki se nanaša na direktorij c:\F@H\
Navodila:
Lahko spremenite direktorij, samo potem morate spremeniti tudi reg in bat file.
Vsebino zip datoteke razširite v c:\f@h\ direktorij in zraven tudi konzolo za folding@home. Poženite folding in ga skonfigurirajte (če ga še niste) in ga potem zaprite. Primenujte konzolo v fahsrv.exe in poženite datoteko Service.bat,
zatem pa še Folding.reg.
Delo je opravljeno.
Sedaj lahko ponovno zaženete računalnik in folding bo neviden. :D Delovanje lahko preverite preko Task managerja.

Če imate folding v kakem drugem direktoriju morate spremeniti parametre v reg in bat datoteki, tako da se prilegajo vašim nastavitvam.

Še dolvleka: Folding as service.

In za tiste, ki niso Crnogorci: Navodila za ročno nastavitev.

PS: Tole ni ravno profesionalno narejeno, vendar je za 5 minut dela (vkljiučno s temle postom vred).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaka83 ()

Tic ::

Kolikšna je pohitritev BETA verzije??? Jst uporablam se vedno staro :)
persona civitas ;>

pohitritev je predusem zaradi sse stalno
če pogledamo je men produkcija zelo padla zaradi menjanja konzole že cel teden me jebe zdej upam da bo uredu da bom spet pod 100

TribesMan ::

Fantje tale beta verzija je zame eno veliko sranje, ko sem jo uporabljal sem imel veliko izgubljenih paketov, da ne omenjam da se je zadeva stepla z UD-monitorjem, ko sem imel vklopljene več kot 2 cache slota. Zdej sem šaltal nazaj na 3.24 in dela v kombinaciji z UDmonitorjem super SSE se vedno prižge to je pa tud vse kar me zanima.

Drgač pa less talking more action... Moja produkcija je med vikendom iz 1200pik na teden prišla do 1500 and i like it. Kljub temu da vsi neki na veliko uklapljate nove moči se pa naš team kar ne more izkopat iz tistega povprečja pod 10k na dan. Zgleda da je veliko mašin čez vikende ugasnjenih, ker čez teden je produkcija tam okol 11k čez vikend pa vedno pod 10k.

Ma dons sem spet mal popizdil, sem ene otroke za comp spustil mal igrce igrat, pa so mi ventilatorje izklopil na radiatorju... sledila je izguba paketa vrednega okoli 80 pik, ki je bil narejen do 96% DAMN!!! Še ena lekcija v življenju... ne pusti otrok za računalnik...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

sam problemi so s froci, ja...:)

hm, je možno, da me UDM zajebava, ker ga laufam poleg EM? že drugič mi je pobrisalo paketek. mam v cache-u npr. dva WU-ja, mi nardi prvega, pol pa kr piše "Ready to connect to network", pobriše vse v cache-u, pa nove paketke da gor. sej bom zej probu brez EM, pa da vidmo...

men tut kot srvice požre ves ram + virtualen ram tako da bom ostal na konzoli 24 še en cajt

zdej lavfa kot service torej pru sse drugi in nadalni 3dnow enkrat na dan bomo mogli resetirat rač in bo

A je kdo probal tist, kar sem jaz naredil tam zgoraj? Dejte kak feedback, da vem, če je treba kaj popravit.
bosstjann: A si namestil s tistima bat in reg filetkoma? A ti dela?

neki mi ni delal pa sem pol reg popravu neki je pisal d:\my doc~1 al neki tadzga

sam nevem od kje je to

hm, je možno, da me UDM zajebava, ker ga laufam poleg EM? že drugič mi je pobrisalo paketek. mam v cache-u npr. dva WU-ja, mi nardi prvega, pol pa kr piše "Ready to connect to network", pobriše vse v cache-u, pa nove paketke da gor. sej bom zej probu brez EM, pa da vidmo...

A maš slučajno beta konzolo? Ker točno take stvari so se meni dogajale, ko sem jo uporabljal... Probaj zamenjat z 3.24 konzolo, ta pri meni dela BP.

Anyway zakaj za vraga pa rabiš dva nadzorna programa za folding?? A eden ni zadost? Don't get it.

LP

TribesMan

hehe, EM sm meu od prej. šele dans sm UD uporablat začel, pa EM-ja nism strn dal. pa še fensi zgleda :). no, bom menjal za 3.24, če bo vseeno delalo z SSE...

nate tuki sm jest izvozu folding.reg

Download

zakaj, še 1x, rabite te reg in bat fajle? za skrivanje foldinga? ka ga ne da firedeamon pod sevices?

Ja, že vem, kje je bil problem. ImagePath je v HEX decimal in nisem videl, da je treba spremenit, ke imam jaz drugje konzolo in vse. HEXa kode pa ne znam na pamet. >:Dž

Že updejtam Service.zip .:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaka83 ()

Tisto ni pravi WindowsXP Service.:\

Fantje, podrl sm 2000 točk pr foldingu... Zdej pa na 3000 točk>:D

Damjan Jagar ::

Meni je danes uspelo prebiti prvih 1000 točk. Na žalost se jutri odpravljam na absolventa in bom tudi mašini po dolgem 24/7 naprezanju privoščil dvanajst dnevne počitnice.

Ko pridem nazaj pa spet nadaljujem.

Fantje, stisnite in foldajte še namesto mene.

FOLD ON!
http://jagar.si

bom jaz! (hehe, spet govoričenje, ja...:)) )

tribes, kam se ti mudi, hudiča??:\ :D

jao, nič, MORAM jutr na šolke kompe dat. f@h cd mam že v torbi8-) ...

@ {C_maniak}:

Jest zadnje cajte tak letim po lestvici navzgor da bodo vsi okoli mene pljučnico fasal od prepiha. :D Prosim te ukrepaj že in ne samo govorit, ker zdaj boš moral že 1600 pik tedensko presečt če me hočeš še kdaj vidit. Jest pa še vedno brez prave konkurence. Ubistvu edini ki me malo muči je dux, ki me je prehitel po levi in desni hkrati, sam on ma tolk mašin, ki laufajo 24/7 da si jih jest pač ne morem nikakor priborit.

Ma bomo vidl kaj pa kako bo. Jutri je nov dan za okuževanje službene opreme... Plan je bogat.

LP

TribesMan

ah, zgleda da ne bo šlo kr tak. sploh če boš še povečeval svojo moč... no, te pa crilina, pa chuckija...>:D

BaRtMaN ::

Hahahahahahaha!!!

Zelen sem pa samo svojega bartončka mučim. LOL!

BaRtMaN: JA hvala bogu da si zelen, kdor s bartonom 24/7 ni zelen mu nekaj zelo narobe laufa.

Drgač pa ne bi bila slaba ideja da bi uvedli komisijio, ki bi ugotavljala ali imajo vsi člani produkcijo, kot se spodobi, v nasprotnem primeru bi sledile sankcije... >:D

Just kidding.

LP

TribesMan

lopov ::

Vprasanje: na masini sem na Linuxu (Slo-Tech hd install :) do 59% sfoldal paketek. Zal sem na to masino moral instalirati Windows, sem pa shranil celoten folding direktorij in nekako pricakoval, da bom na Windows lahko nato dokoncal zaceto.

Zal ne gre, ce samo zamenjam klienta (windows) in dodam win verzijo fah_78.exe enostavno javi, da ne najde delovne enote in z neta zvlece novo.

Kaksna resitev? V to sem le vlozil cca. 590 minut dela :)

b.

PiEs: v skrajnem primeru naj se javi nekdo z linuxom in mu odstopim paketek :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Ne se tolk sekirat zarad polovice izgubljenega paketka. Meni jih je že velik izgubil, pa ne jokam za nobenim. Pač začneš z novim. Sej paketki niso tko kt pičke, k se lohk še CELO navežeš na njih.>:D

lopov ::

Hja, ce bi mel se vedno 20 masin pod sabo se ne bi sekiral, tko pa ta moja domaca melje in glede na to, da ne dela 24/7 mi je prekleto skoda vsakega izgubljenega paketa, sploh ce je 10minut/frame in narejen ze vec kot pol. Ziher jih imam se kaj na zalogi (linux), bi moral preverit.

AtaStrumf ::

Jaz tud štrajkam že od prejšnjega torka ker preurejam sobo, zdaj grem pa še na absolventa za en teden, ko pa se vrnem imam pa še novo pohištvo za not zmetat in seveda mi je moralo spet nekaj crkn't. Tokrat mi je iz ljubega miru pregoru napajalc in to Enermax 460W za 30 čukcov. $%#&%$%#&%$&#!!! Zdaj gre ta jajc na servis in upam, da ko se vrnem da me bo že lepo čakal nov, ne pa tako kot je bilo z platko ko se v ..., mah saj ni važno. Skratka moj bartonček 3000+ se vrne na delo enkrat okoli, tam nekje, približno proti koncu prvega tedna v oktobru.

Me pa veseli, da ste spisali tale *.reg in *.bat. Bom sprobal na mašini od tamalga in če deluje, se zna zgodit da tudi jaz ene par P4 nad 2 ghz zrihtam.

EDIT: Samo ena pripomba. Direktorij C:\F@H ni najbolj primeren ker preveč bode v oči. A bi se dalo popravt na C:\Program Files\Folding. Saj bat bi še znal popravt, samo reg-a pa raje nebi spreminjal, ker ne bi vedel kaj delam.

Jakoslav a si tolk car, da bi znal naredit instaler, ki bi bil tipa setup.exe, ki bi vseboval že vse potrebne datoteke in bi sam skopiral vse potrebne fajle na prava mesta in vnesel potrebne vrednosti v register in bi imel dve poti:

1- Instalirajl (pač inštalira z enim klikom)

2- Konfiguriraj (da ti skonfigurira konzolo) - to narediš doma preden greš na lov

Zgodovina sprememb…

Tak heker pa nisem. >:D Ne znam nares tazga exe filetka, znal pa bi spremenit reg in bat file, samo danes nimam časa.

jest lohka pomagam sam treba se je dogovort točno vse

torej

home direktorij
c:\????????\?????????\
kreo konzole bomo uporablali beta al 24

ok to mi povejte pa bom naštimov sam en fajlek(mogoče)

Jest sem probaval to spremenit da bi delalo na C:\Program Files\Folding, spremenil sem pathe v registry in bat fileu, pa mi zadeva namesto c:\Program Files\Folding v serviceu folding napiše c:\My documents\F@H. Če pa isti ukaz ki ga izvede bat file pošenem v konzoli pa dela vse OK. Dont get it.

LP

TribesMan

Sprehodi se v register na tisto pot in spremeni vse pathe, ker si na nekaj pozabil. V reg filetku je namreč ena HEXa vrednost, kjer se skriva še en path.

In kako za vraga nej jo jest najdem???

LP

TribesMan

««
44 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282588 (1920) rap3r
»

folding - WU - team