» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
35 / 86
»»

Damjan Jagar ::

Sem malo naučakan. Saj veš prve pike pa to. :))

Sem upal da lahko stvar kako pohitrim s teženjem serverju.
http://jagar.si

tx-z ::

pošleš pa tako da zaženeš F@H program z dodatkom -send all , tko kot že piše pri ene 20 odgovorih :) ; upam da bom med prvimi 100 do konca tega naslednga tedna
tx-z

Damjan Jagar ::

No enega mi je uspelo spraviti skozi, en je pa še na čakalni listi. Bom jutri... ;)
http://jagar.si

Bakunin ::

morphling1 ::

Odlično, torej foldaš dalje ? :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Jaka83 ::

Dejte mi pomagat, spet imam probleme.
Tokrat z EMIII, ki mi javlja napako, ko hočem dodat BOX. Napiše pa: POSSIBLE PATH ERROR. In potem zmrzne.:'( Folding mi dela povsem dobro, ampak zdaj sem ga naštimal kot service (hvala j) in noče delat EMIII za pregledovanje statusa. KDFOLD dela, samo tam me moti, ker se vsakič, ko zaprem KDFOLD tist frame bar postavi na nulo in nikoli ne vem, kolk je še do konca frame-a.:( Rad pa bi usposobil EMIII, ker mi je enostavnejši za uporabo in bolj pregleden.
Uporabljam pa beta verzijo konzolnega/tekstovnega programa.

Bane_ ::

EMIII za enkrat se ne mara beta razlicice Fah konzole najbol da gres na uradno razlicico ki dela cist dobr!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

TribesMan ::

Tale F@H as service bi bil pa prov kul da bi ga mal razpasli po firmi v kateri delam. Se bo treba z odgovornimi pomeniti.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Bane_: Hvala. Then KDFOLD it is.:D Bom pač KDFOLD uporabljal, čeprav se mi gravža UI.:(

njok ::

A skini ne pomagajo?

Sej mam tist Silver skin, ampak men je stvar vseeno nepregledna, pa ni važno, kater skin butnem gor. No ja, mob pač malo potrpel.:))

zile ::

Jako: če ti javlja possible path error, probaj naslednje. Daj folding direktorij v full share (skupno rabo) in potem pojdi pod "opcijo" box path. Tam namesto lokalnega foldinga izberi omrežno soseščino in poišči sheran direktorij. Tako ga lahko prelisičiš, da ti ne javlja path errorja. Potem shrani. Še enkrat odpri options in nato pravilno pokaži na local direktorij od foldinga. Še enkrat shrani. Upam da ti bo delal, meni je. :D

Ja hvala zile, bom probal, takoj ko bom imel mal več časa. Ga je treba mal zaj**at, da mu potegne beta verzijo konzole.>:D

upirna ::

Mene pa zanima, če je boljš naštimat v winsih, da daje prednost background programom al ne?

rfmw ::

no pa ste pridobili še enega člana :D :D :D

ampak kolk točk prinese obdelava enega paketka?

in kdo je to Elan_belisaurus ali nekaj takega??? ta je noooooooooooooooor!!!! :D
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Zheegec ::

Povprečno okoli 35 točk za en paketek, samo se razlikujejo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

c3R4R ::

@rfmw
Evo TUKI si lohk pogledaš vrednosti posameznih WUjev...;)

Glede ELana_Belisariusa... Če bi ti vedu, da folda s več kot 50 proci se ti sploh ne zdi več čudn zakva je tok noooooooooor...:D (sej je kul, da nas mal po lestvici gor potegne in dviga povprečje...)

:)
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

goku :) ::

Odlično, vedno več nas je!

Mogoče bi potrebovali še kakšnega ELana_Belisariusa...:D :D
Navijanje je kamen modrosti

monster-x ::

goku16: Zdej s septembrom bo produkcija upam, da zelo narasla, ker bo (spet upam) folk dal gor tud šolske računalnike.:D No, vsaj jaz bom to ziher naredu. :P
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

ELan_Belisarius ::

@criLin15: Pa dej se ti foldaj s 50+ proci, mislim, da bo ekipa prav zadovoljna. Oz. meni bi bilo prav zanimivo in v izziv, ce bi ti zacel z mogoce 70+ proci foldat, tako pa lagodno foldam in prispevam tistih 12-20% dnevne Slo-techove produkcije.

Senitel ::

Lol... >:D
Meni pa masina doma melje sesti paketek... Juhej naprej! :D

@ELan_Belisarius
To, da sm omenil, da foldaš s 50+ proci je bila POHVALA! Ne pa kritika...
Uf, kako bi si želel, da bi dobil vsaj še kakšnih 10+ procov... Če bi jst mel take pogoje oz. procesorsko moč, verjemi, da bi bila pošteno izkoriščena...

Res bi si jst želel met tako procesorsko moč... Trenutno pa gara samo moj proc 1.53GHz@2160MHz (2600+)...8-)

Tribes je tud priden zadnje cajt. 5 procov. And rising >:D

LP

TribesMan

monster-x:Vsekakor se strinjam, tudi jst imam take namene! Vendar je vsak nov član dobrodošel in bo zagotovo prinesel kakšno novo piko:D

morphling1 ::

Hehe to mi je všeč, sistem admini, ki tajnicam podtikajo f@h :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

:D

Žal zaenkrat še nimam tajnice...:\

Tody ::

crilin15 pa si omisli eno da ji boš lahko pol f@h dal gor ((:

@Tody
Si jo bom omislil, ko bom velik...:D

Jst sm pa zmer mislu, da so tajnice dobre samo kot deklice na poziv, pa zgleda, da so za F@H tud dobre.>:D - zajebancija.
Ej, pejte na razprodajo compov od NLB in si naredte zaloge za čez zimo. Folding na vse compe.:D

Hehe to mi je všeč, sistem admini, ki tajnicam podtikajo f@h

morph upam da nisi mene to mislil >:D Ker jest pa kej tazga ne bi naredil nikoli >:D

LP

TribesMan

ali3n ::

Jakoslav: a zdej ko se jim je usul sistem, so se v NLB kar za garage sale odločili? :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

HEHE, ali3n, verjetno res. Ampak poglej si novico na prvi strani.

EjTi ::

A pa je tale folding že do kakšnega koristnega rezultata pršu? Za razliko od setija k ni (pričakovano) nč od njega.

Blum ::

Kaksen je ze naslov strani kjer si lahko downloadam "folding home" ???

monster-x ::

There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

zile ::

C_maniak ::

8-O 8-O 8-O
khm, dej ga k nam pripelji...>:D

Wolverine ::

Kako je najlazje skriti fah v win98, rabil bi nekaj podobnega FireDaemonu z razliko, da bi delal v win98?
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

tx-z ::

ej, če je to tvoj bratranc; pol mu reč da naj da vsaj ene 100 procesorjev nam >:D

btw: kaj naj na šoli rečem da bom lahko dal f@h na šolske računalnike??
tx-z

Jebiveter ::

@zigam: NIC! Ce bos kej reku bodi 100% da te bojo zavrnli. Raje naredi tko: naredi eno "govorno vajo" (predvidevam da si v gimnaziji, kjer so take stvari pri SJK obvezne) za SJK ali pa BIO/KEM in lepo predstavi projekt in kaj se s te dela. Ko pozanjes ogromen aplavz in seveda obcudovanje profesorja stopis do le-tega in ga vprasas, ce bi lahko tudi vasa sola sodelovala v tako "nobel" projektu. Potem pa samo upas, da profesor pristane in se zacnejo pogajanja z informatikom ter ravnateljem...

Alternativa je, da si popolnoma tiho in F@Hov proces skrijes na vseh solskih racunalih. Ce kliente dkrijejo (malo verjetno) potem nikakor ne pusti, da ti pridejo do zivega. Ce pa te ne, pa nasmeh na obraz in ... FOLD ON!:D
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Naš prfoks je rekel (na Vegovi), da je samoiniciativno dal SETI gor na 40 CPUjev (2 učilnici), vendar ni bilo rezultata.... letos ga bom pa za f@h prepričal8-)
Janez Janša, 29.04.2014

I'd go with the "silent" version of the plan.>:D >:D >:D Ti kar naloži tako "neopazno" in upaj, da te ne odkrijejo. Saj verjetno imaš tak nick, ki se ne ujema dosti s tvojim imenom.(ali pač)

@ALIEN3001
Kater prfoks? Setničar, Kastelic, al ker tretji? Jaz sem se pogovarjal z Duškotom in je rekel, da sploh nebi blo slabo, ampak Duško nima dosti besede pri tem. Sicer pa se od Fegove poslavljam, samo še maturo grem odpisat v naslednih dneh, pol pa papa FEGOVA.>:D

Azarov (Igor) ;(( ;(( Čudn tip v glavnem.
Me veseli zate, da se poslavljaš :D
Janez Janša, 29.04.2014

Pa sej Azarov ne uči več na Fegovi. On je bil tam sam še predlanskim, zdaj ga pa že dve leti ni. Njegova "čudna" sestrca je pa itak dobila naraščaj, tako da ...
Se mi pa čudno zdi, da je ona MAGISTER, ker pojma nima, kako se računalnikom streže.:\ Enkrat je vpisovala geslo na strežniku z vklopljenim caps lock-om in num lock-om, pa se je spraševala, kdo ji je zamenjal geslo, pol pa moj kolega stopi do katedra in jo opomni, pa se mu je nasmejala s tistim blond nasmeškom in ji je blo tolk nerodno, da je mogla pol kar na skret. (BRB učenci >:D >:D ). Skratka tale Azarov family je mal čuden.
Da o Igorju sploh ne začnem razlagat, kako smo se kregal glede MC6803, ko nam je prejšnjo uro razlagal sestavne dele celotne kontrolerske ploščice in naslednjo uro je bilo kao tisto narobe, kar smo si mi zapisal in mu nazaj govoril, ko nas je spraševal.:\ No ja, back to folding.
Verjetno je njuno čudno poznavanje PCjev pripomoglo k temu, da nista znala SETIja pravilno nastavit.:D Se sploh nebi čudil.

Lol. Sicer pa Azarov je še zelo prisoten (pri njemu sem imel ocenu 2, pri teoriji pa 4, pa je ista snov:D ).
Bomo probal zelo V(F)egovo dat na folding.
Janez Janša, 29.04.2014

Ljudje sej vam ni treba povedat za tole! Če so prfoksi tok glupi se sploh ne bodo zmenili za tiste rožice:D :D

Tko bom jst naredil na ŠCRM Kamnik

Ja, sej bi blo zlo kul. Sicer ima ena učilnica en 20 compov 333MHz mašin (se ne spomnem dobr, ker je že zlo dolg odkar sem bil v računalnici) in tdruga jih ma ene 10, ampak so 700MHz al neki tazga. Ampak njim vedno neki mreža šteka, tko da bi bil problem, ker gre vse prek UNIXa ven in tist strežnik mal šteka. Pa bridge jim tud včasih zagode, ker ne znajo lepo povezat dveh učilnic. Aja, pa pozabu sem na tretjo učilnico, ki je letos dobila nove compe. >:D Ti kar probaj zasužnjit vse tiste compe, pa po možnosti, ko ni prfoksov noter. Kater letnik sploh si? Če greš v četrtega, boš letos dobil Kastelica in gospo Lončarič, tako da to sploh ne bo problem. Zmer hodjo u Guinnessa na kafe, tko da ...

Od 22. naprej sem 3. letnik >:D
Vem da ima ena učinica čisto nove kompe, samo tam so letos bili fazani;((
Janez Janša, 29.04.2014
««
35 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo