Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

AtaStrumf ::
Jaz bi pa najraj uno farmo od nvidie okužu z foldingom
.
No sej mogoče, ko se mi bo enkrat dalo (sedaj sem končno končal z izpiti in dopusti
) bom pogruntal kako skrit konzolo, pol pa uletim k matki u službo in okužim par Pentiumov 4 nad 2 GHz, pa še kak server, da mu ne bo dolgčas čez noč
. Sam če me dobijo bom pa decapitated
.

No sej mogoče, ko se mi bo enkrat dalo (sedaj sem končno končal z izpiti in dopusti

Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()

dux ::
Okupiral nisem nobene firme, amapk solo
Sicer imajo nekaksno zascito, amapak ko se dokopljes do admin passa vsa zascita odpove

Sicer imajo nekaksno zascito, amapak ko se dokopljes do admin passa vsa zascita odpove

TribesMan ::
Pol pa slovensko šolstvo trpi!!!
crilin15: sej jest mam v pogonu 3*P4 1.8GHz, P3 866MHz, in Athlona 2550MHz. Kr kul ironija pa je v tem da moj domači Athlon naredi več kot vsi ostali računalniki skupaj. Damn!! Bolje dva računalika pa ta dva dobra kot pa en kup šrota.
LP
TribesMan
crilin15: sej jest mam v pogonu 3*P4 1.8GHz, P3 866MHz, in Athlona 2550MHz. Kr kul ironija pa je v tem da moj domači Athlon naredi več kot vsi ostali računalniki skupaj. Damn!! Bolje dva računalika pa ta dva dobra kot pa en kup šrota.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Jaka83 ::
>ja sej so - windows 2000 kako pa narediš, da je nameščen kot service? <
Running the folding@home client as a service in windows nt/2000/xp
There are several reasons that you might want to run folding@home as a windows service, rather than as a normal application. The most obvious is that it gets rid of the taskbar button, reducing clutter. The second is if you prefer, for whatever reason, to run the client in "stealth" mode, i. E., not visible to casual viewers. The final and possibly most useful reason is that when folding is running as a service, you are no longer required to be logged in to the machine for folding to run. This means that if something causes the machine to reboot, genome will resume processing even sitting at the windows login screen. The following takes you through the process of setting up a standard folding@home client to run as a windows service.
This procedure makes a couple of fundamental assumptions. First of all, it assumes that you have already installed and configured the folding@home text-based console client. If not, a trip to the folding@home web site will get you started. Secondly, it assumes that the path to the client is "c:\fold\". If you have folding installed in a different directory, modify the instructions accordingly. Finally, to save aggravation of using a beta or nonbeta console client, copy and rename fahconsole. Exe to fahsrv. Exe in the same directory.
In addition to your folding@home installation, you will need the two small microsoft programs in order to set up your service. Instsrv. Exe is the program used to create a windows service, and srvany. Exe is a program that allows almost any other program to run as a service. These files are available in microsoft's windows resource kit, at various internet sites, or you can just download them both here.
Finally, before we get started, a quick disclaimer: this procedure involves editing the windows registry, which, by nature, involves some risk. If you are unfamiliar with editing your registry, don't do it. I cannot and will not be responsible for any damage caused by a hacked registry entry. Secondly, while i have tested this procedure in windows xp, and it has worked fine in every environment that i've tested, i cannot not be held responsible if it doesn't work for you. Computers are odd creatures, and your mileage may vary...
Step 1.
Put instsrv. Exe and srvany. Exe in your folding@home directory.
Step 2.
From the start button, go to programs->accessories, then click on command prompt. This will open a command window, where you'll need to change to your folding directory by typing cd\fold, then pressing enter.
Step 3.
Type instsrv folding c:\fold\srvany. Exe and press enter. This will create a service called "folding". You can substitute a different service name if you wish. If the process is successful, you'll see the following message:
Createservice success at creating:
Folding
You must now go to the registry and the services applet in the
control panel and edit them as per the instructions.
When you're done, just minimize the command window, as we'll be returning to it later in the process.
Step 4.
Open regedit by clicking start->run, then typing regedit and pressing enter.
Step 5.
Navigate to the following registry key: hkey_local_machine\system\currentcontrolset\services\folding
Step 6.
In the left pane of the registry window, click on the folding key. Then, in the right pane, right-click and choose new -> key. Name the key parameters
Step 7.
In the newly-created parameters key, right-click and choose new -> string value. Name the value appdirectory
Step 8.
Repeat step 7 to create a second new string value. Name it application
Step 9.
Repeat step 7 to create a third new string value. Name it appparameters
Step 10.
Double-click on the string value "appdirectory". This will bring up the modify dialog box. Set the value for appdirectory to c:\fold\
Step 11.
Double-click on the string value "application" set the value for application to c:\fold\fahsrv. Exe
Step 12.
Double-click on the string value "appparameters" set the value for application to -service
Step 13.
Close regedit
Step 14.
Stop your folding@home client
Step 15.
Return to the command window and type net start folding, then press enter. If everything is configured correctly, you should see a message indicating that the folding service was started successfully. If you encounter any errors, the most common causes are that there is either a missing file, or one of the paths was entered incorrectly.
The newly-created folding service will now function as it always has in terms of processing, uploading, and downloading, and any monitoring software will continue to work normally.
If for any reason you should decide you want to remove the folding service, go to control panel->administrative tools->services. Right-click on the folding service and choose stop. After the service is stopped, open a command-prompt window, navigate to your folding directory, and type instsrv folding remove. This will completely remove the service from your system. You can still run your folding client as you did before, as a normal application.
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: OwcA ()

Wad@ ::
Hm naletel sam na nek problem...tisti '-forceasm'...Vključil sem ga(v MB3 sem vpisal to pod Use Extra Launch Commands) sam mi dela enako hitro...Čudi me pa to, ker je en procent nardilo zelo hitro, pr 100% pa se je ustavlo in ni hotelo naprej...
Pa kako ga zagnat preko run vrstice oz. zakaj?
Pa kako ga zagnat preko run vrstice oz. zakaj?

Prvic ni slovensko solstvo, ker se ne nahajam v Sloveniji
Zanima pa me, ali se da v task managerju spremeniti imafge name, da ne bi pisalo folding in fire deamon ampak nekaj kot smzs.exe in rtscan.exe

Zanima pa me, ali se da v task managerju spremeniti imafge name, da ne bi pisalo folding in fire deamon ampak nekaj kot smzs.exe in rtscan.exe

Odlična navodila, samo mal velik dela če zadevo podtikaš kam. A bi se dalo komu napisat .bat file za instalacijo service-a in en .reg file za ta vnos teh vrednosti v register če imaš vse file (torej fahconsole.exe oz. fahsrv.exe, instsrv.exe, srvany.exe) na C:\Program Files\FAH?
Pa še prosil bi za delujoč link do instsrv.exe in srvany.exe
Pa še prosil bi za delujoč link do instsrv.exe in srvany.exe

Tody ::
ok še enkrat za service mate lahko tud darkotovo konzolo oziroma dl konzolo in na disketi prnesete firedimona inštalirate oba vpište ekipo zaprete programe in to je to. Brez .bat in in podobnih zadev. Počakate par sekund minut stisnete ctrl+alt+del če je proc na 100% ste zmgaal (:

njok ::
Tody ma prav! Darkotov installer za xp/win2k seka! Ne vem zakaj ga ne uporabljate bolj množično, vsaj za podtikanje. :)

Še vedno sem mnenja da bi bila .bat in .reg kombinacija bistveno hitrejša in elegantnejša.
Samo z ustvariš FAH mapo pod C:\program files, tja skopiraš skonfiguriran (na svoj user name/Slo-Tech Team se razume) fahconsole.exe preimenovano v fahsrv.exe, instsrv.exe, srvany.exe ter .bat in .reg filetka, ju dvakrat klikneš in opravljeno.
Mislim, da je z FireDaemonom več dela, da mu nastaviš servise + tega se pojavi v Start meniju in je treba pol še tist zbrisat itd. Zgoraj opisan pa bi palil 1,2,3 in bi bil idealen za podtiaknje na vse možne mašine. Vse kar bi rabil je disketnik/CD ROM in disketo/CD s filetki in 30 sekund časa. Samo pomislite kaj vse bi lahko okužili
.
Samo z ustvariš FAH mapo pod C:\program files, tja skopiraš skonfiguriran (na svoj user name/Slo-Tech Team se razume) fahconsole.exe preimenovano v fahsrv.exe, instsrv.exe, srvany.exe ter .bat in .reg filetka, ju dvakrat klikneš in opravljeno.
Mislim, da je z FireDaemonom več dela, da mu nastaviš servise + tega se pojavi v Start meniju in je treba pol še tist zbrisat itd. Zgoraj opisan pa bi palil 1,2,3 in bi bil idealen za podtiaknje na vse možne mašine. Vse kar bi rabil je disketnik/CD ROM in disketo/CD s filetki in 30 sekund časa. Samo pomislite kaj vse bi lahko okužili

Če sem jaz lahko eno in isto konzolo (simple copy/paste) laufav na moji, bratovi in eni v Mlacomovem servisu (da sem modelom dokazal, da je moja plata res nestabilna - in ne ni šlo za kako nekompatibilnost, saj če si samo spremenil FSB je stvar delala stabilno) res ne vidim kje je tu problem. Pr Mlacomu mi pomoje niso pridelali nobenega WU-ja, ampak pr tamalmu pa mi je, tako da to ne bi smel biti noben problem.

C_maniak ::
fak, tale dux je pa od hudiča. že 2,100 tedenske produkcije. na hitro tole blo... da ni to elan pod drugim imenom, sam noče met 15k/teden, da nas ne potre še bolj...
hm, proti vrhu definitivno prihaja...

hm, proti vrhu definitivno prihaja...

c3R4R ::
@TribesMan
Vsak comp, ki folda in ima moč nad 1GHz je kul... Morš jih pa met ful
Sam jst jih nimam...
Aja, pohvaljen, ker foldaš v rumeni barvi
Vsak comp, ki folda in ima moč nad 1GHz je kul... Morš jih pa met ful

Aja, pohvaljen, ker foldaš v rumeni barvi

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

@BaRtMaN
insert_name še vedno folda, toda njegova produkcija je močno padla...
Folda samo še z 4-mi proci
...
BTW: A se da naštimat, da foldam s FAH3.25 Console-beta, tako, da vidm rožco v system trayu??
Pa še nekaj... Kako za ta program nastavim EM3??
(sori, če je nevmesna...)
insert_name še vedno folda, toda njegova produkcija je močno padla...

BTW: A se da naštimat, da foldam s FAH3.25 Console-beta, tako, da vidm rožco v system trayu??

Pa še nekaj... Kako za ta program nastavim EM3??

Crilin15 hvala za pohvale. Drgač pa že študiram kako je s tem F@H as service, bi se prav prileglo podtaknit zadevo v recimo ene 200 mašin ki jih mamo v firmi. No sam je pa spet res da je polovica teh mašin neuporabnih (beri P3 500 ali manj) Ostalo so pa razni P3 866, P4 1,6 in P4 1,8. Čez čas pride nova pošiljka P4 2,4 Te bo treba nujno okužit!
Ma drek je tole, sej sem v rumenem, sam če svojo mašino ugasnem tud za zeleno ne zberem. Prokleta jajca od službenih mašin!
LP
TribesMan
Ma drek je tole, sej sem v rumenem, sam če svojo mašino ugasnem tud za zeleno ne zberem. Prokleta jajca od službenih mašin!
LP
TribesMan

TribesMan a mogoče veš odgovor na mojo težavo, ki je opisana en post nad tvojim zadnjim??
Hehe... Ravnokar sm objavil svoj 50WU in podrl 1600 pik

Hehe... Ravnokar sm objavil svoj 50WU in podrl 1600 pik

Tody ::
em v čem je štos ? ugasneš f@h zbrišeš fahconsole3.24 prekopiraš 3.25 klikneš nanjo in maš vse tko je treba z rožicami in podobnim sranjem mogoče samo zamenjaš v E3 pot do datoteke

Mah, sej ne rabm EM3ja... Konsola mi zadostuje
...
Fold on!:)

Fold on!:)

ELan_Belisarius ::
Uhhh...se vedno tolko debate o vseh moznih zadevah ... Bom pa se jaz eno omenu, glede na to, da se nisem opazil, da bi jo ze kdo.
Uporabna se mi zdi predvsem za admine, saj ste najbrz ze opazili, da FireDeamon pusca precej sledov v Event Viewerju (kar pa ni ravno "prijetno"), zato je precej uporabno poganjati konzolo tudi preko "Scheduled Taska". Ali je to ze kdo preizkusil? Zadeva preverjeno funkcionira, pa se namestitev je lahko iz centralne masine, se pravi, da lahko po vseh masinah namestitev F@H kar iz svojega delovnega mesta. Obstaja tudi varjanta predpriprave "paketa", za samodejno namestitev, ki bi bila zelo uporabna, za namescanje F@H konzole preko GPjev, vendar bi bilo to ze skoraj nekoliko prevec
Izkusnje s Shedule Taskom?
Uporabna se mi zdi predvsem za admine, saj ste najbrz ze opazili, da FireDeamon pusca precej sledov v Event Viewerju (kar pa ni ravno "prijetno"), zato je precej uporabno poganjati konzolo tudi preko "Scheduled Taska". Ali je to ze kdo preizkusil? Zadeva preverjeno funkcionira, pa se namestitev je lahko iz centralne masine, se pravi, da lahko po vseh masinah namestitev F@H kar iz svojega delovnega mesta. Obstaja tudi varjanta predpriprave "paketa", za samodejno namestitev, ki bi bila zelo uporabna, za namescanje F@H konzole preko GPjev, vendar bi bilo to ze skoraj nekoliko prevec

Izkusnje s Shedule Taskom?

Moram priznati, da sem malce razočaran nad nezanimanjem za moj predlog, torej da bi avtomatizirali inštalacijo FAH kot service in prej sem v bistvu še mal zaj... ker ne rabmo .bat in .reg fajlov ampak pač samo en install.exe, ki bi VSE ( no sami bi si samo skonfigurirali konzolo - predhodno seveda, kar bi pomenilo, da bi moral biti fah.exe prosto dosegljiv in ne vgrajen v install.exe, ostali so lahko vgrajeni, če pa ne gre pa pač ne bi bil noben) sam napravil, pa še uninstall bi vgradili za vsak slučaj je pride do kakega problema (tehnične ali kake druge narave).
Pa ne mi rečt, da ni tukaj nobenega, ki bi znal spisat tak install.
Pa ne mi rečt, da ni tukaj nobenega, ki bi znal spisat tak install.

He, he. Slo- tech je spet rumen jaz pa oranzen
Zanima me, ali in kako se da spremenit ime procesov, tako da v task managerju ne pise folding@home ampak ime kaksnega tipcnega windowsevega servica ?

Zanima me, ali in kako se da spremenit ime procesov, tako da v task managerju ne pise folding@home ampak ime kaksnega tipcnega windowsevega servica ?

morphling1 ::
Bravo DUX, odlično ti gre
Dans bo sprobal Darkotov instaler na dveh mašinah da zamenjam star način, ko mam fah konzolo samo linkano v startup-u

Dans bo sprobal Darkotov instaler na dveh mašinah da zamenjam star način, ko mam fah konzolo samo linkano v startup-u
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Mi zna kdo razložit tole:
Mam mašino P4 1800MHz. Trenutno folda protein p681 (vreden 30 pik in ima 400 frameov) za frame porabi okoli 5min25s (to je drugače nekje 20min za 1%). To je izjemno počasi!
Na isti mašini pa rabi za protein p912 (60 pik in 100 frameov) 9min30s za en frame! To se pravi več kot enkrat hitreje! S tem da dobim tukaj enkrat več pik!
Sem pa ugotovil, ko sem prehledoval FAHlog.txt, da se ko računa proteine p681 ali p682 ne užge podpora SSE naboru funkcij, ko pa računam katerikoli drug protein pa se SSE vklopi.
Je mogoče fora v tem da p681 in kompanijo obdeluje jedro FAHcore65, medtem ko ostale dela FAHcore75? Mi ni jasno!
Še bolj na jetra mi gre pa to da se isti protein p681 na drugi platformi, P3 733, izvaja vsaj dvakrat hitreje! s tem da je računalo veliko manj zmogljivo!
Any ideas?
LP
TribesMan
Mam mašino P4 1800MHz. Trenutno folda protein p681 (vreden 30 pik in ima 400 frameov) za frame porabi okoli 5min25s (to je drugače nekje 20min za 1%). To je izjemno počasi!
Na isti mašini pa rabi za protein p912 (60 pik in 100 frameov) 9min30s za en frame! To se pravi več kot enkrat hitreje! S tem da dobim tukaj enkrat več pik!
Sem pa ugotovil, ko sem prehledoval FAHlog.txt, da se ko računa proteine p681 ali p682 ne užge podpora SSE naboru funkcij, ko pa računam katerikoli drug protein pa se SSE vklopi.
Je mogoče fora v tem da p681 in kompanijo obdeluje jedro FAHcore65, medtem ko ostale dela FAHcore75? Mi ni jasno!
Še bolj na jetra mi gre pa to da se isti protein p681 na drugi platformi, P3 733, izvaja vsaj dvakrat hitreje! s tem da je računalo veliko manj zmogljivo!
Any ideas?
LP
TribesMan

steiner ::
Pri meni je enako. Če obdeluje Fahcore65 niso vključene nobene optimizacije, z FahCore78 pa enkrat 3Dnow, enkrat pa SSE. Kr neki.

Bravo SLO-TECH team... Današnjega dneva še ni konec
, pa mamo že 11300 dnevne produkcije... Še 4k pik na dan rabmo, pa bomo počasi začeli loviti The Knights Who Say Ni!
Fold on!

Fold on!

3.25 beta (unmarked)
--------------------
- If -forceasm is used, then on every execution of the core until the
client is restarted, SSE optimizations will be used if possible (if
the chip is an AMD chip, then be default, without the flag, it would
not be chosen over 3DNow). Prior to this client, this effect would have
held true only for the first work unit run after starting the client.
Velja -forceasm samo za prvi paketek po zagonu?
--------------------
- If -forceasm is used, then on every execution of the core until the
client is restarted, SSE optimizations will be used if possible (if
the chip is an AMD chip, then be default, without the flag, it would
not be chosen over 3DNow). Prior to this client, this effect would have
held true only for the first work unit run after starting the client.
Velja -forceasm samo za prvi paketek po zagonu?

meni tud sam za prvi paketek vključi, pol naprej pa skoz 3dnow...
če pa raestartam spet (pa isti paketek naprej) pa spt SSE vklop...

Zdele sm na novo zagnal, pa mi je vklopu SSE namest 3Dnow. Razlika je na uč 15 ->12min. Dobro da vem za naprej.

ja, sam zaj ko ti bo pa nov paketek sprejelo, ti bo pa spet sam 3D Now vkloplo, dokler ne boš restartu in SSE vklopu. pol pa non-stop restart, restart, restart, restart...

Fantje problem, ki ga ma tazadnja uradna konzola z -forceasm switchom se da simpl rešit z uporabo UD monitorja. Preprosto v UD monitorju določiš, da uporablja več cache slotov in potem ob vsakem končanem proteinu zamenja cache slot in s tem tudi avtomatsko reštarta konzolo. Torej nič več ročnega reštartanja!
Drgač pa se meni zdi da tinker core ne podpira SSE optimizacij oziroma nanj ne vpliva tist -forceasm switch, to deluje samo na gromacs jedru. Ma bo že sam upam da mi ne bodo več tako radi pošiljali p681 in p682 zadev ker se ne premaknejo nikamor!
Fantje glejte da mate vse optimizacije vklopljene, ker drugače gre vse dosti počasneje! No mogoče so pa glih tile zadnji posti o optimizacijah krivi za današnjo dobro produkcijo!
Sam tko naprej.
LP
TribesMan
Drgač pa se meni zdi da tinker core ne podpira SSE optimizacij oziroma nanj ne vpliva tist -forceasm switch, to deluje samo na gromacs jedru. Ma bo že sam upam da mi ne bodo več tako radi pošiljali p681 in p682 zadev ker se ne premaknejo nikamor!
Fantje glejte da mate vse optimizacije vklopljene, ker drugače gre vse dosti počasneje! No mogoče so pa glih tile zadnji posti o optimizacijah krivi za današnjo dobro produkcijo!
Sam tko naprej.
LP
TribesMan

Dr_M ::
al si pa nardis bat z FAH3.25-Console-beta.exe -forceasm

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

BaRtMaN ::
Vau, če bo šlo takole še dober dan, se nam obeta sprememba prav na vrhu seznama ekip! Je pa lepo videt S-T foldat v rumeni barvi.

Jep Bravo fantje.
Glede proteinov, je pa tako, Tinkerji so pač počasni in je res kar je napisal Tribesman, ne uporablja se raznih optimizacij SSE ali 3Dnow, zato Gromacse računa toliko hitreje, pač tako je in tudi une je treba zračunat :)
Fold on
Glede proteinov, je pa tako, Tinkerji so pač počasni in je res kar je napisal Tribesman, ne uporablja se raznih optimizacij SSE ali 3Dnow, zato Gromacse računa toliko hitreje, pač tako je in tudi une je treba zračunat :)
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zheegec ::
Ne samo -forceasm, temveč tudi -advmethods, tako da imaš vedno zadnjo verzijo jedra in proba tudi več vredne paketke dol potegnt...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Prejle sm hotel podturit na en kompjuter F@H s pomočjo darkotovega instalerja (F@H as service) v Windows XP. Zadeva gre takole: vpraša za username, za direktorij, za download console, za EM3, pol pa napiše nekaj v smislu Zaganjam Servis in tam ostane neskončno dolgo. Pol sem pogledal u install.txt file ki ga naredi installer pa tam piše da je uspešno kreiral service ST-Folding, ki pa ga nikjer ni (po mojih izkušnjah bi se moral pojaviti med ostalimi servisi). Tud ko restartam ni nič bolje. Pol sem probal še enkrat pognat instalacijo pa nič bolje, obvisi tam kjer bi moral zagnati servis, servisa pa tudi ne namesti. Nč jasno!
Prosim za obrazložitev, če jo kdo pozna.
LP
TribesMan
Prosim za obrazložitev, če jo kdo pozna.
LP
TribesMan

Sergio ::
Cestitke. Lepo je videt rumen Slo-Tech, res :)
Lepo presenečenje po enem tednu počitnic :)
BTW -- Vitezi foldajo z 91k tedensko produkcijo. A jih bomo al jih ne bomo? ;)
Lepo presenečenje po enem tednu počitnic :)
BTW -- Vitezi foldajo z 91k tedensko produkcijo. A jih bomo al jih ne bomo? ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jaka83 ::
Mam enga Voodoo2, vendar ga imam kot zgodovinski primerek dobre grafične kartice. In other words: NE PRODAJAM!
Razen če mi ponudiš VELIKO kesha.
PS: Bolha ima veliko grafičnih kartic.

Razen če mi ponudiš VELIKO kesha.
PS: Bolha ima veliko grafičnih kartic.

Moja produkcija se pocasi priblizuje optimalni - upam, da se bo ustalila nekje pri 4000 tockah na teden
SilentPCReview (1 od ekip, ki nas je prehitela) bo nasa cez en mesec...
Pol pa na viteze
Dajmo se malo stisnt

SilentPCReview (1 od ekip, ki nas je prehitela) bo nasa cez en mesec...
Pol pa na viteze

Dajmo se malo stisnt

Dux hudo dobro ti gre, kake mašine imaš pod sabo in koliko. Jaz sem tud danes priklopil še enega 2400+ tako da sem zdaj na 11 procih in upam da se bom tud jaz približal 4k, dolgoročni cilj je seveda rdečih 5k samo bo mal težko ker ne morem v nobeni firmi mašin okužit :) Oz nočem met bednih mašin pod sabo 2GHz AMD oz. 2.4 GHz P4 je minimum
Fold On
Aja še to Dux, si malo preskromen, vsaj glede na zadnja dva dneva, imaš dnevno produkcijo okoli 1k, kar je 7k tedensko. Je to normalno ali je vse skupaj posledica kakih cachiranih proteinov ?

Fold On
Aja še to Dux, si malo preskromen, vsaj glede na zadnja dva dneva, imaš dnevno produkcijo okoli 1k, kar je 7k tedensko. Je to normalno ali je vse skupaj posledica kakih cachiranih proteinov ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2589 (1921) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1084) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6173 (6173) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1748 (1461) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2883 (2883) | Phoebus |