Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team
TribesMan ::
Hehe iz takih proteinov lahko dobiš ven sam kakšenga raka, tako da upam da se kakšen tak "folding" ne odvija kje v real life. Še posebej ne v meni.
/me likes myself very much. Nasploh mi je od Foldinga dosti bolj všeč Seti si vsaj ni vedno usuval za brezveze. Mah vesoljce iskat je lažje.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
BaRtMaN ::
Možno da je to zaradi beta projektov, ki jih downloadamo. Sem tudi sam imel en beta paketek z 2.500.000 koraki (p335), pa mi ga je do konca zračunal.
Kako pa pogledaš, kdaj je rok oddaje paketka (imam KDFold)?
Kako pa pogledaš, kdaj je rok oddaje paketka (imam KDFold)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
njok ::
TribesMan: ce mas tialup sezi po UDMonitorju, še vedno lahko za monitoring uporabljaš EMIII.
BaRtMaN: klik!
Bom pa se jaz malo pojokal z mojimi tezavami.
Imam namrec nekaj cachanih paketkov, ki jih nikakor ne morem odposlat. Mislim pa, da ne gre za težavo s strežnikom, saj sploh ne pride do + Attempting to send results... ampak se konzola ustavi takoj po + Benchmarking... napise pa samo Folding@Home client shutdown.
Any ideas?
BaRtMaN: klik!
Bom pa se jaz malo pojokal z mojimi tezavami.
Imam namrec nekaj cachanih paketkov, ki jih nikakor ne morem odposlat. Mislim pa, da ne gre za težavo s strežnikom, saj sploh ne pride do + Attempting to send results... ampak se konzola ustavi takoj po + Benchmarking... napise pa samo Folding@Home client shutdown.
Any ideas?
BaRtMaN ::
njok: hvala! Recimo moj paket ima rok 25 dni, ki se začnejo šteti takrat, ko ga dobim od serverja, rajt?
Tvoje težave bi probal rešiti z drugo verzijo konzole. Samo zamenjaš FAH3Console, you never know.
Tvoje težave bi probal rešiti z drugo verzijo konzole. Samo zamenjaš FAH3Console, you never know.
Pyr0Beast ::
he he he to n nč sm dubu paket s 500.000 Stepi pa ga obdelujem z PII 348MHz
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zheegec ::
Njok; mogoče je ena možnost, samo če imaš dial-up
Če imaš "use IE settings" vklopljeno, potem glej da boš odprl Explorer in dal connect, torej da ne bo work offline. Potem pa start-run-"c:\skdjsdoifj\f@h.exe" - send all
Pa seveda ne f@h.exe, ampak tisto kar imaš...
Seveda pa ne verjamem da je lahko to napaka, samo probat je pa treba
Če imaš "use IE settings" vklopljeno, potem glej da boš odprl Explorer in dal connect, torej da ne bo work offline. Potem pa start-run-"c:\skdjsdoifj\f@h.exe" - send all
Pa seveda ne f@h.exe, ampak tisto kar imaš...
Seveda pa ne verjamem da je lahko to napaka, samo probat je pa treba
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
TribesMan ::
Jest sem k svojim močem priklopil še službenega P4 1.8. Pa še kakšnega bom, če se bo dal. 24h/dan Fold on.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
ali3n ::
Tudi jaz sem malo posodobil server - namesto Celerona 333 (en paket je delal tja do 3 tedne) zdaj tiktaka Cel Tualatin 1.2 Ghz... neki se bo že poznal...
Še mal, da se temperature spustijo, pol pa spet navijat.. :_)
Še mal, da se temperature spustijo, pol pa spet navijat.. :_)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Bane_ ::
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tomi ()
Jaka83 ::
Samo ugibam:
A mogoče furaš Intelov nov proc? Potem ti lahko obdeluje dva paketka naenkrat in verjetno je zato tista enka zraven (prvi paketek). Ker pri meni tiste enke ni, imam pa AMD Barton 2400MHz.
A mogoče furaš Intelov nov proc? Potem ti lahko obdeluje dva paketka naenkrat in verjetno je zato tista enka zraven (prvi paketek). Ker pri meni tiste enke ni, imam pa AMD Barton 2400MHz.
ja mam P4 3.0 HT sam nevem zakva pol ni na drugmu dvojke pa se to glih zdele sm upazu da se isto pojav na eni drugi masini sam ta je pa P3 800. Zdej me pa zanima kva to pomen tm v helpu pa itak nc ne pise!
c3R4R ::
No, fantje...
Jst sm prebil 1000 pik...
Kar rako naprej, right?
Jst sm prebil 1000 pik...
Kar rako naprej, right?
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
no da se jest tud mal pohvalm moji 5000 tock pa se rumen sm ratu!
Tic ::
Hmm... kje se skrije pr EM3 konzolo...
Res sem slep
Aja.. po 3 mesecih spet foldam.. Sem padu na 60 mesto
Res sem slep
Aja.. po 3 mesecih spet foldam.. Sem padu na 60 mesto
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
O jakoslav :)Jst sm srednja zalost. :) pa ti
Ja.. nism nix spremenu pa je kr samo zginlo...
Ja.. nism nix spremenu pa je kr samo zginlo...
persona civitas ;>
Aja.. drgac pa pr 80%
client comunication error: error 0x1
deliting curent work unit & continuing
Do you think is a OC err? Prime works just fine.
client comunication error: error 0x1
deliting curent work unit & continuing
Do you think is a OC err? Prime works just fine.
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Zheegec ::
Pri meni se je to dogajalo zaradi OC RAMa (neumn no-name sranje
)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ALIEN3001:
> Njok; mogoče je ena možnost, samo če imaš dial-up
Pa smo dial-up uporabniki res tako privilegirani?
Ne, ni to, vseeno hvala za predlog (tudi tebi, BaRtMaN).
> Njok; mogoče je ena možnost, samo če imaš dial-up
Pa smo dial-up uporabniki res tako privilegirani?
Bakunin ::
Prenehal bom foldat.
Razlog je predvsem v slabi odzivnosti razvijalcev ter posledicno slabih odjemalcih....
ni podpore za smp, idle priority ni nujno idle, manjka windows service install.....
f@h bi moral delati vsaj tako dobro kot distributed.net odjemalec (podpora smp, optimizirana koda,....)
Ko se bo to zgodilo, mi javite.
Razlog je predvsem v slabi odzivnosti razvijalcev ter posledicno slabih odjemalcih....
ni podpore za smp, idle priority ni nujno idle, manjka windows service install.....
f@h bi moral delati vsaj tako dobro kot distributed.net odjemalec (podpora smp, optimizirana koda,....)
Ko se bo to zgodilo, mi javite.
upirna ::
Eh, tko slabo pa spet ni. Sej, kakšen paket ti gre res rakom živžgat, drugač je pa čist kul.
zile: imam poslane vse paketke tko da to ni to!
sej ti ni treba to delat z P4 nared to z tastarimi P2 al pa celeroni pa bo velik cnej!
Jaka83 ::
Isto pride, če gledaš cena/zmogljivost. Al nabaviš enega Athlona 2500+ ali pa 8xP300 al kej podobnega. Verjetno pri Athlonu prideš še cenej skoz, ker ne rabiš tolk napajalnikov in tolk mamaplat in vsega zraven.
BRUTE FORCE, jaz tako pravim. En comp, pa ta ornk, ne pa več invalidov.
Aja BTW, prebil sem mejo 4k pik
in foldam dalje.
Aja BTW, prebil sem mejo 4k pik
ELan_Belisarius ::
Hitim hitim in se priblizujem 100.000 tockam ... da vidimo, kako se bo poznalo, ker bom imel "malce" vec masin ta vikend
.... in jaaaaa....spet sem rdec
goku :) ::
Dej če ni skrivnost povej s koliko kompi ti to foldaš??
Aja da se ne pozabi za tica in vse druge uporabnike
Aja da se ne pozabi za tica in vse druge uporabnike
Navijanje je kamen modrosti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goku :) ()
Zakaj bi bla skrivnost? Sej ti celo pise, koliko je aktivnih procov...tam nekje med 40 in 70 se vrti.
goku :) ::
Dobro, dobro sej tok pik dobit z parimi proci!!
Ne mogoče
Ne mogoče
Navijanje je kamen modrosti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goku :) ()
morphling1 ::
Nisi edini, kr neki
@J, zakaj naj bi bili problemi z smp, enostavno foldaš dva paketa vzporedno in s komando -local za vsako konzolo, jaz imam za svoj P4 pač dva direktorija z svojima konzolama potem pa vse potrebne komande in dela brez težav, seveda hitreje kot en sam paket, pri pravi dual mašini pa bi moralo delovati z nezmanjšano hitrostjo . Priority je pa tako in tako najbolj pustiti na normal, ker se ti lepo umakne vsem bolj pomembnim procesom. So res taki problemi da moraš nehat ?
Drugače pa vidim da je produkcija močno porasla v tem tednu ko sem bil na morju in bomo kmalu spet na 50k tedensko, lepo, lepo.
Sponka in marshalTito (btw. javi se tu, da vidimo kdo je ta novi zelo produktiven član) sta zadnje čase res močno pospešila, Elan pa seveda leti naprej
aja prehitro ti gre po 50k se čestita samo še na vsakih naslednjih 50k
Bravo in le tako naprej.
Fold on
@J, zakaj naj bi bili problemi z smp, enostavno foldaš dva paketa vzporedno in s komando -local za vsako konzolo, jaz imam za svoj P4 pač dva direktorija z svojima konzolama potem pa vse potrebne komande in dela brez težav, seveda hitreje kot en sam paket, pri pravi dual mašini pa bi moralo delovati z nezmanjšano hitrostjo . Priority je pa tako in tako najbolj pustiti na normal, ker se ti lepo umakne vsem bolj pomembnim procesom. So res taki problemi da moraš nehat ?
Drugače pa vidim da je produkcija močno porasla v tem tednu ko sem bil na morju in bomo kmalu spet na 50k tedensko, lepo, lepo.
Sponka in marshalTito (btw. javi se tu, da vidimo kdo je ta novi zelo produktiven član) sta zadnje čase res močno pospešila, Elan pa seveda leti naprej
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
upirna ::
Jaz zdej obdelujem paket, ki je vreden samo 9 točk (p555_BBA5_pf).
Mislim da do osme ure nima kej počet.
Bakunin ::
>morphling
dolgo sem sodeloval pri distributed.net in sem verjetno "razvajen", ampak programska oprema tam je BP.
F@h razvijalcem se pa ocitno "jebe" za nas.
Jaz vem da lahko s pomocjo "3rd party sw" naredim to in ono.....kar je v dnet ze v SAMEM odjemalcu!!!!!
Na racunalnike, ki jih administriram nocem dati nic odvecne krame samo zato da bi poganjal f@h.
Ljudje bi radi imeli neke GUI gumbe, ampak kaj to pomaga ko pa imajo probleme, ki bi jih morali PRIORITETNO resevati - slaba optimizacija linux odjemalca, SMP/threading....
In f@h morda res rece da je "normal", ampak vseeno pozre malo prevec cpu kot bi smel.
Ko (CE?) bodo te stvari odpravili, bom nadaljeval.
dolgo sem sodeloval pri distributed.net in sem verjetno "razvajen", ampak programska oprema tam je BP.
F@h razvijalcem se pa ocitno "jebe" za nas.
Jaz vem da lahko s pomocjo "3rd party sw" naredim to in ono.....kar je v dnet ze v SAMEM odjemalcu!!!!!
Na racunalnike, ki jih administriram nocem dati nic odvecne krame samo zato da bi poganjal f@h.
Ljudje bi radi imeli neke GUI gumbe, ampak kaj to pomaga ko pa imajo probleme, ki bi jih morali PRIORITETNO resevati - slaba optimizacija linux odjemalca, SMP/threading....
In f@h morda res rece da je "normal", ampak vseeno pozre malo prevec cpu kot bi smel.
Ko (CE?) bodo te stvari odpravili, bom nadaljeval.
marshaltito ::
... tovariši in tovarišice ...
prispevam po svojih močeh, je pa kar dobro za prvi mesec, bi rekel
prispevam po svojih močeh, je pa kar dobro za prvi mesec, bi rekel
marshaltito: kje si pa ti dobil kr na enkrat tolk procesorjev??
drgac pa kr tko naprej!
marshaltito ::
pa vsake tolko kakšen pride v moje roke ...
nažalost pa kakšen tudi zapusti svoje toplo zavetje
... ma kaj toplo, prav vroče
nažalost pa kakšen tudi zapusti svoje toplo zavetje
Se vidi, da gredo dopusti k koncu...nasa tedenska produkcija je ponovno 50k tock.
Tudi dnevna produkcija 10k tock ni vec dalec...dejmo se mal bl foldat
Tudi dnevna produkcija 10k tock ni vec dalec...dejmo se mal bl foldat
tx-z ::
jst sm zdej zelo mal foldu, ampak gre na bolje; 3-5WU tedensko (mam samo 1 procesor
)
k bo šola bo pa računalnik večinoma samo foldal, pa še na šoli si bom probu kakšen procesor pridobit
k bo šola bo pa računalnik večinoma samo foldal, pa še na šoli si bom probu kakšen procesor pridobit
tx-z
Damjan Jagar ::
Še en pridružen.
Mi je pa malo sumljivo da mi je včeraj obdelalo prvi paketek in me po današnjem osveževanju statistike še ni med vami.
No ja... bomo videli kako bo jutri ker se čez dobro uro - dve konča mletje še enega paketka. Jutri pa še na šihtu proc zaposlim.
Mi je pa malo sumljivo da mi je včeraj obdelalo prvi paketek in me po današnjem osveževanju statistike še ni med vami.
No ja... bomo videli kako bo jutri ker se čez dobro uro - dve konča mletje še enega paketka. Jutri pa še na šihtu proc zaposlim.
http://jagar.si
Damjan Jagar ::
No prejle sem dokončal z drugim paketom na statistiki me pa še kar ni, čeprav se je med koncem prvega paketa in do sedaj statistika vsaj dvakrat osvežila. Prav tako v mi v EMju ne prikazuje točk (0000).
In potem se odpravim gledat log. In najdem tole:
PRVI PAKETEK
---------------------
[03:38:21] + Attempting to send results
[03:38:24] Error: Got status code 413 from server
[03:38:24] + Could not connect to Work Server (results)
[03:38:24] - Error: Could not transmit unit 01 (completed August 24). Keeping unit in queue.
DRUGI PAKETEK
---------------------
[18:54:18] + Attempting to send results
[18:54:33] Error: Got status code 503 from server
[18:54:33] + Could not connect to Work Server (results)
[18:54:33] - Error: Could not transmit unit 02 (completed August 24). Keeping unit in queue.
Uporabljam Windows Graphical Edition Folding@home Client Version 3.24
Kako naj spravim ta paketka naprej?
In potem se odpravim gledat log. In najdem tole:
PRVI PAKETEK
---------------------
[03:38:21] + Attempting to send results
[03:38:24] Error: Got status code 413 from server
[03:38:24] + Could not connect to Work Server (results)
[03:38:24] - Error: Could not transmit unit 01 (completed August 24). Keeping unit in queue.
DRUGI PAKETEK
---------------------
[18:54:18] + Attempting to send results
[18:54:33] Error: Got status code 503 from server
[18:54:33] + Could not connect to Work Server (results)
[18:54:33] - Error: Could not transmit unit 02 (completed August 24). Keeping unit in queue.
Uporabljam Windows Graphical Edition Folding@home Client Version 3.24
Kako naj spravim ta paketka naprej?
http://jagar.si
Cyb3r: dobrodošel! :)
> Kako naj spravim ta paketka naprej?
Počakaš, da pridejo strežniki k sebi in jih ob priložnosti pošlješ. :)
> Kako naj spravim ta paketka naprej?
Počakaš, da pridejo strežniki k sebi in jih ob priložnosti pošlješ. :)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2734 (2066) | rap3r |
| » | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (1193) | zooXit |
| » | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6666 (6666) | frenk |
| » | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1854 (1567) | frenk |
| » | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3092 (3092) | Phoebus |