Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Jaka83 ::
Aha, so bli popravci v igri.
Nič se sekirat, sej Fegova je itak petletna, če si na gimnaziji (tehniški gimnaziji). Jaz sem tud 5 let gural tole šolo in mi je končno uspel.
Kaj si pa imel popravca? Matematko? Slovo?
Dej povej, kere prfokse si kaj imel. :)
Sej vem, da smo off-topic, samo je tole ratal mal zanimiv.

Kaj si pa imel popravca? Matematko? Slovo?
Dej povej, kere prfokse si kaj imel. :)
Sej vem, da smo off-topic, samo je tole ratal mal zanimiv.

Zheegec ::
Jakoslav - dej mi PM pošlji (kar tole citiraj). Tukaj pa naprej tuhtanje, kako bomo čez nekaj uric pridobili še eno mesto
Fold on!

Fold on!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

tx-z ::
ja, jst mam nick ZiGA
; tko da če najdejo ne bo glih dobr; sicer pa grem zdej šele v gimnazijo pa bom že kako prepriču;

tx-z

Tody ::
um ja mogoče bi bilo pametno zamenjat nick samo zaradi varnosti si lahku samo v foldingu 12345. Sicer je pa tudi malo možnosti da boš kot žiga (:

goku :) ::
Men je čist vseen
Če me dobijo bom dobil ukor in to mi bo v čast

Navijanje je kamen modrosti

Tody ::
Fukn so me iz šole berač bom do konca svojih dni TODA pomagal sem znanosti odkrit zdarvila za mnoge bolezni !!!!

ah, jst bom lepo vprašu učitla/učitlco pa reku da to itaq nč ne mot nbenih program pol pa še da bo šola prispevala k razvoju znanosti (v mojem imenu
-no, ta del bom spustu) itd. če bo ratal bo, drgač pa bom jst mogu računalnik 24/7 puščat pržgan

tx-z

zile ::
Lepo je videti, da se je v zadnjem tednu ekipi pridružilo lepo število ljudi:
ozzy
steiner
sidd
AtaSmrk
st
BoLhCa
ViperSan
Cyb3r
anti
Gregor
TribesMan
Nike_Laker
Marko_car
Sigifus
Sluzbeni
QuickShot
x_roby
iztok
DaNe
Zvonko
BluPhenix
Fold on !
ozzy
steiner
sidd
AtaSmrk
st
BoLhCa
ViperSan
Cyb3r
anti
Gregor
TribesMan
Nike_Laker
Marko_car
Sigifus
Sluzbeni
QuickShot
x_roby
iztok
DaNe
Zvonko
BluPhenix
Fold on !

Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()

TribesMan ::
Zakaj za vraga se ne da prenašati točk. Zdej sem prijavljen pod tremi username-i. Najprejsem bil Gregor Babic, pol sem se enkrat po pomoti prijavil kot Gregor Babič, kar je zadeva registrirala kot Gregor Babi_, zdej mi je pa dopizdlo sem se pa pod mojim nickom prijavil.
Ma whatever. Ta teden bo upam že prvi jubilej 500 pik.
LP
TribesMan
Ma whatever. Ta teden bo upam že prvi jubilej 500 pik.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

žiga ::
men se pa neki ful čudnga dogaja..v prvih 100 000 stepih mi je 5000 stepov naredu v 11-13 min od tam naprej pa 40min..a je to normaln
p567_BBA5 - 33 points ... cely 1.8@1.792:)
p567_BBA5 - 33 points ... cely 1.8@1.792:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: žiga ()

Damjan Jagar ::
Imam problem z oddajo preračunanih paketkov. Do sedaj mi je končalo tri pakete. Nobenega od teh mi ni odposlalo zato sem v Command Prompt-u uporabil -send all argument. Poslalo mi je samo drugega, medtem ko imam prvega in tretjega še vedno na čakanju:
- Error: Could not transmit unit 01 (completed August 24). Keeping unit in queue.
- Error: Could not transmit unit 03 (completed August 28). Keeping unit in queue.
Z -send all opcijo sem poizkušal že večkrat vendar brezuspešno. Je to normalno?
- Error: Could not transmit unit 01 (completed August 24). Keeping unit in queue.
- Error: Could not transmit unit 03 (completed August 28). Keeping unit in queue.
Z -send all opcijo sem poizkušal že večkrat vendar brezuspešno. Je to normalno?
http://jagar.si

Uporabljam XP-jev požarni zid, vendar sem poizkusil z izklopom le-tega in ponovnim pošiljanjem. Neuspešno.

žiga ::
no zdajle sem si tole prebral na Folding-community.org, pa če koga zanima :
Nothing is wrong. In fact, it's probably good news. It usually means the folding is progressing nicely. As the atoms get closer together the complexity of the computation increases and the frame time increases with it.
Depending on how the protein actually folds, the changes in frame time may be very gradual or more rapid - - or they may increase briefly and then decrease again.
It means something is happening quite rapidly.
Nothing is wrong. In fact, it's probably good news. It usually means the folding is progressing nicely. As the atoms get closer together the complexity of the computation increases and the frame time increases with it.
Depending on how the protein actually folds, the changes in frame time may be very gradual or more rapid - - or they may increase briefly and then decrease again.
It means something is happening quite rapidly.

Tic ::
Joj. kr sram me je.
sem cist iz foldinga padu... a mi lahko nekdo pove kje se naha lista da vids score od WUja pr EM3. Hvala za prijaznost.
sem cist iz foldinga padu... a mi lahko nekdo pove kje se naha lista da vids score od WUja pr EM3. Hvala za prijaznost.

persona civitas ;>

ali3n ::
/me becomes greeen... yeah.. 2 tulca......

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Mater! Doma mi je petič zjebal WU. Pride nekje do 50% (včasih malo več, drugič malo manj) in začne WU od začetka WTF?? Zdej mi je dopizdlo in sem zbrisal work directorije in dobil nove pakete bomo vidli kaj bo zdej.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

rfmw ::
mene pa zanima, ali je naša ekipa vedno imela tako strmo rast točk?
čez en mesec bomo za štiri mesta višje
čez en mesec bomo za štiri mesta višje

Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Sergio ::
Prebil sem 5000 točk. Fold On! :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

The B ::
Mene pa zanima kaj je hitrejs: 3D Now! al SSE? Aja mam pa 1700+ @175X12 pa 2X 256 DC rama. LP B

njok ::
Sergio, cestitke.
Kako je ze tisti switch, ki command-line clientu pove, da naj po tem, ko konča trenutni paket ne pobira novega?

Kako je ze tisti switch, ki command-line clientu pove, da naj po tem, ko konča trenutni paket ne pobira novega?

Peesda... zdaj mi gre pa to že resno na živce. Še kar mi noče odposlati dveh paketkov (problem opisan nekaj postov višje). Ima še kdo kakšen nasvet?
V nasprotnem primeru bo paketkoma potekel "rok trajanja" in adijo točke zame in za 10824.
Tega si pa ne želimo, kajne?
V nasprotnem primeru bo paketkoma potekel "rok trajanja" in adijo točke zame in za 10824.
Tega si pa ne želimo, kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()

zile ::
Cyb3r: ugasni konzolo. Zaženi s switchom -verbosity 9 ostali konzolni ukazi. Poglej s katerega serverja je bila zadeva poslana.
Preveri če server sprejema pakete.
Preveri če server sprejema pakete.

zile: hvala za pomoč. Ravnal po tvojem nasvetu in ugotovil da serverja sprejemeta vendar se ne morem povezati z njima da bi oddal paketka.
Moj log file in pa Queue Info.
Moj log file in pa Queue Info.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()

chucki ::

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

morphling1 ::
Damn, kako mi pada produkcija zdaj ko mi P4 že par dni ne dela. Upam da grem v ponedeljek spet na ful. Ta moj navit proc. je bil zaslužen za 1000 pik tedensko, množeno to s številom Elana bi blo tam nekje okrog 60k tedensko
Hehe mislim da tajnice rabijo upgrade na 2.4C DC plate ter vodno
Drugače pa pohvalno za tako število novih članov in močno povečano produkcijo zadnji teden, upam da rast ni zaključena.
@ Tribesman, če tako zgubiš paket potem malenkost odvij proc, ker nekaj ni čisto stabilno ene 50 MHz manj pa bodo problemi skoraj sigurno šli stran.

Drugače pa pohvalno za tako število novih članov in močno povečano produkcijo zadnji teden, upam da rast ni zaključena.
@ Tribesman, če tako zgubiš paket potem malenkost odvij proc, ker nekaj ni čisto stabilno ene 50 MHz manj pa bodo problemi skoraj sigurno šli stran.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

@morphling Sem ugotovil vzrok za izgube paketov. Zadnjič sem v želji po čim tišjem gledanju filma odvil ventilatorja na radiatorju na minimum, temperatura vode je poskočila na 36°C običajno okoli 30°C, kar je pripomoglo k nestabilnosti, ko sem vente navil nazaj vse dela OK.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

V konfiguraciji (connection) sem imel kljukico pri Use Internet Explorer Connection Settings. Ni šlo.
Potem sem nastavil Proxy Server. Tudi ni šlo.
Potem sem poizkusil še z odstranitvijo obeh kljukic - in poslalo mi je oba paketka!
zile hvala za čas ki si mi ga namenil.
Fold On!
Potem sem nastavil Proxy Server. Tudi ni šlo.
Potem sem poizkusil še z odstranitvijo obeh kljukic - in poslalo mi je oba paketka!

zile hvala za čas ki si mi ga namenil.
Fold On!

a mate vi kej dražjo elektriko odkar foldate?? kr če je moj računalnik pržgan prbližn 12 ur na dan pa se nabere v enmu mescu za 1630 tolarjev elektrike samo za računalnik (če porab prbližn 250W).
tx-z

ja no monitor je samo 40W zraven (LCD); no v glavnem dons je oči reku pa od kje se tok elektrike nabere, pa sm na to pomislu, ampak bi blo samo okol 600tolarjev dražje če ne bi foldu ampak vseen
tx-z

Jebiveter ::
Prebil 3.000! :)
Skoda k se ne da videt z katerga kompa so prisli kateri paketki.
Jest foldam z 4mi proci, ki pa niso moji
Dva sta kolegova dva pa pr eni firmi. Pred dvema tednoma je eden od teh procev sel rakom zvizgat (so odklipli racunalo, je tip pogruntal, something!) ne vem pa kateri!
Bom pa tudi z 3mi prezivu dokler se ne zacne solsko leto in obiski v racunalnici ter "administracija" solske mreze!
Skoda k se ne da videt z katerga kompa so prisli kateri paketki.
Jest foldam z 4mi proci, ki pa niso moji

Dva sta kolegova dva pa pr eni firmi. Pred dvema tednoma je eden od teh procev sel rakom zvizgat (so odklipli racunalo, je tip pogruntal, something!) ne vem pa kateri!
Bom pa tudi z 3mi prezivu dokler se ne zacne solsko leto in obiski v racunalnici ter "administracija" solske mreze!

Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

goku :) ::
Kako sem jezen! V zadnjih dveh dneh mi ni poslal 3 paketkov skupaj vredno 100 pik

Navijanje je kamen modrosti

c3R4R ::
@goku16
Sej te vsi razumemo, da si jezen... Konec koncev, kdo pa ne bi bil??
Amapk se drži načela, ki ga je že upirna izrekel: Vse za znanost
...
Sej te vsi razumemo, da si jezen... Konec koncev, kdo pa ne bi bil??

Amapk se drži načela, ki ga je že upirna izrekel: Vse za znanost

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

dux ::
JAz sem pa nastimal folding z s firedaemonom kot serive na win XP tako kot pise v navodilih na rozici. Ko se sistem nalozi, se fah3console zazene, toda kaj ko ima 0% porabo procesorske moci in nic ne folda
Kaj mi je storiti ?

Kaj mi je storiti ?

Bane_ ::
dux: isti problem sem imel jaz se enkrat preveri ce si pravilno napisal vse parametre ker sm se jaz zmotil za eno crko in je stalo v nedogled! Pa seveda moras prej predno zalaufas kot service nastavit nick pa ekipo pa vse ostalo!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

C_maniak ::
torej jutri je prvi šolski dan, pa bi seveda rad izkoristu tistih 10 celeronov, ki tam v prazno laufajo...
kaj mi najbolj priporočate za win 98? bi dal kr EMIII gor? kr bom prej prašu. če ne bo privolitve, bom pa posegu po kaki bolj skriti metodi...
kaj mi najbolj priporočate za win 98? bi dal kr EMIII gor? kr bom prej prašu. če ne bo privolitve, bom pa posegu po kaki bolj skriti metodi...

njok ::
Konzole na Win98 nikar! Bos imel probleme pri shutdownanju sistema, vse prej kot neopazno. Spodaj navedena metoda pa deluje tudi ce sistem stoji pri login oknu.
Sem ze enkrat napisal v tej temi ampak vem, da se ti ne da iskat. :)
Vsi osnovnošolci/dijaki, vzemite maniaka za izgled!
Sem ze enkrat napisal v tej temi ampak vem, da se ti ne da iskat. :)
Downloadaš _GRAFIČNEGA_ klienta in ga normalno namestiš. Nato pobrišeš vse datoteke, razen winfah.exe. Nadalje boš potreboval program, podoben Startup Control Panelu. Najprej iz Start-up mape pobrišeš bljižnjico, ki se je ob inštalaciji ustvarila, nato pa pod services dodaš bljižnjico do winfah.exe. Ne pozabi na parametre, torej -forceasm, advmethods. Local raje ne uporabljaj, ker v tem primeru ne deljuje ravno najbolje. Če se prav spomnim, parametra -service ne mores uporabit. Torej:
disk:\pot\do\winfah.exe -forceasm -advmethods
Ob ponovnem zagonu sistema, bi se ti že takoj na začetku moralo prikazati konfiguracijsko okno. Ko končaš, se bo zaprlo, stvar bi morala takoj za tem downloadati jedro in paket ter zacela foldat. :)
Preveris tako, da vidis ce mas v task managerju procesa winfah.exe in fahcore_??.exe, in seveda tako, da imaš procesor 100% obremenjen.
Vsi osnovnošolci/dijaki, vzemite maniaka za izgled!

C_maniak ::
u, super, hvala. sicer bo malo dela s tem, ampak kot je že blo rečeno: "Vse za znanost!"
eno vprašanje: omenjaš->
kak program to? kr pol ni nč omenjen...
em, to bo pol skrito laufalo?
aja, kaj celeroni koristijo sploh SSE?? 1200-tke so tm.
in ja, za zgled, ja. če jih še ene par okuži šolske kompjutre in ma pol tedensko produkcijo 1k (upam, da bo tulk) se lahk tistih 53k/teden hitro dvigne. zdej sm tud jez začel s svojim pc-jem foldat, ko se je malo shladilo. zdej samo čakam na bartona (btw: tole prosim poglejte, pa ga bom prej meu...
), da zalaufam tak ko je treba. tale palomino @ 1551 je pač neki defektn in se greje do 75° pr odprti kište te vroče dni. pa ne mi govort, da ne znam coolerja gor devat, ker sm že večkrat probu, tud zamenju sm ga, pa ne pomaga. em, vem, da je offtopic tole, ampak vseeno no (navsezadnje si le vsi želimo sleherni proc za foldanje, right? v glavnem, v biosu je voltaža proca nastavljena na default (1.75 se mi zdi), razni programi (tudi sandra npr.) pa kažejo, da je 1.85. in če je krivo "preveliko doziranje volteže plate do proca", pol tud barton ne bo nič hladnejši...
Any ideas??
mah, če sm se že tk razpisu, nej se pa še citiram izpred mesca pa pol:
hm, ni razumljivo, vidim.
primer: prižgem komp, vklop SSE, nardi do konca, pošlje, sprejme nov paket, vklopi sam 3D now boost, če resetiram komp, pa pri iste WU-ju vklopi SSE.
torej, zakaj mi ga ne vklopi takoj in ne šele po rebootu mašine. kr za vsak paket pa res ne bom resetiral...

eno vprašanje: omenjaš->
Nadalje boš potreboval program, podoben Startup Control Panelu
kak program to? kr pol ni nč omenjen...

em, to bo pol skrito laufalo?
aja, kaj celeroni koristijo sploh SSE?? 1200-tke so tm.
in ja, za zgled, ja. če jih še ene par okuži šolske kompjutre in ma pol tedensko produkcijo 1k (upam, da bo tulk) se lahk tistih 53k/teden hitro dvigne. zdej sm tud jez začel s svojim pc-jem foldat, ko se je malo shladilo. zdej samo čakam na bartona (btw: tole prosim poglejte, pa ga bom prej meu...

mah, če sm se že tk razpisu, nej se pa še citiram izpred mesca pa pol:
torej mam še en problem. pod extra launch commands v EMIII mam tud forceasm seveda, sam problem je v tem, da mi SSE ne vklopi ko mi sprejme nov paket, ampak šele po tem, ko računalnik resetiram. Torej ob sprejemu vklopi 3d now boost, ob restartu pa SSE boost. Why?
hm, ni razumljivo, vidim.
primer: prižgem komp, vklop SSE, nardi do konca, pošlje, sprejme nov paket, vklopi sam 3D now boost, če resetiram komp, pa pri iste WU-ju vklopi SSE.
torej, zakaj mi ga ne vklopi takoj in ne šele po rebootu mašine. kr za vsak paket pa res ne bom resetiral...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

ELan_Belisarius ::
\me se nezadrzno priblizuje 80.000 tockam, po vrsti ze 2000-emu WU-ju, ter s tem vstopa med prvih 200 "foldarjev" na svetu :). Kar uspesno za sele dobra dva meseca foldanja
Pa poskusimo priti med prvih 100 foldarjev ... ufff .. tezka bo. Lahko pa se seveda tudi motim.

Pa poskusimo priti med prvih 100 foldarjev ... ufff .. tezka bo. Lahko pa se seveda tudi motim.

Šele dobra dva meseca? 
Blagor tebi, ker imaš dostop do toliko procev.
Drugeče pa čestitke in Fold On!

Blagor tebi, ker imaš dostop do toliko procev.
Drugeče pa čestitke in Fold On!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2595 (1927) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1090) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6177 (6177) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1750 (1463) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2887 (2887) | Phoebus |