Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

dux ::
Pod sabo imam vse, kar ima sola (14 X P 2.4 Ghz)
Poleg tega pa se za enga celeroncka 2.4 Ghz in enga 900 Mhz, ki pa ne laufata 24/7 in sta bolj lepotnega znacaja.
Prej sem laufal leve racunalnike v knjiznici, potem je pa sla z admin passom & FireDaemonom produkcija precej navzgor
Imam pa tudi en manjsi problemcic.
Zanima me kako se da nastimat da ima konsola vedno en paketek v rezervi, ker povezave od 1 do 7 zjutraj ni in lahko masine tudi do 6 ur idlajo
Cez vikend pa je konstanta internetna povezava, kar se pozna tudi pri proizvodnji.Cakamo na pordecitev :)
Ce resim tole CPU idlanje mi rdeca ne uide.
Ce hocem pa Elana ujet se bom moral pa se ene parkat prepisat :)
Fold on !
Poleg tega pa se za enga celeroncka 2.4 Ghz in enga 900 Mhz, ki pa ne laufata 24/7 in sta bolj lepotnega znacaja.
Prej sem laufal leve racunalnike v knjiznici, potem je pa sla z admin passom & FireDaemonom produkcija precej navzgor

Imam pa tudi en manjsi problemcic.
Zanima me kako se da nastimat da ima konsola vedno en paketek v rezervi, ker povezave od 1 do 7 zjutraj ni in lahko masine tudi do 6 ur idlajo

Cez vikend pa je konstanta internetna povezava, kar se pozna tudi pri proizvodnji.Cakamo na pordecitev :)
Ce resim tole CPU idlanje mi rdeca ne uide.
Ce hocem pa Elana ujet se bom moral pa se ene parkat prepisat :)
Fold on !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dux ()

morphling1 ::
Hehe, dobro si to gor vrgel. Če maš P4ke mi je jasno zakaj ti tako dobro laufa, SSE2 seka. Drugače pa za eno rezervo je najbolj UD monitor.
Sem pa zdaj tud sam videl kaka je razlika med 3dnow in SSE na Athlonu, z drugim dela res dosti hitreje samo je drek ko vedno začne z 3dnow, in če mašina laufa non-stop ostane na 3dnow. A je kaka rešitev da gre sigurni na SSE ? Tribes tvoja rešitev še ni najboljša, ker potem v bistvu dela en paket s 3dnow enega pa s SSE, jaz hočem SSE non-stop.
Ups sory Elan, ker sem spregledal tako pomemben mejnik, WELCOME TO 100K CLUB, YOU ROCK
Fold on
Sem pa zdaj tud sam videl kaka je razlika med 3dnow in SSE na Athlonu, z drugim dela res dosti hitreje samo je drek ko vedno začne z 3dnow, in če mašina laufa non-stop ostane na 3dnow. A je kaka rešitev da gre sigurni na SSE ? Tribes tvoja rešitev še ni najboljša, ker potem v bistvu dela en paket s 3dnow enega pa s SSE, jaz hočem SSE non-stop.
Ups sory Elan, ker sem spregledal tako pomemben mejnik, WELCOME TO 100K CLUB, YOU ROCK

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

CaqKa ::
glede tega problem ki ga imate z vklapljanjem switcha... hmm
kaj ko bi se nekak en schuedule naredil ki bi naredil samo tole..
net stop f@h
net start f@h
žal nevem kako to naredit, še manj pa kako to skrit.
samo predlog :)
aja.. pa pogoj za tako početje bi bli winsi na nt jedru.
kaj ko bi se nekak en schuedule naredil ki bi naredil samo tole..
net stop f@h
net start f@h
žal nevem kako to naredit, še manj pa kako to skrit.
samo predlog :)
aja.. pa pogoj za tako početje bi bli winsi na nt jedru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

steiner ::
Beta verzija konzole vedno skuša uporabiti SSE.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

Aja, uf potem moram pa to takoj sprobat :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Odlično vidim da je to res glavna sprememba in zadeva deluje, zdaj moram počakat če bo tudi novi protein štartal s SSE potem bo zakon. Zakaj je SSE tako pomemben, zato ker pomeni približno 30% pospešek glede na 3D now, se pravi moji AMDjčki bodo deležni kar lepega pospeška
Maybe I can be red too

Maybe I can be red too

Dela, dela. Mi je že pri tretjem zaporednem paketku SSE zagnal. Če bi vsi imeli beta verzijo, bi gotovo pridobili 10% ?

TribesMan ::
Tribes tvoja rešitev še ni najboljša, ker potem v bistvu dela en paket s 3dnow enega pa s SSE, jaz hočem SSE non-stop.
Hmm, kako že? Lahko ti pošljem kakšen moj F@HLog.txt pa boš videl da so čist vsi proteini obdelani z SSE, ubistvu odkar uporabljam UD_mon mi sploh še ni računal paketa brez SSEja. Je pa Beta konzola še bolj elegantna rešitev.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

C_maniak ::
sicer se mi 3.25 konzola ni obnesla, ampak bom vseeno probu še 1x.
morph, kak da nis ti tega vedu, si ja še ti ljudem govoru nej si 3.25 gor dajo, pa tk si povdarju SSE. mislim, sej nič, sam presenečajo me tvoji predhodnji posti.
morph, kak da nis ti tega vedu, si ja še ti ljudem govoru nej si 3.25 gor dajo, pa tk si povdarju SSE. mislim, sej nič, sam presenečajo me tvoji predhodnji posti.

Zheegec ::
Ja, vsi z AMDji
P4 ravno nima 3DNow!
Pa bravo vsem ST folderjem

P4 ravno nima 3DNow!
Pa bravo vsem ST folderjem

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Tribes sklepal sem na osnovi tega da stara konzola ob vsakem restartu zamenja način in če tisti način vedno restarta gre en protein s 3dnow drugi pa s SSE, če ne gre tako pa tud nima veze
C_m jaz sem do sedaj vedno uporabljal 3.24 verzijo ker mi je delala ok in nikol nisem govoril o uporabi beta konzole, SSEja pa tud nisem izrecno povdarjal razen tega, da take optimizacije obstajajo skupaj s 3Dnow ob vklopljeni komandi forceasm. To da je 3dnow toliko počasnejši od SSE pa tudi nisem opazil, ker kot sem že parkrat rekel, da bolj malo gledam po mašinah kako mi foldajo, razen tega da mi foldajo :)
-forceasm komando pa forsiram že od samega začetka, ko mi je to povedal kolega forumaš iz US N8 in sem foldal še za team xtremesystems.
Mi je pa bolj jasno zakaj moja P4ka tako leti (več kot 100 pik iz ene mašine dnevno, pa sploh ni preveč navita) v primerjavi z Athlonom, no zdaj upam da bom kar nekaj pridobil nenazadnje imam okoli 11 GHz AMD moči pod svojim imenom :)

C_m jaz sem do sedaj vedno uporabljal 3.24 verzijo ker mi je delala ok in nikol nisem govoril o uporabi beta konzole, SSEja pa tud nisem izrecno povdarjal razen tega, da take optimizacije obstajajo skupaj s 3Dnow ob vklopljeni komandi forceasm. To da je 3dnow toliko počasnejši od SSE pa tudi nisem opazil, ker kot sem že parkrat rekel, da bolj malo gledam po mašinah kako mi foldajo, razen tega da mi foldajo :)
-forceasm komando pa forsiram že od samega začetka, ko mi je to povedal kolega forumaš iz US N8 in sem foldal še za team xtremesystems.
Mi je pa bolj jasno zakaj moja P4ka tako leti (več kot 100 pik iz ene mašine dnevno, pa sploh ni preveč navita) v primerjavi z Athlonom, no zdaj upam da bom kar nekaj pridobil nenazadnje imam okoli 11 GHz AMD moči pod svojim imenom :)

roCkY ::
Morphling1: zgleda, da smo te še nekateri narobe razumel in že tam v maju naložil beta konzolo z parametroma -advmethods -forceasm, ko si nekej pisov o tem. Sicer iz vsega en velik + saj se mi je produlcija dvignla iz cca. 180 na nekaj čez 400 točk tedensko, če vse normalno špila. In skoraj nobenga "TINKER" WU-ja ni vmes. Ampak noben teden ni čist polno izkoriščen. Zdaj ko je čas neviht mim pa izpad elektrike poskrbi. da mrknre ADSL za pol dneva in to ravno, ko je paket skoraj končan in kišta ne more do novga, že 2x
. Zgleda da se na telekomu le z televizjo ubadajo in jim centrale na periferiji mal zadej ostajajo.

ELan_Belisarius ::
Hvala vsem za cestitke...mogoce pa se niste vsi opazili, da so stolpci postali kar nekam sirsi :) vsaj za eno cifro...kako zanimivo bi bilo, ce bi bili se za eno cifro sirsi (beri 1 000 000 tock).
No, kakorkoli, zanimivi boji se obetajo za 2, 3,... da vidimo, kdo bo naslednji na 100.000 pik, upam, da boste cimprej.
Kar se pa 3DNOW ipd. tice, se pa sploh nic ne sekiram. Sele danes sem priklopil svojo prvo AMD masino, pa se ta je bl svoh (1.8+). Mislim, da bi se tudi pri meni dalo dobit se kaksnih 10%-20% ali vec z optimizacijo obdelave paketkov (razna stikala, ipd.). Sicer pa ne vem, al bi najprej optimiziral vse al pa raje dodajal proce
.
Mogoce bi bilo pametno tudi konzolo menjati, ali pocakamo na koncno izdajo? Pa tudi FD bo potrebno menjati, ker (kot sem ze omenil) packa po logih (vsaj na W2K, za XP pa ne vem).
Vendar sem danes odkril fenomenalno resitev za vse zgoraj navedene zadevscine, tako da lahko najavim, da se bom najbrz v roku tedna do dveh pohvalil s svojo "centurio" (sej se spomnite rimske vojske) procesorjev, potem pa poskrbimo se za optimizacijo in zamenjavo konzole.
Vedeti morate, da se je na 1 oz. par PC-jih precej lazje igrati, kot ce jih imas npr. 70 ali vec...sama zamenjava vsega skupaj bi mi pobrala ves teden, ampak "central administration" in "command prompt" ruLz.

Kar se pa 3DNOW ipd. tice, se pa sploh nic ne sekiram. Sele danes sem priklopil svojo prvo AMD masino, pa se ta je bl svoh (1.8+). Mislim, da bi se tudi pri meni dalo dobit se kaksnih 10%-20% ali vec z optimizacijo obdelave paketkov (razna stikala, ipd.). Sicer pa ne vem, al bi najprej optimiziral vse al pa raje dodajal proce

Mogoce bi bilo pametno tudi konzolo menjati, ali pocakamo na koncno izdajo? Pa tudi FD bo potrebno menjati, ker (kot sem ze omenil) packa po logih (vsaj na W2K, za XP pa ne vem).
Vendar sem danes odkril fenomenalno resitev za vse zgoraj navedene zadevscine, tako da lahko najavim, da se bom najbrz v roku tedna do dveh pohvalil s svojo "centurio" (sej se spomnite rimske vojske) procesorjev, potem pa poskrbimo se za optimizacijo in zamenjavo konzole.
Vedeti morate, da se je na 1 oz. par PC-jih precej lazje igrati, kot ce jih imas npr. 70 ali vec...sama zamenjava vsega skupaj bi mi pobrala ves teden, ampak "central administration" in "command prompt" ruLz.

Od P3 naprej imajo Inteli SSE, AMDji pa od palominota.
Elan, dej please nekaj sprogramiri, da se bo dalo zadevo z eno potezo namestiti kot service, pa da ne rabiš nekih tretjih programov, ter da se da vse nastavit tako kot je treba (upoštevaj dual mašine)
Elan, dej please nekaj sprogramiri, da se bo dalo zadevo z eno potezo namestiti kot service, pa da ne rabiš nekih tretjih programov, ter da se da vse nastavit tako kot je treba (upoštevaj dual mašine)

Zheegec ::
Elan; Kar čimprej optimizirat vse skupaj... beta konzolo gor, pa -advmethods in -forceasm, pa bo takoj veliko več točk. Če to narediš na 70 PCjih, je tako kot da bi dodal še 5 CPUjev zraven

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Aja pa še tole sem našel:
Najbolj detaljna statistika o folding ekipah in članih, kar sem jih do sedaj videl !
Damn celo po GSMu lahko čekiraš statistiko
Najbolj detaljna statistika o folding ekipah in članih, kar sem jih do sedaj videl !
Damn celo po GSMu lahko čekiraš statistiko

Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()

Gandalfar ::
Same tale darkotov SFI me se zmer jezi.. sem dons neki probu pa se ga bo mogoce dalo popravit.
Pomojem ti isces nekaj taksnega. Samo skoda, da po mojih izkusnjah ne steje sprocesiranih paketkov. Cudno je, da servis laufa se vedno laufa na 3 masinah pa ze nekaj casa ni nobenih paketov.
Grem malo to raziskovat .. kdaj je crknl pa tko.
Pomojem ti isces nekaj taksnega. Samo skoda, da po mojih izkusnjah ne steje sprocesiranih paketkov. Cudno je, da servis laufa se vedno laufa na 3 masinah pa ze nekaj casa ni nobenih paketov.
Grem malo to raziskovat .. kdaj je crknl pa tko.

That's the spirit
Pa še malo statistike iz prej omenjene strani, možna je direktna primerjava ekip, tale graf bo zanimal Sergiota
Glede na nekaj zadnjih spoznanj, mislim da imamo šanse da končno začnemo tudi lovit te viteze

Pa še malo statistike iz prej omenjene strani, možna je direktna primerjava ekip, tale graf bo zanimal Sergiota

Glede na nekaj zadnjih spoznanj, mislim da imamo šanse da končno začnemo tudi lovit te viteze

Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()

tale beta konzola je res super, sam ne vem zakaj mi je zdej EMIII noče več skrit? kdo ve, kje bi bil blem??

Preimenuj jo v FAH3console.exe pa bo šlo

ank ::
Mislim da EMIII beta verzije ne prepozna kot datoteke za folding.
Še eno vprašanje: Se da beta konzolo postaviti v tray? Sedaj uporabljam opcijo zaženi minimirano. Ne rabim jo skrit tako da je ne bi videl ampak, če je v opravilni vrstici je v nevarnosti da jo kdo od domačih izklopi, če bi bila v trayu pa se je ne bi noben dotikal.
Še eno vprašanje: Se da beta konzolo postaviti v tray? Sedaj uporabljam opcijo zaženi minimirano. Ne rabim jo skrit tako da je ne bi videl ampak, če je v opravilni vrstici je v nevarnosti da jo kdo od domačih izklopi, če bi bila v trayu pa se je ne bi noben dotikal.

100 % deluje saj sem enako naredil sam.
Zbriši stare konzole, beta konzolo preimenuj v staro, na novo naredi linke do te konzole, zbriši stare boxe iz EM3, naredi nove boxe, mora delat.
Ank zate velja podobno, uporabi EM3, ali pa laufaj konzole kot service :)
Zbriši stare konzole, beta konzolo preimenuj v staro, na novo naredi linke do te konzole, zbriši stare boxe iz EM3, naredi nove boxe, mora delat.
Ank zate velja podobno, uporabi EM3, ali pa laufaj konzole kot service :)

EMIII nebi rad uporabil, če bi jo laufal kot service pa ne bi imel enostavnega vpogleda koliko je opravljeno. Kaj res ne gre drugače?
Škoda da tudi na tem računalniku ne morem imeti Linuxa kjer naredim: tail -f FAHlog.txt
Škoda da tudi na tem računalniku ne morem imeti Linuxa kjer naredim: tail -f FAHlog.txt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ank ()

dela zdej, dela. prej sm jez za***al neki.
in zdej spet s polno paro naprej...!
jutri namesravam dat še na P4 2 Ghz, pa po možnosti še na AMD-ja 1.8 (nenavitga na žalost, čeprov mislim da je palomino, tk da tak al onak ne bi blo dost +-a). hm, pa šolke mašine tud, ja, sam kaj ko vsakič, ko je konc pouka čist pozabim na to...
dobra, tale stran, dobra. malo preveč prostora tisto na levi strani zavzema, drgač pa kr kul. pa tuki se bom mogu še mal potrudit, da bom pršu na prvo stran...
EDIT: a, seveda, tisto na levi se da skrit. se mi je zdelo že malo čudno, da bi blo tak vlko...
in zdej spet s polno paro naprej...!
jutri namesravam dat še na P4 2 Ghz, pa po možnosti še na AMD-ja 1.8 (nenavitga na žalost, čeprov mislim da je palomino, tk da tak al onak ne bi blo dost +-a). hm, pa šolke mašine tud, ja, sam kaj ko vsakič, ko je konc pouka čist pozabim na to...

dobra, tale stran, dobra. malo preveč prostora tisto na levi strani zavzema, drgač pa kr kul. pa tuki se bom mogu še mal potrudit, da bom pršu na prvo stran...

EDIT: a, seveda, tisto na levi se da skrit. se mi je zdelo že malo čudno, da bi blo tak vlko...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

Gandalfar ::
ank:
a) das si gor cygwin in si vesel :>
b) dvakrat kliknes na unitinfo.txt in imas progress :)
a) das si gor cygwin in si vesel :>
b) dvakrat kliknes na unitinfo.txt in imas progress :)

Gandalfar:
a) Nisem mislil tega. Ko hočem uporabljat Linux grem na svoj PC :>
b) To bi lahko delal samo je zamudno in ti pokaže samo % namesto [00:54:31] Completed 37500 out of 250000 steps (15)
Seveda bi lahko počel isto z FAHlog.txt ampak to ni to kar bi rad :)
a) Nisem mislil tega. Ko hočem uporabljat Linux grem na svoj PC :>
b) To bi lahko delal samo je zamudno in ti pokaže samo % namesto [00:54:31] Completed 37500 out of 250000 steps (15)
Seveda bi lahko počel isto z FAHlog.txt ampak to ni to kar bi rad :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ank ()

Wad@ ::

Bane_ ::
no pa mi je le ratal 10k prebit! Zdej pa u lov za novimi racunalniki da se jest pridem do 100k!

Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

Jep avstralci so v zadnjih parih mesecih močno povečali svojo računsko moč, prva dva morata pa biti admina v kaki večji firmi s vsak vsaj po 500 kompi
Bravo Bane_ le tako naprej do 100k

Bravo Bane_ le tako naprej do 100k

Jason is out of town, pa takoj crkne Extremeoverclocking statistika
, pride jutri tako, da bo zadeve hitro poštimal :)
Bravo Dux, vidim da si na 5k
Fold on

Bravo Dux, vidim da si na 5k

Fold on

dux pa ti si čist znoru!!! S čim te futrajo doma ta tako foldaš??
Bravo stari mislm da si ti eden glavnih razlogov zakaj je Slo-Tech zadnje cajte v rumenem.
Ma tale extreme overclocking me je kr mal zjebal k ga ni mogoče dobit, nobena druga statistika ni niti približno tako pregleda kot je Extremeocova. Upam da bodo hitro zrihtal.
LP
TribesMan

Bravo stari mislm da si ti eden glavnih razlogov zakaj je Slo-Tech zadnje cajte v rumenem.
Ma tale extreme overclocking me je kr mal zjebal k ga ni mogoče dobit, nobena druga statistika ni niti približno tako pregleda kot je Extremeocova. Upam da bodo hitro zrihtal.
LP
TribesMan

Jep Extremova statistika je tud men najbolj všeč, saj bo jutri sigurno ponovno on-line

dux ::
He he he
Rdeca je ze tu
Samo vceraj smo imeli nenaden izpad eleltrike, tako da je slo nekaj paketkov v nic
Se vedno rabim eno dobro resitev glede cacha. Ce lafam UD monitor kot service s firedaemonom mi UD monitor noce avtomatsko zagnat konzole..
A je kaksn alternativen program al pa kaksen boljsi nacin instalacije.
Ker ce tole zrihtam raunam na vsaj 6 k tedenske produkcije.
Ampak vseen bi rad obdrzal Firedeamon.Pri njem vsec predsem to, da je lastnik procesa sistem in da ko hoces program ubit napise :"access denied "
Rdeca je ze tu

Samo vceraj smo imeli nenaden izpad eleltrike, tako da je slo nekaj paketkov v nic

Se vedno rabim eno dobro resitev glede cacha. Ce lafam UD monitor kot service s firedaemonom mi UD monitor noce avtomatsko zagnat konzole..
A je kaksn alternativen program al pa kaksen boljsi nacin instalacije.
Ker ce tole zrihtam raunam na vsaj 6 k tedenske produkcije.
Ampak vseen bi rad obdrzal Firedeamon.Pri njem vsec predsem to, da je lastnik procesa sistem in da ko hoces program ubit napise :"access denied "

Dr_M ::
morphling1: prej sm vidu da si spraseval kako zmeri laufat SSE na axp. z 3.25beta klientom je cist uizi. pr men ni nikol automatsko uporablu SSE zato sm si kr bat naredu in zdej dela ql
PS se opravicujem ce si ze zvedu,sam se mi ne da usega brat.

PS se opravicujem ce si ze zvedu,sam se mi ne da usega brat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tarzan ::
Jest sem to včeraj na linux posnel. Zdaj probavam, ko se ta zadeva obnaša. Zaenkrat gre počaaaasi.
Dobil sem Tinkerja (sj so to tisti iz 400 delov narjeni sloni?) in posamezen košček dela okoli 6 minut na Athlonu 2400+.
Kje lahko vidim, ali uporablja SSE? sem pregledal vse loge in ni nikjer ne duha ne sluha o kakšnem SSE, 3DNOW, ADV3DNOW,...
Uporabljam Gentoo linux brez grafike (samo konzolce) in klient FAH3Console-LinuxB.exe.
Dobil sem Tinkerja (sj so to tisti iz 400 delov narjeni sloni?) in posamezen košček dela okoli 6 minut na Athlonu 2400+.
Kje lahko vidim, ali uporablja SSE? sem pregledal vse loge in ni nikjer ne duha ne sluha o kakšnem SSE, 3DNOW, ADV3DNOW,...
Uporabljam Gentoo linux brez grafike (samo konzolce) in klient FAH3Console-LinuxB.exe.

Tinkerji se na žalost obdelujejo brez optimizacij. Sicer pa opažam, da mi od namestitve beta konzole pošilja samo 548 protein (6x zaporedoma). Se še komu dogaja enako?

Hehe Dux tud jaz upam da bom kmalu rdeč, prednost beta konzole in SSE se že kaže iz mojih Athlončkov (Dr_M kot vidiš že vem
). Sicer pa danes je bil en ful velik šus paketov poslanih, team jih ima trenutno kar 14670, meni pa kaže 1147 kar še nikol nisem imel, na žalost so pa šus imeli tudi vitezi, ki so jih danes nabrali že 17282, eh saj ji bomo
Fold on

Fold on

Magic1 ::
steiner: Sem tudi jaz 6x obdeloval ta paket. Pa sem islil da je kej narobe in sem si uštimal beto. Tako da beta ni kriva za to.

roCkY ::
Že odkar imam nameščeno beta (sredina maja) so vedno popularni eni proteini. Takoj, ko je določen protein postavljen na strežnik ga intenzivno pošilja nekaj dni. Verjetno ga še dodatno testirajo?? Tinker-ji so velike izjeme. Pridejo le, ko je kaj s serverji narobe.
V soboto je blo nekej narobe s serverji in ni blo vse obdelano zato dons en velik BOOST točk pri vseh ekipah (vsaj tako zgleda).
V soboto je blo nekej narobe s serverji in ni blo vse obdelano zato dons en velik BOOST točk pri vseh ekipah (vsaj tako zgleda).

steiner: Tudi jaz dobivam samo p548_BBA5_ext (že tretjič). Ker je to novi protein ga verjetno dobivama ker imam(a) vklopljeno -advmethods ?

Sej če je enaka oznaka, ne pomeni da gre za identičen protein, če bi šla obdelava tako hitra bi bilo vse skupaj preenostavno

CaqKa ::
kaj celeron 566 ima sse? ker kolko se spomnim je c566 baziran na p3 jedru?
potem takem bi se tudi meni splačala beta konzola.. link prosim :)
potem takem bi se tudi meni splačala beta konzola.. link prosim :)

Ma tile p548 so zelo popularni zadnje cajte, tud zelo hitro ga preračuna (moja athlon nekje v 4h30min, nevem koliko so sicer vredni sam mi niti niso všeč (sem jih že okoli 6 obdelal), ker morem prevečkrat potem na net hodt da dobim nove pakete, najraje mam kake p910, p912, p571 ki so vredni čez 40 pik. Sovražim pa vse na tinkerju sam kaj čmo tud tisto je treba preračunat. Lahko bi že izdali kako posodobljeno verzijo tinkerja ki bi nucal SSE in podobne zvarke.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2589 (1921) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (1083) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6171 (6171) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1748 (1461) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2882 (2882) | Phoebus |