Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

..::JerneJ::.. ::
Jst mam en problem. Man ta F@H ne dela čist kul.
Sm že tri proteine sfoldu pa mi na User statistics še zmer piše
da nism nč naredu.
Tko da mal pomoči bi prosu!
PS: Mam F@H Windows client Version 3.24
Sm že tri proteine sfoldu pa mi na User statistics še zmer piše
da nism nč naredu.

PS: Mam F@H Windows client Version 3.24

TribesMan ::
Uiiiiiiiiiii jest sm pa podrl nov milestone.... 3000pik...
Pa kdaj bodo nazaj postavili statistiko na extremeoverclocking?
LP
TribesMan
Pa kdaj bodo nazaj postavili statistiko na extremeoverclocking?
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

ELan_Belisarius ::
Ma kaj cisto vsak bo vprasal kdaj bodo popravili statistiko na extremeoverclocking?
... in potem, ko jo bodo, bo cisto vsak povedal, da so jo popravili?
... in potem, ko jo bodo, bo cisto vsak povedal, da so jo popravili?

BaRtMaN ::
Da. Tukaj se lahko malo izživljamo z nabijanjem postov, ker sicer ro ni zaželjeno. Pač moraš vedeti, da je bila tista statistika daleč najboljša, približno tako, kot si ti daleč najbojši v ekipi Slo-Tech.

Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

chucki ::
Folding @ Home Stats Are Currently Updating

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

morphling1 ::
Yeah first time red :) Se že poznajo rezultati beta konzole in SSEja

http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

ali3n ::
sam.. meni nekaj ni jasno - od kod tista "ultra špica" - 09/16/03 - 33,495.82 pik? drugače se vrti dnevna produkcija okol 9-10k pik...?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

To imajo tudi druge ekipe, tako da predvidevam, da je to napaka

Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Magic1 ::
Fak d sistem. Mi je 33 ur mlel en šit, ki ni podpiral SSE, šteje mi pa ga ne
. Nikjer pik. Ja sem ga poslal. Pa tud zastarel ni.

dux ::
Cestitam morphling
Zdej moram neko ugotovit naicn okuzavanja preko lana - brez tega,da to ugotovijo in me dobijo seveda... ce uredim se cache bi sla lahko produkcija tja gor do 9 k
Bomo videli - morda kaj cez vikend ...

Zdej moram neko ugotovit naicn okuzavanja preko lana - brez tega,da to ugotovijo in me dobijo seveda... ce uredim se cache bi sla lahko produkcija tja gor do 9 k

Bomo videli - morda kaj cez vikend ...

Thanx, seveda tudi ti nisi od muh
Sva se potrudila predvsem zato da Elan ne bo edini rdečko v teamu
Uf sem se zdaj spomnil, da mi nekje še ena mašina miruje in nič pametnega ne dela, pa dostop do mreže ima :)
Fold on

Uf sem se zdaj spomnil, da mi nekje še ena mašina miruje in nič pametnega ne dela, pa dostop do mreže ima :)
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

C_maniak ::
Zdej moram neko ugotovit naicn okuzavanja preko lana - brez tega,da to ugotovijo in me dobijo seveda... ce uredim se cache bi sla lahko produkcija tja gor do 9 k...
kaj bomo dobili novega elana??

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

Roadkill ::
Zdej moram neko ugotovit naicn okuzavanja preko lana..
Jah.. a imaš dostop do celega diska?
Če je tako le skopiraš vso zadevo nekam, potem pa še en programček v startup folder, ki inštalira service in pobriše bližnjico v startup folderju...?

Ajde folk, dejmo foldat samo se 1k tock na dan smo za Knighti - cas je, da jih zacnemo lovit..
Vsak od 150 aktivnih foldarjev prispeva dodatnih 20 pik na dan in jih lovimo z 2 k na dan
Jaz se bom zdejle malo s foldngom igral in ce bo vse po sreci pridobil cca 400 pik na dan - ostalo je na vas
LP, Dux
Vsak od 150 aktivnih foldarjev prispeva dodatnih 20 pik na dan in jih lovimo z 2 k na dan

Jaz se bom zdejle malo s foldngom igral in ce bo vse po sreci pridobil cca 400 pik na dan - ostalo je na vas

LP, Dux
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dux ()

bobby ::
dux: zdele nej bi moje 4 mašine začele mal oddajat paketke od sebe,.. pa bo +200 iz moje strani. upam

Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

No, pa se je zacelo premikati, mogoce bom pa celo ostal pri vas
, sej ste sami fajn fantje
, manjka sam se ksna foldingbejba.
Kako lahko preko mreze namestis F@h konzolo brez, da bi fizicno dostopal do racunalnika, pa se administratorsko geslo imas? Nic lazjega kot to...
Dostopas na C disk, ter konzolo in ze prej kreirano datoteko client.cfg skopiras nekam na disk. Potem gres na isti masini, takisto prek mreze do Scheduled Taska (\\imemasine --> izberes Scheduled Tasks), ter tam kreiras nov task, ki bo kazal na neko .bat datoteko (ki je lahko na istem racunalniku ali pa nekje na neki sherani lokaciji), ob zakljucnu taska te bo vprasalo se za admin geslo, ki ga pa itaq ves. Aja, ko kreiras task moras nastaviti, da se task zazene takoj ob zagonu racunalnika (ne mores zgresit te opcije). Skratka...enostavno, hitro in diskretno. Za postorit vse to potrebujes cca. 30 sekund (ko si malo bolj sprakticiran). Kar je pa se lepse je, da ne potrebujes 3rdparty produktov, ni nikakrsnih bliznjic ipd. v Schedule Tasks lahko dostopajo samo admini, vendar ponavadi to le redno kdo uporablja (ceprav je blazno uporabno tudi za druge zadeve), konzola se zazene vedno ob zagonu, kar je pa se posebej fajn je da, ti ne FD packa po logih.
Ta zadeva preverjeno deluje.
Omenil sem, da lahko .bat datoteko das na neko centralno lokacijo, se pravi, da je zadeva OK, ker lahko naknadno administriras F@h konzolo samo na enem mestu (razna stikala, ipd. ipd. )
Zelo fajn je tudi funkcionalnost, da lahko task ustavis v trenutku...Npr. ce ti kdo tezi, da mu proc laufa 100% -- na hitro prekines task, ter doticna oseba bo ostala z velikimi ocmi in trdila, da mu je se 30 sekund nazaj sopalo 100% (seveda po tem task ponovno vklopis).
This is it...

Kako lahko preko mreze namestis F@h konzolo brez, da bi fizicno dostopal do racunalnika, pa se administratorsko geslo imas? Nic lazjega kot to...
Dostopas na C disk, ter konzolo in ze prej kreirano datoteko client.cfg skopiras nekam na disk. Potem gres na isti masini, takisto prek mreze do Scheduled Taska (\\imemasine --> izberes Scheduled Tasks), ter tam kreiras nov task, ki bo kazal na neko .bat datoteko (ki je lahko na istem racunalniku ali pa nekje na neki sherani lokaciji), ob zakljucnu taska te bo vprasalo se za admin geslo, ki ga pa itaq ves. Aja, ko kreiras task moras nastaviti, da se task zazene takoj ob zagonu racunalnika (ne mores zgresit te opcije). Skratka...enostavno, hitro in diskretno. Za postorit vse to potrebujes cca. 30 sekund (ko si malo bolj sprakticiran). Kar je pa se lepse je, da ne potrebujes 3rdparty produktov, ni nikakrsnih bliznjic ipd. v Schedule Tasks lahko dostopajo samo admini, vendar ponavadi to le redno kdo uporablja (ceprav je blazno uporabno tudi za druge zadeve), konzola se zazene vedno ob zagonu, kar je pa se posebej fajn je da, ti ne FD packa po logih.
Ta zadeva preverjeno deluje.
Omenil sem, da lahko .bat datoteko das na neko centralno lokacijo, se pravi, da je zadeva OK, ker lahko naknadno administriras F@h konzolo samo na enem mestu (razna stikala, ipd. ipd. )
Zelo fajn je tudi funkcionalnost, da lahko task ustavis v trenutku...Npr. ce ti kdo tezi, da mu proc laufa 100% -- na hitro prekines task, ter doticna oseba bo ostala z velikimi ocmi in trdila, da mu je se 30 sekund nazaj sopalo 100% (seveda po tem task ponovno vklopis).
This is it...

Sergio ::
Povedal bom samo enkrat to, kar vam je Elan poskusil vbiti v glavo že miljonkrat:
Takole. Dejmo pač ugnat tiste Viteze, jaz bom pa danes na Folding priključil še en 1.7 P4. :)
Fold On :)
Ne se obremenjevati s statistiko, foldajte po svojih najboljših močeh!
Takole. Dejmo pač ugnat tiste Viteze, jaz bom pa danes na Folding priključil še en 1.7 P4. :)
Fold On :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ja ampak če hočno viteze prehitet mormo tud statistiko kdaj pa kdaj pogledat da vidimo kako nam gre, in da rekrutiramo nove procesorske moči, če je kriza. A ne?
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Ej pa kaj se obremenujete s to statistiko, res da je na ex.oc. cool samo če je down je pač down, vsaj še10 drugih strani je še ki tudi vodijo statistiko in če te tako zanima pač pogledaš drugam.
Če bo od zdaj še kdo kaj brezveznega omenil v zvezi s to statistiko, začnem brisat. Resno
Vidim pa da se nam v prihodnjosti obeta lep skokec točk, tudi jaz bom probal še ene par kolegov s sicer malo švohnejšimi mašinami prepričat da se nam pridružijo.
Fold On
Če bo od zdaj še kdo kaj brezveznega omenil v zvezi s to statistiko, začnem brisat. Resno

Vidim pa da se nam v prihodnjosti obeta lep skokec točk, tudi jaz bom probal še ene par kolegov s sicer malo švohnejšimi mašinami prepričat da se nam pridružijo.
Fold On

BaRtMaN ::
Par linkov do različnih statistik:
http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=10824
http://folding.extremeoverclocking.com/team_members.php?TeamID=10824
http://stats.zerothelement.com/cgi-bin/folding3/render-users.pl?team=10824
http://statsman.ww-testsites.co.uk/folding2stats/html/10824.html
Zadnja povezava je nova, ampak ni nič posebnega.
http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=10824
http://folding.extremeoverclocking.com/team_members.php?TeamID=10824

http://stats.zerothelement.com/cgi-bin/folding3/render-users.pl?team=10824
http://statsman.ww-testsites.co.uk/folding2stats/html/10824.html
Zadnja povezava je nova, ampak ni nič posebnega.

No, saj dela
Do vitezov pa še vedno nekaj manjka, točno 2k točk/dan
Bo treba nekaj CPUjev najti, pa čeprav so Celeroni

Do vitezov pa še vedno nekaj manjka, točno 2k točk/dan

Bo treba nekaj CPUjev najti, pa čeprav so Celeroni

Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Ok...se pravi izziv...vi poskrbite, da dobite se tistih 2k tock, jaz bom pa poskrbel, da jih bomo zaceli lovit z 1k na dan
... Deal?

No problem
, jaz se bom potrudil še za kakih 200 novih pik dnevno

c3R4R ::
No, super jst bom pa tud mojga AMDja mal več gonu...
Podukcija nam je padla... Sploh nismo rumeni trenutno

Podukcija nam je padla... Sploh nismo rumeni trenutno

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Produkcija se gleda na koncu dneva ne pa na sredi

Bom še jest u akcijo vrgu ene par mašin. sam problem je ker folk (v službi) te mašine čez noč ugaša... Tak da morem 3 okužit da je efekta za eno... bad... Keep on folding.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

c3R4R ::
@morphling1
Ja to že... Ampak so tud že bili časi, ko smo bili čez dan v rumeni...
Da se mal pohvalim... Prejle sm prebil 1900 pik... Zdej pa na 2k pik...
Ja to že... Ampak so tud že bili časi, ko smo bili čez dan v rumeni...

Da se mal pohvalim... Prejle sm prebil 1900 pik... Zdej pa na 2k pik...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

OK, nekaj mi zaj povejte. A pri UDMonitorju se vklopi cachanje paketkov samo z obkljukanjem tiste opcije Use cache pod Cache jezičkom. Ker meni nič več paketkov dol ne potegne...

Jaka83 ::
Mene pa zanima, če switcha -advmethods in -forceasm delujeta tudi, če laufam folding kot service?
V registur sem namreč naštimal Parametre -service -forceasm -advmethods in mi KDFold ne zazna jedra. Proc pa je vseeno 100% obremenjen s procesom FahCore_XX.exe.
Kaj se dogaja? A je vse dobro, a bo vse dobro?
V registur sem namreč naštimal Parametre -service -forceasm -advmethods in mi KDFold ne zazna jedra. Proc pa je vseeno 100% obremenjen s procesom FahCore_XX.exe.
Kaj se dogaja? A je vse dobro, a bo vse dobro?

C_maniak: obkljukaš da hočesš uporabljat cache, pol pa z tipko insert dodajaš cache slote (prazna mesta za pakete), odstraniš jih z tipko delete, če pa hočeš še več opcij desno klikni na prazen prostor, ali na cache slot.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Jupiiiiii!!!! Zdej mi dela s polno paro. Se mi je zdel, da more bit neki narobe, ker mi je produkcija močno padla zadnje čase. Takrat sem eksperimentiral in nameščal folding kot service in pod parametre nisem dodal -forceasm in -advmethds, včeraj pa sem tole dodal v register poleg -service in deluje odlično. In tudi KDFold ga prepozna normalno. Samo včeraj sem se malo ustrašil, ker mi je pod log zapisal, da ne najde jedra, ampak danes zjutraj sem pa preveril in se log nadaljuje normalno. IN SEVEDA S SVETLOBNO HITROSTJO.
Kmal bom spet rumen.
Upam da kmal.

@ Elan
Sem nekaj testiral - zadeva deluje. Vendar se ne skrije ! Kaj moram narediti, da se bo skrila ?
Pa s eeno drugo vprasanje - kako se da folding prepricat, da dela brez logov in da ne naredi myfolding.html strani ?
Sem nekaj testiral - zadeva deluje. Vendar se ne skrije ! Kaj moram narediti, da se bo skrila ?
Pa s eeno drugo vprasanje - kako se da folding prepricat, da dela brez logov in da ne naredi myfolding.html strani ?

V taskbar se konzola kaze - v tem je problem. Jaz hocem, da je proces viden samo v task managerju.

Potem pa uporabi HIDEITX ali pa EMIII. Najbolje pa je, če proces narediš kot service in se ti lepo elegantno skrije.

@TribesMan, tnx, ker mi je blo že mal tečno vsak paketek pošiljat, pa tud rečmo celo noč lahk zgubim, ker čaka...
Tribes, tebe mama za prehitet, veš.
hja, s tako produkcijo res ne, ampak ravno pišem en vodič, pa ga bom mal okol poslal, da si bojo sami gor dal. ene par jih bom pa še sam okužu. tak da: pazi se me!!
Tribes, tebe mama za prehitet, veš.

Lepo da si tako samozavesten, vendar dokler bo v statistiki pod potentila threats pisalo, TribesMan has no threats, se ne bojim nikogar. Dobra konkurenca je pa itaq vedno dobrodošla, tako da ti kar okuži še ene par mašin, bom mel vsaj mal motivacije da še jest kej nardim. Pa še za team je dobr da je konkurenca, bomo tako začeli prej Viteze lovit.
BTW pod kirim nickom pa foldaš, ker te nikjer ne najdem.
LP
TribesMan
BTW pod kirim nickom pa foldaš, ker te nikjer ne najdem.
LP
TribesMan

bo kmalu pisalo:
Potentional threats:
C_maniak
(moj nik tud pri foldingu; okol 90. mesta)
itak pa, da je konkurenca fajn, kr če me ne bi gnala želja po višjih mestih, dvomim, da bi se trudil še druge kompe okužit...
Potentional threats:
C_maniak

itak pa, da je konkurenca fajn, kr če me ne bi gnala želja po višjih mestih, dvomim, da bi se trudil še druge kompe okužit...

No ja jest se zadnje cajte probavam bit med prvimi desetimi po točkah v teamu. Sicer sem na meji ampak mi kar ratuje. Najbl mi gre pa na jetra da z domačim athlonom dobim tedensko nekje 700-800 točk, medtem ko ostanek do 1200 predelajo 3-je P4 1800, 2 P3 866, no in od četrtka naprej še 2 P4 2.66 (ki pa sta žal vžgani samo 40 ur tedensko). Toliko o tem. Na vseh mašinah je -forceasm in -advmethods vklopljen, tudi SSE laufa vedno... Pač... Sranje...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

ma ja, sej zdej bom v šoli gor dal (okol 10 celeronov 1200, to bo cca 500 pik tedensko, kr laufajo sam kakih 6-7 ur dnevno, pol se pa učilnca iz štroma izklop, tak da ne morm ponoč vklapljat
).
pol upam, da bom dobil še AMD-ja 1800 (24/7), AMD-ja 200 (čez dan), ampak oba nenavita...
pol pa še par P III 600-800 mhz, pa če bo šlo še kak duron v firmi. komp na komp (četudi slab)=1200 tribes-ovih pik/teden

EDIT: hja, pa še najpomembnejša stvar: tale palomino me drug tedn (upam, da že) zapušča... tbred p0wah. zakaj ne barton, se sprašujete? plata ne podpira
... ampak sej bo kul.

pol upam, da bom dobil še AMD-ja 1800 (24/7), AMD-ja 200 (čez dan), ampak oba nenavita...

EDIT: hja, pa še najpomembnejša stvar: tale palomino me drug tedn (upam, da že) zapušča... tbred p0wah. zakaj ne barton, se sprašujete? plata ne podpira

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

Tribes ma 1200 pik na teden, sam če me hočeš ti ulovit v nekem določenem času bi blo dobro da bi jih mel vsaj 200 na teden več... Ampak Tribes tud ne bo počival.... "firma kjer delam" powah....
Happy hunting!
LP
TribesMan

Happy hunting!
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2589 (1921) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6169 (6169) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |