» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
42 / 86
»»

Tarzan ::

Moj Stinker TM je bil vreden 71 pik.
Me zanima, kolko bo naslednji. Hudiča skor dva dni računa:| .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tarzan ()

BaRtMaN ::

Jaz že tretjega p548 računam. :|

Želim paketke z 51 točkami. Zaradi Slo-Techa, ne zaradi sebe! :D

Zoidberg ::

potem si saj želi paketke z 53 ne z 51. Vsaj men tuste 51 računa 37 ur, 53 pa 18. Barton @ 225x9
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

zile ::

Dost o teh točkah. Rajši kaj bolj poučnega. icon_demon.gif

njok ::

Moj petstoti WU za #10824, wuhu! :)

TribesMan ::

Mater zdej mi pa ni več jasno kaj je to. Že četrti paket p548 ki sem ga hotel poslat mi je preprosto zbrisal. Nč jasno. Grem na net dam send/recive v ud monitorju, enga pošlje ostala dva pa proba poslat pol jih pa zbriše MF. Upam da se bo to počasi končalo. Da ne omenjam da polovica serverjev ne dela.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

roCkY ::

Men jih pa veselo melje (548). Res pa, da je računalnik skoz v mreži.
Kot sem napisov že Yx le beta konzola brez dekoracije.

bobby ::

no zdej bom pa še jst mal večji prispevek dodal za ta naš slo-tech.
glihkar sem "opremu" 3 službene compe (intel 1,8Ghz) s foldingom tko da zdej mam 3X1,8Ghz intle, enga amd-ja 1533@1741 (moja kišta) in moj služben comp P3 1Ghz.

lets duuuu some fooolding!!!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

C_maniak ::

lol, že 7. p548 paketek obdelujem...8-) čist so nas zafl00dali s temi...:)

c3R4R ::

Kdaj bo spet tista stran na voljo, ki kaže naše napredovanje grafično, pa k vidš če si zelen, romen al rdeč od foldanja??:D :\

Prov pogrešam jo... Da vidm koga še lohk prehitim pr foldanju in koga lovim...:D:D
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3R4R ()

http://folding.extremeoverclocking.com/team_members.php?TeamID=10824 misliš?
jez jo tud pogrešam, ja. sej so kul ostale, sam ko se navadiš, ni več isto...

alyo ::

ehm ...

kje se joinam?

sorry lame question - sm že najdu
Talk is cheap because supply exceds demand.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alyo ()

Navodila
welcome!:)

EDIT: aha... nej ostane vseeno. itak nimam kej drujga napisat...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

Magic1 ::

A že delajo serverji normalno? Zgleda, da si bom kar z UDMonitorjen naredil rezervo, ko bo vse normaln delal.

@{C_maniak}
Ja, tist page mislim... Res ga pogrešam...:)

@alyo
Welcome>:D

Tic ::

F**K! Prfox neki mori, da nebo mogoče furat tistih 14 pcjev Celly 1200. Mu bom tezil se kak mesec, potem pa nehu :|.

Sedaj imam sam z 1 pcjem produkcijo 550-650 v povprečju. 2200mhz. SUX
persona civitas ;>

em, tic, zakaj mora prfox vedet za folding?? >:D

Tarzan ::

Če pa prfox nebi vedu,... pol je pa prfox za slovo, al si pa ne zasluž bit prfox ;).
Samo pogledaš, kako obremenjen je CPU, pa ti je takoj jasno, tudi, če drugih sledov za sabo ne pustiš ;).

Jaka83 ::

Emmm, naša prfoksa za računalništvo je bla tolk zmedena, da ne vem, kako je prišla do titule "magister računalništva". LOL
Če bi pri njej na vse mašine napopal folding in ga nebi skril, nebi pogruntala. Škoda ker nisem več v šoli. :) Sej zdej bo pa faks in bo ziher že vse okuženo s foldingom. :D

Drugače pa dvomim, da prfoksi preverjajo obremenjenost CPUja ma šolskih mašinah. Saj vse normalno deluje in če dela, pol se ne obremenjujejo z vzdrževanjem - verjem mi, da se tud teb nebi dal po 40 mašin na dan čekirat.>:D

eh, kje pa, naša ne bi mela pojma ka se dogaja. glih bo preverjala obremenjenost CPU-ja. sej ne ve, da to obstajaja, pa da to obremeni CPU.
lepo te prosim, no. ne more, no...

morphling1 ::

Khmm, zakaj je kar lepo število naših članov med top30, praktično nehalo foldati, je kak tehnejši razlog zato, pade v oči predvsem zato ker nekateri močno povečujejo produkcijo pa se na skupnem številu ni veliko poznalo.
Upam da niste že vsi obupali (ok za j-ja vem)

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

uf, konec je s p548 wu-ji. pogrešal jih bom...:'(
:D

Bane_ ::

kdaj bo nasa najljubsa statistika nazaj? Drgac pa telih 548 sm se tud jest ze kr navelicu!;(( ;((
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

men so bli pa kjut...:8) 8-)

Zheegec ::

Statistika naj bi bila popravljena danes -- po USA času, tako piše na forumu.
I do hope so.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

lopov ::

@morphling: konec je dopustov in ljudje so se vrnili za svoje masine. Od 20 racunal tako foldam samo s na dveh. Zal sem prisel do ugotovitve, da linux ni najprimernejsa osnova za foldanje, ceprav se da idealno poganjati proces v ozadju. Problem je zaradi programa, ki si po kaksnih 20 dneh neprestanega foldanja ceprav je nastavljen na idle prisvoji prevec procesorja tudi v casu, ko ga ne bi smel. V nekaterih primerih postane delo na taksnem racunalniku popolnoma nemogoce.

@morphling
Jst sm si kar dost povečal produkcijo, kar kaže moj preboj med top 70;)... V ognju je moj proc (v podpisu), pa še en sošolc folda zame s P4 2400/533, sam on ne poganja foldinga skoz, ker veliko obdeluje filme, pa neki programira, tko da velikokrat rab comp brez laufanja foldinga...

Sej nism napredoval zarad njega... Mogoče mi je prispeval od mojih skoraj 1900 pik, ene 100 pik (pa še to sm prevelik reku...):'(

Upam, da bo kmal statistika nazaj...

dux ::

Ja jaz tudi komaj cakam statistiko, da se vidim v rdecici >:D

A obstaja kaksna alternativa UD monitorju, ker mi UD monitor ne dela.. To bi mi poveclao produkcijo se za cca. 10 %:D

Hvala

dux

Fantje dones smo uspešno prehiteli OCaddiction team. Tako da smo dosegli 34. mesto. V roku enega tedna bomo povozili še LITTLEWHITEDOG team.

ČESTITKE!!!

Keep folding.

LP

TribesMan

Fold on!

P.S.: statistika na extremeoverclocking še vednone dela!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Ma jest sm že čist obupal nad njimi, pa tak cortkano in pregledno statistiko majo.

LP

TribesMan

ELan_Belisarius ::

@Dux: Potrudi si, da se bos vidu v "rdecici" na tej statistiki .. he heh, tukaj je precej tezje :D

matjaz ::

Jaz sem sicer nov clan.
Zdaj mi dela priblizno 1 simulacija na dan ( odvisno od proteina)
trnutno mi dela protein 542 pa sem v 2 urah prisel do 40/500

matjaz ::

Mi je delalo prepocasi, pa se SSE nisem imel vklopljenega, tako da zdaj zacenjam obdelovati p800_p53dimer800.

sicer pa imam samo eno masino:
- AMD BARTON 2500+/3200+ in 256 MB PC 3200 DDR spomina

Roadkill ::

Vidm, da ste tle vsi odvisno od čekeranja statistike. :)
Sej... ne da sm jest kej drugačn, a jest mam produkcijo 1WU na dan, tko da ne čekeram lih vsakih 17minut. :)

@Roadkill: 17 minut? To pa ne bo drzalo, ampak 1-5 na dan, pa malo pogledam, kako kaj napredujemo

@morphling1: Ja, meni se tudi zdi, da nekam stoji nasa produkcija...sam sem stevilo svojih masin se nekoliko povecal, pa vendar stojimo prilepljeni.
Sicer pa so mogoce tudi drugi dobili vabilo v kaksen se mocnejsi team, z obilico raznoraznih ugodnostmi :D ([H]ardOCP so bili prav prijazni z menoj :D ).

Ne če se kaj boljš počutite jest sem dans še 2 mašine okužil. Drug teden pa še kakšno.

LP

TribesMan

meni je produkcija padla ker masine racunajo sam paketke ki so vredni 18 pik ;(( ;(( ;(( da bi jih kr tepu a ne morjo to mal mesano posilat!:( :(

Kdaj pravte da bo statistika k itak pogledas vsake tolk cajta jest predvsem doma videm kako kej racunalniki v sluzbi delajo!

Zheegec ::

Bane_; pa uporabljaš -advmethods in pa seveda -forceasm?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

itak da uporablam sam je zdej neka poplava teh paketkov;(( ;((

Tic ::

Grrrr. Men ja padla produkcija...

Aja.. kar se tiče šolskih PCjev. So skozi ugasneni in pod klučem. Enkrat na mesec v uporabi in nemorem kr notr udrt in pofoldat use notr. Not possible.

Zdej sem mu spet pozabu rect... Upam da se spomnim u petek. :)
persona civitas ;>

Bom zamenjal v234 klienta z v235 beto, pa me zanima, če lahko samo zamenjam FAH3Console.exe, ali moram še enkrat vse nastavit?

ti sam fajl zamenji

dux ::

Kot kaze je danes moj serecn dan, kajti "izvedel" sem se administratorska gelsa 7* P IV 2.4 Ghz :D
Nisem sicer preprican, da se bom lotil podviga , toda vseeno me zanima, ce ima kdo kaksne izkusnje z okuzavanjem na daljavo preko LANa (XP je). >:D

alyo ::

> Navodila
> welcome! :)

zdi se mi da bi lahko napisal še kakšen manual za linux - sej config je isti :) tko da bi se itaq šlo sam zard instalacije
ponekod je to zelo lahko (npr. gentoo : "emerge foldingathome" in je)
Talk is cheap because supply exceds demand.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alyo ()

morphling1 ::

Noro Dux, upam da ti bo ratalo :D
Elan, a horde so te hotele podkupit ? Kaj jih ne gre v račun da so jih avstralci prehiteli :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

@morphling1: Jap, kar zanimive zadevce ...mogoce bom zafoldal za njih, sej me ne boste pogresali, zdej k ste postali tako mocni ...

njok ::

Ce bi kdo stipkal how-to za linux bom z veseljem objavil.

elan: ne smes nikamor drgam it flodat k ce si enkrat pr slo techu je tko kt z mafijo ce hoces it stran samo v trugi!>:D >:D >:D >:D
««
42 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282589 (1921) rap3r
»

folding - WU - team