Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

roCkY ::

Noben problem ne bo med 100. Tam okol 40-50 mesta ima večina (no kliknu sem jih ene 7) pod 30 aktivnih CPU. Ti z tvojimi 60+ boš prišel še zelo zelo visoko.
Fold on - - - - -

c3R4R ::
Ja, Jakoslav pohvaljen... Sm vidu, da se ti je čist odfukal (v dobrem pomenu besede)...
Elan_Belisarius
Med 100 bo zate pomoje pice of cake...
A ti pomagam??

Elan_Belisarius
Med 100 bo zate pomoje pice of cake...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Jaka83 ::
Hvala criLin15.
Sam še par procev bi mogu dobit na svojo stran, da bi šlo mal hitrej, ker me tole počasno napredovanje ubija.

ELan_Belisarius ::
Hvala hvala ...
criLin15: Hvala za pomoc, ampak ves kako pravijo: "Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal". Sej zdej bomo prisli v drugo fazo priklapljanja (Zile ze ve za kaj se gre
) in mislim, da tudi rezultat ne bo izostajal.
Kdo ve, lahko bi nabral se kaksnih 30-40 procov (lahko pa tudi vec).
criLin15: Hvala za pomoc, ampak ves kako pravijo: "Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal". Sej zdej bomo prisli v drugo fazo priklapljanja (Zile ze ve za kaj se gre

Kdo ve, lahko bi nabral se kaksnih 30-40 procov (lahko pa tudi vec).

TribesMan ::
ELan_Belisarius kiro firmo si pa ti okupiral da maš v dveh mescih 70k pik? 
Zelo pohvalno!
Jest sem pa ta teden podrl prvi milestone. 500 pik. Predvidevam da bomo na 1000 še ta teden.
LP
TribesMan

Zelo pohvalno!
Jest sem pa ta teden podrl prvi milestone. 500 pik. Predvidevam da bomo na 1000 še ta teden.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

DejaVu ::
pri meni dela na dveh domacih procih (2200+ in 2500+). sicer ne vedno, vendar kr nekaj casa na dan.

Sej maš tud prov... Tud če bi ti jst pomagu ne bi blo nč bolj... Z enim 1533@2160MHz AMDjem, ne morem videt čudežev...
Kva bi dal, da bi na svojo stran zvabil kakšnih 30-40 procov...
Bog ne nima rad...

Kva bi dal, da bi na svojo stran zvabil kakšnih 30-40 procov...

monster-x ::
Jutri imamo prvi dve uri informatiko. Ma kdo kako idejo kako profesorja prepričat, da dovoli namestitev foldinga?

There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

C_maniak ::
Kva bi dal, da bi na svojo stran zvabil kakšnih 30-40 procov... Bog ne nima rad...
k vsakemu ko prideš, podtakni f@h, vsem, ki jih maš v imeniku maile razpošlju (1/4 bo zagrabla mogoče), v službi/šoli (če je na voljo) okuži vse kompe, pa se jih zna hitro nabrat kr dost aktivnih.
tako taktiko bom jez zdej ubral, sam ne tuk agresivno, no...

monster-x, reci samo, da si slišal za to zadevco. malo povej za kaj se gre. da odkrivaš razne dobre stvari

če je kaki zatežen, pa kr stealth mode...

jez bom sicer prej reku, pa mislim, da ne bo blem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

njok ::
Startup Control Panel je program, ki ureja zaganjanje programov ob zagonu. Use google. :)
monster-x: daj mu link do rozice, ga bo Marjanov, Thomasov in Marijin članek prepričal. :)
Go, Elan, go! :>
monster-x: daj mu link do rozice, ga bo Marjanov, Thomasov in Marijin članek prepričal. :)
Go, Elan, go! :>

@{C_maniak}
Hm... Taktika ni slaba, problem je le, ker sm drugi letnik in mi nimamo več informatike pod redni pouk... Mogoče se bom prijavil fakultativno
, sam ne verjemem... Ker na tistem krožku se učimo, kar jst že vem... Word, Excel...
BTW: Na kero šolo hodš??
Hm... Taktika ni slaba, problem je le, ker sm drugi letnik in mi nimamo več informatike pod redni pouk... Mogoče se bom prijavil fakultativno

BTW: Na kero šolo hodš??

OŠ še, OŠ... 8. class. prov fajn se sliš 8. b...
okolca celja. če nis od tuki, bl težko poznaš. pm me za več info, če hočeš...

okolca celja. če nis od tuki, bl težko poznaš. pm me za več info, če hočeš...

AtaStrumf ::
Everybody rejoice!! After exactly 40 days AtaStrumf is back, and he's got a new AMD Athlon XP Barton 2500+@11x195MHz = 2,15 GHz @ 1,65V with DC nforce 2 Ultra 400 mobo with 512MB TwinMOS/Winbond memory folding just for him
, und Slo-Tech Team naturlich.
Dolg me ni bilo in v 40 dneh sem padel za skor točno 30 mest. Imel bom sicer še dve pavzici v septembru (preurejanje sobe in absolvent) pol pa ne neham več
.

Dolg me ni bilo in v 40 dneh sem padel za skor točno 30 mest. Imel bom sicer še dve pavzici v septembru (preurejanje sobe in absolvent) pol pa ne neham več

morphling1 ::
Go Elan Go
push to 100k and top 100 :)
Fold on

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Damjan Jagar ::
Out of topic
@ AtaStrumf: Kam pa gres na absolventa in kdaj?
Jaz grem 22. septembra na Kreto. Se vidiva?
@ AtaStrumf: Kam pa gres na absolventa in kdaj?
Jaz grem 22. septembra na Kreto. Se vidiva?
http://jagar.si

He, he sem mislil, da bo kdo vprašal zakaj 195 FSB-ja in ne 200 če mam pa Ultra 400 čipset, ne pa kam grem na absolventa
. Mi gremo 23. septembra v Bolgarijo, Burgas/Sunny Beach. Baje sploh ni slabo tam, samo upam da bo una kripa od Bulgarske Airlines zdržala od Maribor-a do Burgasa in nazaj. Baje je neko vojaško letalo in bomo imeli padala oblečena
. Morda (upam) pa so to samo govorice/hec, če ne bom šel pa končno skydiving. Mogoče je kaj bolj zabavno kot bungee jumping, ki ga ne mislim ponavljat (solkanski most, če ga kdo pozna).

Jep, 70 čukcov + neka doplačila pa dobimo en teden z zajtrkom in "letalo" v obe smeri in to čist na konc sezone pa še kar velika skupina smo. Tolk so nas nategnili, da to ni res. Sam kaj čmo, kar je je.

Damjan Jagar ::
Out of Topic 2:
Nooooroooo!!!
če ne bom šel pa končno skydivingPoizkusil na Lescah.

Nooooroooo!!!
http://jagar.si

rfmw ::

sicer komaj moj drugi WU, ampak zato skok za +27 mest

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
pazi se Elan

Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Kdor koli bo ujel Elana ali ga prehitel mu pridm osebno čestitat na dom...
(morm mal podžgat konkurenco)...
@anybody
Kako kej naša produkcija?? Raste??

(morm mal podžgat konkurenco)...

@anybody
Kako kej naša produkcija?? Raste??

Downloadaš _GRAFIČNEGA_ klienta in ga normalno namestiš. Nato pobrišeš vse datoteke, razen winfah.exe. Nadalje boš potreboval program, podoben Startup Control Panelu. Najprej iz Start-up mape pobrišeš bljižnjico, ki se je ob inštalaciji ustvarila, nato pa pod services dodaš bljižnjico do winfah.exe. Ne pozabi na parametre, torej -forceasm, advmethods. Local raje ne uporabljaj, ker v tem primeru ne deljuje ravno najbolje. Če se prav spomnim, parametra -service ne mores uporabit. Torej:
kam?? lahk, prosim, mal razložiš, kr ne vem kaj misliš. al pa kdo drug, ko ve za kaj se gre... kr grem napadat šolske kompe

Jest tok foldam da sem že čist zelen (kar poglejte statistiko če ne verjamete)
. Jutri me lahko pričakujete na prvi strani!Se pozna če je mašina 24ur na da vžgana.
LP
TribesMan

LP
TribesMan

Hehe... Lepo TribesMan, pohvaljen... Kar tako naprej!
Jst tud upam, da bom kje staknu še kakšen proc, ki si želi foldanja
Pismo, zdej nam je res produkcija zrasla, samo, da smo šli spet v šolo

Jst tud upam, da bom kje staknu še kakšen proc, ki si želi foldanja

Pismo, zdej nam je res produkcija zrasla, samo, da smo šli spet v šolo

@njok: em, ja, tisto sm poiskal, sam muči me to, da ne vem, pod kake services nej dam...

Roadkill ::
No jest se tut vračam, zdej ko je vročina popustila. Obupal sem pred dobrim mesecem, ko mi je kar naprej brisalo paketke in šlo od začetko in mi je tko uničilo kakih 10WU...
Zdele tut nism najboljše volje, saj mi je po uspešno predelanem paketku tega tudi odposlalo, a na netu nikjer ni sledu o tem, da bi zadnje čase jaz poslal kak WU, pa še istega mi sedaj dela, kot prej.. :/
Ampak usen.. prispevam svojih ~100-200 pik na teden (če bom uštimal zadevo) :)
Zdele tut nism najboljše volje, saj mi je po uspešno predelanem paketku tega tudi odposlalo, a na netu nikjer ni sledu o tem, da bi zadnje čase jaz poslal kak WU, pa še istega mi sedaj dela, kot prej.. :/
Ampak usen.. prispevam svojih ~100-200 pik na teden (če bom uštimal zadevo) :)

njok ::
Roadkill, welcome back. :)
Moja produkcija je zadnje čase tudi bolj uboga, upam da bo glavna masina kmalu spet pokonci, pa 50MB koncanih WU-jev mam cachanih. :)
Moja produkcija je zadnje čase tudi bolj uboga, upam da bo glavna masina kmalu spet pokonci, pa 50MB koncanih WU-jev mam cachanih. :)

Zoidberg ::
Men je pa produkcija malo zastale ker sem uničil 1700+ @2100mhz zdej jutr upam da dobim 2500 barton pol se pa pazite

Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

goku :) ::
Meni je tudi produkcija malce upadla, ker mi je po na novo naloženih windowsih uničil okoli 100 pik

Navijanje je kamen modrosti

Magic1 ::
Ok furam folding že par dni in imam 228 točk.
Pa me nekaj zanima, zakaj mi včasih ne nadaljuje paketa ko nanovo uklopim računalnik. Sem imel 50/500 ko sem ugasnil, ko pa sem prižgal pa je hotu poslat in posnet nov paket.
Pa me nekaj zanima, zakaj mi včasih ne nadaljuje paketa ko nanovo uklopim računalnik. Sem imel 50/500 ko sem ugasnil, ko pa sem prižgal pa je hotu poslat in posnet nov paket.

@Magic1
Ponavai ti uniči paketek (predčasno pošiljanje) zato, ker je comp nestabilen... Imaš kaj navit proc?
Ponavai ti uniči paketek (predčasno pošiljanje) zato, ker je comp nestabilen... Imaš kaj navit proc?

Kaj misliš
. Zgleda da ni 100% stabilen, sem odvil mal.

Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()

Zheegec ::
Magic1; povečaj napetost CPUju, pa bo bolj stabilen (in se tudi bolj grel).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

V winsih dela že na 1.8V stabilno, to se mi je pojavilo pri 1.875V . A je rešitev še višanje voltaže, a bi blo treba kakšno drugo kombinacijo dobit?

Zheegec ::
Ali dviguješ FSB -- najbrž sinhrono? Mogoče je potem problem RAM... ali pa VDD.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

ELan_Belisarius ::
Opazam, da je tedenska produkcija kar lepo napredovala (56.400) ter da je dnevna produkcija tik pod mejnikom 10.000 tock. Kaj ko bi ta vikend mal "stisnili" in vsaj enkrat presegli dnevno produkcijo 10.000?

He he Elan pa ti si čist mim, ti bi moral dobit na Slo-techu poseben status duhovnega vodje Folding Teama! Svaka ti čast! Bomo prtisnli menda še tistih par pik čez vikend. Edin problem je če folk v službi čez vikende ugaša mašine, pol se zna zgodit da bo še padl.
Zdele tud sam mal bl agresivno foldam (domači računalnik je že od pondelka 24ur na dan užgan) in ugotavljam da se mi je produkcija povečala za več kot 100%. To se pravi da en Athlon XP 2550MHz naredi več kot trije P4 1.8GHz svašta, pa sem mislu da bo od teh službenih mašin kakšen efekt. Pa je bl en kurc. No boljš kot nič so že.
Drgač pa danes spet slavim sem že čez 1000pik. Do konca vikenda upam da bo prišlo čez 2000.
SAM PEJMO!!!
LP
TribesMan
Zdele tud sam mal bl agresivno foldam (domači računalnik je že od pondelka 24ur na dan užgan) in ugotavljam da se mi je produkcija povečala za več kot 100%. To se pravi da en Athlon XP 2550MHz naredi več kot trije P4 1.8GHz svašta, pa sem mislu da bo od teh službenih mašin kakšen efekt. Pa je bl en kurc. No boljš kot nič so že.
Drgač pa danes spet slavim sem že čez 1000pik. Do konca vikenda upam da bo prišlo čez 2000.
SAM PEJMO!!!
LP
TribesMan

Gandalfar ::
Ah, uzivajte v foldingu.. jaz odhajam. Pocasi bom zbrisal client iz vseh kist kjer ga laufam (saj je samo par p4 kist) ..
Tock mi sploh ne steje, pod active CPU mam ze dolgo casa samo 1 cpu ceprav foldam na vecih racunalnikih, bedno je, da bi moral na moji HT kisti poganjati dva clienta, da bi izkoristil tistih 20% ..
Mogoce pridem pogledat nazaj, ko bodo zamenjali client.
Tock mi sploh ne steje, pod active CPU mam ze dolgo casa samo 1 cpu ceprav foldam na vecih racunalnikih, bedno je, da bi moral na moji HT kisti poganjati dva clienta, da bi izkoristil tistih 20% ..
Mogoce pridem pogledat nazaj, ko bodo zamenjali client.

Dejmo Gandalfa, dejmo stisnit ta vikend
Če bi jst mel HT mašino
...

Če bi jst mel HT mašino

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2594 (1926) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1090) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6176 (6176) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1750 (1463) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2887 (2887) | Phoebus |