Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Magic1 ::
Pnavadi mi 500delne konča prej kot v enem dnevu. Zdej mi pa en p638_l939_k12m_ext, dolžine 400 že 18 ur melje pa še na pol nisem

rfmw ::
ne boš verjel, ampak jaz tudi foldam ta WU... po prib. 15 urah se bližam 200 framu od 400
moj tempo je: 1 frame v cca 5 min
KDO BO PREJ???

moj tempo je: 1 frame v cca 5 min
KDO BO PREJ???

Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rfmw ()

CaqKa ::
gand se je soočil z napakami klienta ki jih nekateri že od vsega začetka opozarjamo... :)
morem bit malo zlobn:
a se ti gre samo za točke? baraba barabinska. kaj pa zdravila od katerih boš TI imel koristi čez xx let?
morem bit malo zlobn:
a se ti gre samo za točke? baraba barabinska. kaj pa zdravila od katerih boš TI imel koristi čez xx let?

ELan_Belisarius ::
Magic1 in rfmw -- Naj vam bo v tolazbo, da vsaj na eni izmed svojih masin obdelujem ta paketek in gre celo pocasneje, tako da brez panike.

ank ::
Ta paket sem jaz že enkrat poslal, dobil točke in mi ga je zopet poslalo tako da ga obdelujem še enkrat

Gandalfar ::
CaqKa: Ce ne vidim tock .. kako lahko vem, da sem uspesno prispeval k projektu? To, da vidim tocke pomeni, da so oni uspesno sprocesirali moj prispevek. Ce ne dobim tock pomeni, da je bilo moje delo zaman, ker se paketki pri njih ocitno zgubljajo. In to ze dolgo.
Poleg tega stran mecejo 20% CPU casa, ker majo taksen cudn client.
Poleg tega stran mecejo 20% CPU casa, ker majo taksen cudn client.

C_maniak ::
ja ne, sam pritožuje se vrjetn. kr ni redu, res...
sploh če ti take svinjerije dela, kot njemu. mene tud neki zdej zajebava...

Roadkill ::
Ej tole je mal fuckedup.... 4 WUje sm že naredil, pa še nič točk dobil.
Uspešno pošlje, prijavljen sem pomojem pravilno, username je isti... točk pa ni. :/
Uspešno pošlje, prijavljen sem pomojem pravilno, username je isti... točk pa ni. :/

Pyr0Beast ::
Povsod me zajjjj-.... najbol pa pr em, mi nardi en koškek, pol pa neha delat in vsakč k ga znova zalafan se cajt pomnoži...nazadnje mi je pisalu, do konca 9999.60.60 in ERROR
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

roCkY ::
Od cca. 20. marca mi ni upoštevov vsega 1 paket v času seljenja F@H serverjev. Ne uporabljam nobenih dodatkov. Le beta konzolo in čisto nič drugega!! Računalnik je sicer nonstop online. Očitno imate nekaj narobe nastavljeno ali uporabljate dodatek, ki dela težave!
Probajte le z beta konzolo.
Probajte le z beta konzolo.

Wad@ ::
Me neki zanima...kako bi dva paketka pošlju(trenutno sta na čakanju), prej kot se mi trenutni konča, ker drugače jim bo potekel rok in bosta šla v nič...

rfmw ::
@Magic1 in Elan:
če foldamo WU z isto oznako, npr p638.... , ali dejansko računamo iste zadeve, ali oni kaj spremenijo in tako, sicer pri WU-ju z isto oznako, obdeluje vsak user drugo stvar?
če foldamo WU z isto oznako, npr p638.... , ali dejansko računamo iste zadeve, ali oni kaj spremenijo in tako, sicer pri WU-ju z isto oznako, obdeluje vsak user drugo stvar?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm

dux ::
Mene zanima, kaj se zgodi, ce paketek ne more poslat ? Moji paketki kar izginjajo - tock pa od nikoder

Tody ::
Nevem kava mate vi tok probleme enostavno na XP inštalirate firedemon in konzolo in pustite tečti če vas zanima na kolikih % je vaš wu klinete wuinfo in dela 100 % brez monitorjev in podobne navlake. Preizkušeno in laufa 3 mesce na 5 računalih

Roadkill ::
Nja jest mam samo konzolo azgnano... še kot service jo nisem dal, da jo lohk nadzorujem... pa ne dela dobr :(

morphling1 ::
Jao, jao, nevem kako eni ne nehajo nergat nad klientom s katerim ni nič narobe, če dela večini ljudi normalno na nevem koliko mašinah, potem mora delat povsod, če ne dela je kriv samo nestabiln hardware.
Gandalfar, če maš HT je logično da obdeluješ dva paketa vzporedno ne pa da ti zaradi en paket obdelovalo 20% hitreje kot brez HT, to je vsa fora HT-ja izboljšan multitasking (vsaj zame) na single cpu mašini.
Gandalfar, če maš HT je logično da obdeluješ dva paketa vzporedno ne pa da ti zaradi en paket obdelovalo 20% hitreje kot brez HT, to je vsa fora HT-ja izboljšan multitasking (vsaj zame) na single cpu mašini.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Gandalfar ::
morphling1: nergam, da ni smp podpore..
roCkY: sej zadeva je delala do dolocene tocke v casu.. nakar je kr nehalo stet. Po logih vidim, da je poslao in tudi streznik se mi zahvali a tega potem oni ocitno ne sprocesirajo.
roCkY: sej zadeva je delala do dolocene tocke v casu.. nakar je kr nehalo stet. Po logih vidim, da je poslao in tudi streznik se mi zahvali a tega potem oni ocitno ne sprocesirajo.

Jst tudi ne razumem zakaj vse to nerganje ... trenutno foldam na okoli 70 masinah in prav toliko mi kaze tudi statistika, kar se tice tock pa ne morem vec kot toliko preverjat oz. izracunavat, ker ne delajo vse masine 24/7, vendar glede na to, da mi prikazuje proce prav, sklepam, da masine posiljajo paketke.
Nekdo je pred casom vprasal, ce podtikam folding po masinah. Odgovor je: ne. Iz mojega servisa ni sla niti ena masina, kjer bi folding nastimal (drugace bi jih imel najbrz ze ene 200
). Vse masine so del sistema, kjer sem jaz njihov "ocka"
Nekdo je pred casom vprasal, ce podtikam folding po masinah. Odgovor je: ne. Iz mojega servisa ni sla niti ena masina, kjer bi folding nastimal (drugace bi jih imel najbrz ze ene 200

Saj nimaš SMP, btw tudi Seti nima SMP podpore, sploh pa ne moreš vsake zadeve napisat tako da bo optimalno hitro laufala na multi cpu mašinah, lahko pa več teh programov laufaš vzporedno in tako vsak cpu optimalno zaposliš.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Tako kot pravi Elan, če je vse poštimano kot je treba v hardweru in softweru bo F@H laufal brez vsakršnih problemov in tudi točke bodo prihajale, če pa kdaj kak paket ni štet pa si lahko samo mislite pač da je bil paket na neki mašini že enkrat zračunan glede na to koliko folka folda je to čisto normalno, samo statistika je zgleda narejena tako da šteje samo res upoštevane pakete, pri Setiju je štelo vse živo pa če si en paket 1000x ponovil, vsakič se je štelo v statistiko to pa vsaj zame nima nobenega smisla.
Še enkrat v glavi imejte "greater good" ne pa toliko same točke, te bodo že take kot morajo biti :)
Fold on
Še enkrat v glavi imejte "greater good" ne pa toliko same točke, te bodo že take kot morajo biti :)
Fold on

AtaStrumf ::
Tudi jaz nisem opazil popolnoma nobenih problemov (oz. enkrat nekaj ni mogel poslati, samo mu je kasneje uspelo - vse lepo avtomatsko) in štel mi je še popolnoma VSAK paket, vsaj kolikor jaz vem, pa foldam že kar dolgo. Imam pa samo konzolo pa nič drugega. Res ne vem kaj rabte še vso ostalo navlako.

Dnevna produkcija = 2435 pik, tedenska = 11428 - lahko bi se reklo, da je za mano uspesen teden (oz. vikend)...malce sem zalosten, ker nam ni uspelo cez 10.000 tock, navkljub mojemu naprezanju
.. no, nic hudega...rabimo se cca. 15 procesorjev pa bo slo.

Carsko Elan
Drug teden bomo skoraj sigurno (upam) čez 10k in prvič odkar foldamo bomo v rumeni barvi kot ekipa :)
Po skoraj tedenski pavzi se mi zadnje dva dni zopet močno pozna da spet laufa P4-ka
Fold on
ps bravo Marshaltito ter Captain za prvih opravljenih 10k samo tako naprej

Po skoraj tedenski pavzi se mi zadnje dva dni zopet močno pozna da spet laufa P4-ka
Fold on
ps bravo Marshaltito ter Captain za prvih opravljenih 10k samo tako naprej

C_maniak ::
presegli 60k tedenske produkcije...
zdej še jez zalaufam šolke kompe, svojega bodočega bartona, enga amd-ja 1800+, pa še 2 Gh P4, pa bo še dodatnih pik. sicer ne 1k/dan, pa vseeno...

zdej še jez zalaufam šolke kompe, svojega bodočega bartona, enga amd-ja 1800+, pa še 2 Gh P4, pa bo še dodatnih pik. sicer ne 1k/dan, pa vseeno...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

ha ha Elan ni več vzroka za tvojo žalost
10,133.17 pik v zadnjih 24 urah z zlo zlo velikim tvojim prispevkom
zdaj pa to zadržmo in še malček povečaujmo
Fold on - - - - -
10,133.17 pik v zadnjih 24 urah z zlo zlo velikim tvojim prispevkom
zdaj pa to zadržmo in še malček povečaujmo
Fold on - - - - -

c3R4R ::
Kje vidmo statistiko TEAMa?? Našega seveda
... Oz. kje se vidmo, da foldamo v rumeni barvi, kot je omenil morphling1 malo višje??

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Hvati, Jakoslav...
Samo, sej ne foldamo v rumeni barvi...
Samo, sej ne foldamo v rumeni barvi...

Kot sem rekel drug teden bomo 100% konstantno čez 10k tako da računam da bomo zeleno barvo pozabili :) Naslednji cilj so seveda Sergio-tov večni trn v peti, The Knights who say Ni ! Da pa jih začnemo loviti nam manjka še 3k dnevno.
Tako da Fold on :)
Tako da Fold on :)

Magic1 ::
Premalo povdarite funkcijo -forceasm , sem jo uklopil pa mi je delovanje enega paketa padlo iz 11 minut na 9. Pa mi je pisalo prej boost 3DNow, tako da to ni dost!!!
Zdej me pa zanima kako ta ukaz spravit, da ga zažene ko se zalaufa Comp. Tist prek Run vrstice bom pozablu.
Zdej me pa zanima kako ta ukaz spravit, da ga zažene ko se zalaufa Comp. Tist prek Run vrstice bom pozablu.

Zakaj si Sergio želi tok ujet tiste->The Knights who say Ni
?? Pozna koga tam
?

Dr_M ::
Magic1: bat nared.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Magic 1: v zadnjem času morda res ni nihče tega pisov, ker je na "rožci" vse lepo razloženo. Prej sem se pa že sam sebi zdel tečen. Če mal pogledaš nazaj, boš vidu, da sem skor vsak teden enkat, ko sem kaj napisov tud to omenu, če slučajno ni že kdo drug.
Sergio bo pomoje še kar počakov na izpolnitev svojih želja. Razen, če ne okupirate vsaj še tolko procesorjev, kot jih je sedaj. Vitezi so pred časom imeli blazno produkcijo na genome@home. Bli so med prvih pet. zadnje čase nisem gledov, a glede na to imajo ogromno procesorsko moč. Zato so se tudi z veliko produkcijo pojavili na f@h kar naenkrat.
Fold on - - - - - >10000 k/teden
Sergio bo pomoje še kar počakov na izpolnitev svojih želja. Razen, če ne okupirate vsaj še tolko procesorjev, kot jih je sedaj. Vitezi so pred časom imeli blazno produkcijo na genome@home. Bli so med prvih pet. zadnje čase nisem gledov, a glede na to imajo ogromno procesorsko moč. Zato so se tudi z veliko produkcijo pojavili na f@h kar naenkrat.
Fold on - - - - - >10000 k/teden

Alec999 ::
hehe The Knights who say Ni so pomoje edina ekipa, ki nas je prehitela po desnem pasu in zato so nasi vecni "sovrazniki"
Upam , da bom do Bozica dubu nov comp. ... z PII350@466 je res jeba foldat :( Rabm 2-3 tedne, da kj sfoldam.

Upam , da bom do Bozica dubu nov comp. ... z PII350@466 je res jeba foldat :( Rabm 2-3 tedne, da kj sfoldam.

chucki ::
a je ze kdo foldu paket dolzine 2500?

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Ja, ravnokar sm dobil paket s 2500 frajmi
... To je: p333_unf_289
Vreden je 51 pik...
Aja, prejle sm podrl 1500 pik...

Aja, prejle sm podrl 1500 pik...

nice

Evo, slo-tech team je že v rumeni barvi...
Dejmo stisnit fantje, da bomo konstantno v tej barvi!!

Dejmo stisnit fantje, da bomo konstantno v tej barvi!!

monster-x ::
Trenutno foldam paketek s 2500 frejmi.

There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

upirna ::
Jutr mamo pa info, tralalala.
Sicer majo eno zaščito, da ne moreš ustvart mape v program files, ampak bom že rešu.

Wad@ ::
Ql...rumena barva je res že TU!!! Pa sploh ni treba čakat naslednjega vikenda
!!!
Da bi tako tudi ostalo...

Da bi tako tudi ostalo...

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2591 (1923) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1088) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6174 (6174) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1749 (1462) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2885 (2885) | Phoebus |