Forum » Mobilne tehnologije » SONY Xperia Tipo
SONY Xperia Tipo
easyrider3 ::
A je kdo lastnik tega mobitela in bi mi lahko povedal koliko zares zdrži baterija. Sem pred nabavo novega mobitela in to sicer pri Debitelu pa bi se mogoče odločil da bi nabavil ta mobitel Sony Xperia Tipo.
Poprej sem gledal skoz enega od LG vendar sem se premislil,ker 19 EUR dajati na mesec se meni kar dosti pozna a ta Sony bi me stal pa samo 7 EUR. Res pa je da je tale Sony pravi podn od mobitela v primerjavi z LG Optimus L9.
Do sedaj sem imel Samsunga Wave in pred kratkim me je tako razkuril da sem ga kar z žebljem prebil. Nikoli ne mislim več nabavljat Samsung telefona,tudi zaradi tega ker ima žena Galaxy S Plus in skoz mi teži kaj sem jo nasral da je kupila ta mobitel,ker poprej je bila z Nokia čist zadovoljna.
Izbiran samo še mobitel znamke Sony ali LG ampak vidim da pri Sonyjih baterija dosti manj zdrži kot pri LG.
Poprej sem gledal skoz enega od LG vendar sem se premislil,ker 19 EUR dajati na mesec se meni kar dosti pozna a ta Sony bi me stal pa samo 7 EUR. Res pa je da je tale Sony pravi podn od mobitela v primerjavi z LG Optimus L9.
Do sedaj sem imel Samsunga Wave in pred kratkim me je tako razkuril da sem ga kar z žebljem prebil. Nikoli ne mislim več nabavljat Samsung telefona,tudi zaradi tega ker ima žena Galaxy S Plus in skoz mi teži kaj sem jo nasral da je kupila ta mobitel,ker poprej je bila z Nokia čist zadovoljna.
Izbiran samo še mobitel znamke Sony ali LG ampak vidim da pri Sonyjih baterija dosti manj zdrži kot pri LG.
Šele sedaj sem našel kaj bi bilo najbolje za mene odplačevat 20 EUr na mesec. HTC DESIRE X.
Najbrž se v tem rangu denarja lahko vse vskrije
Najbrž se v tem rangu denarja lahko vse vskrije
floyd1 ::
Karkoli boš že kupil, šparaj tisti žebelj. Vedno se bo našla kaka situacija, ko ti bo spet prišel prav.
GeForce ::
Mogoče bi te kakšen leto star model, na Bolhi ceneje prišel kot nov aparat? Kaj pa te je pri Waveu tako razkurilo*?
*Sem imel Wavea in me samo zanima ali so razlogi za "odstrel" enaki kot pri meni?
*Sem imel Wavea in me samo zanima ali so razlogi za "odstrel" enaki kot pri meni?
Pri Samsung Wavu je mobitel po nadgradnji na 2.0 še bolj štekal in se kar ugašal in prižigal,tud pri nalaganju strani iz neta je zmrzeval k hudič.Po novejši nadgradnji je mobitel predvajal tudi samo mp4 video a poprej z verzijo 1.0 je pa tud predvajal mkv......
Zato ne maram Samsunga več in žena tud skoz stoka da jo galaxy zajebavlja
Zato ne maram Samsunga več in žena tud skoz stoka da jo galaxy zajebavlja
SLO_Matej ::
Glede na napisano predvidevam, da si želiš (pametni) telefon, ki že iz škatle deluje tako kot je treba in da deluje hitro, tekoče in stabilno. Potem takem bi ti predlagal, da pogledaš še kakšnega od Windows Phonov (npr. Nokiine Lumie, če imaš z Nokio že tako dobre izkušnje). Pa četudi kje vzameš še kakšen WP7, ki bo cenejši (morda Lumio 710, če jo še kje dobiš).
BladE_ ::
Glej ga tega... spet posiljuješ ljudi z WP telefoni!!!! Jasno je napisal, da izbira med Sony al LG, ki pa nimata WP telefonov zato ne posliljuj!
Vzami Android, znamka niti ni tako pomembna, prej se seveda pozanimaš kakšne težave lahko pričakuješ in greš nato v nakup... Če želiš vsaj malo zabave, "modificiranja" UIja ali pa dobro sinhronizacijo se na široko izogni WP, ker od tega ne boš imel nič pa naj deluje še tako tekoče, Gmail in Facebook delujeta tekoče tudi na Android napravh.
Vzami Android, znamka niti ni tako pomembna, prej se seveda pozanimaš kakšne težave lahko pričakuješ in greš nato v nakup... Če želiš vsaj malo zabave, "modificiranja" UIja ali pa dobro sinhronizacijo se na široko izogni WP, ker od tega ne boš imel nič pa naj deluje še tako tekoče, Gmail in Facebook delujeta tekoče tudi na Android napravh.
Akcija - Reakcija
andromedar ::
Kaj pa ženo tako moti na Samsung Galaxy S Plus? Če jo moti Android, potem boš imel mogoče tudi ti problem...
Sicer pa...kupi ženi Nokio, ti pa vzami njenega :)
Sicer pa...kupi ženi Nokio, ti pa vzami njenega :)
Eh?
Ramon dekers ::
Vzemi Lumio 800. Ne bo ti žal. Dela vse kot je potrebno + navigacija. Skratka ne boš razočaran. Res je da ni miljavžnt aplikacij in je zaprt sistem ampak itak je na androuidu 3/4 aplikacij neuporabnih tista četrtina je pa plačljiva.
Kolikor sem spremljal je imel dstojs kar nekaj težav z Androidom na tistem SGS Plus, tudi da kaj kar je nastavil ni tako delovalo. In kolikor je bilo videti nad tem ni bil najbolj navdušen ter glede na to, da se je za to obračal na forum, verjetno ni imel kaj dosti volje, da bi sam eksperimentiral in poskušal zakaj nekaj enostavno ne deluje.
Za to sem svetoval WP, ki preprosto deluje kot želiš oz. nastaviš. In kaj te tukaj moti BladE_?
Za to sem svetoval WP, ki preprosto deluje kot želiš oz. nastaviš. In kaj te tukaj moti BladE_?
MisterR ::
Glej ga tega... spet posiljuješ ljudi z WP telefoni!!!! Jasno je napisal, da izbira med Sony al LG, ki pa nimata WP telefonov zato ne posliljuj!
LG ima WP7 telefon(e):
http://www.gsmarena.com/lg_e900_optimus...
Uporabnik išče pametni telefon za nezahtevne uporabnike tako da je čisto vseeno katera verzija OS je gor (8,7,JB,ICS...)
Exile3 ::
Kako si gato z žebljem ne štekam!?. Samsung je trenutno top od mobitelov višje serije. Da pa ti je štekal je pa lahko bila kriva slaba programska oprema v tem primeru android. Lg je tudi dobra firma, Sony pa so kar dragi srednji razred pa ima resolucijo 320 x 480 kar je za trenutne čase zadovoljivo npr za navigacijo kakšen igo primo in ostalo ne podpira te resolucije.
EXILE3 telefon je imel lastno Samsungovo programsko opremo BADA(2.0).
Sigurno če bi imel Android ne bi telefona razbil,še tako bi skoraj bolje bilo da ga bi dal otrokom da bi se igrali,VENDAR v tistem trenutko me je tako razpizdilo da sem ga takoj razbil.
Lahko še to povem da sem danes ponovno imel problem z ženinim prejšnjim mobitelom Nokia E63 ki je bil normalno prižgan a sem bil nedosegljiv,a pred 10-minutami sem se z bratom pogovarjal normalno.Me kličejo iz službe da mi ni treba it delat a sem nedosegljiv in tako sem skoraj brez veze šel v službo,če me ne bi poklicali na stacionarni telefon.
Do sedaj sem imel že veliko mobitelov in najbolje se mi je odrezal SonyEricsson V630i katerega imam še vedno da se otroka igrata z njim in poslušata glazbo.
Nokia E71 sem imel slabo leto in jo prodal za 50 EUR kot novo to pa zato ker me je isto zajebavala kot z današnjim ženinim mobitelom Nokia E63.
Sedaj imam pa že naročenega HTC Desire X http://www.google.si/url?sa=i&source=im...
in upam da bo vsaj ta deloval kake dve leti brez problemov.
Veliko ljudi samo hvali in hvali SAMSUNG a dosti je pa takih ki jih zelo grajajo.Imam dosti prijateljev ki tudi pravijo da ne bodo več kupili Samsunga pa še pri trgovskih prodajalcih mobitelov je dosti takih ki pravijo da se izogibaj Samsunga.
Glede Windows programske opreme pa jo nekateri hvalijo veliko več je pa takih ki grajajo.
DRUGAČE pa so večinoma vsi aparati korejski ali kitajski tako,celo Sony ni več japonski saj nisem še zasledil da bi na katerem pisalo Japan.
Sigurno če bi imel Android ne bi telefona razbil,še tako bi skoraj bolje bilo da ga bi dal otrokom da bi se igrali,VENDAR v tistem trenutko me je tako razpizdilo da sem ga takoj razbil.
Lahko še to povem da sem danes ponovno imel problem z ženinim prejšnjim mobitelom Nokia E63 ki je bil normalno prižgan a sem bil nedosegljiv,a pred 10-minutami sem se z bratom pogovarjal normalno.Me kličejo iz službe da mi ni treba it delat a sem nedosegljiv in tako sem skoraj brez veze šel v službo,če me ne bi poklicali na stacionarni telefon.
Do sedaj sem imel že veliko mobitelov in najbolje se mi je odrezal SonyEricsson V630i katerega imam še vedno da se otroka igrata z njim in poslušata glazbo.
Nokia E71 sem imel slabo leto in jo prodal za 50 EUR kot novo to pa zato ker me je isto zajebavala kot z današnjim ženinim mobitelom Nokia E63.
Sedaj imam pa že naročenega HTC Desire X http://www.google.si/url?sa=i&source=im...
Veliko ljudi samo hvali in hvali SAMSUNG a dosti je pa takih ki jih zelo grajajo.Imam dosti prijateljev ki tudi pravijo da ne bodo več kupili Samsunga pa še pri trgovskih prodajalcih mobitelov je dosti takih ki pravijo da se izogibaj Samsunga.
Glede Windows programske opreme pa jo nekateri hvalijo veliko več je pa takih ki grajajo.
DRUGAČE pa so večinoma vsi aparati korejski ali kitajski tako,celo Sony ni več japonski saj nisem še zasledil da bi na katerem pisalo Japan.
Evo odločil se za HTC DESIRE X mobitel
easyrider3 je izjavil:
EXILE3 telefon je imel lastno Samsungovo programsko opremo BADA(2.0).
Sedaj imam pa že naročenega HTC Desire X
Zgodovina sprememb…
- spremenil: easyrider3 ()
Exile3 ::
verjetno že poznaš če ti bo v pomoč: Drugače pa mislim ,da si izbral dokaj ok telefon!.Ima kolegica htc pa je kolikor ji kolikor vidim dela vredu .
http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-49...
http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-49...
easyrider3 je izjavil:
Lahko še to povem da sem danes ponovno imel problem z ženinim prejšnjim mobitelom Nokia E63 ki je bil normalno prižgan a sem bil nedosegljiv,a pred 10-minutami sem se z bratom pogovarjal normalno.
Je tvoj mobilni operater morda Si.mobil? Pri njih se to lahko zgodi, saj imajo po poročanju uporabniku ne malo težav z njihovim najhitrejšim, največjim in kakorkoli najboljšim 3G omrežjem, kot so ga sami oglaševali.
easyrider3 je izjavil:
Morda res, vendar ne smeš mešati Windowsev za namizne računalnike in tistih na telefonih - Windows Phone, ta namreč res deluje odlično ne glede na čas uporabe in koliko aplikacij namestiš itd. Ti potrdim iz lastnih izkušenj.
easyrider3 je izjavil:
Čisto vsi ne, nekatere Nokie so še vedno narejene na Finskem (piše Made in Finland).
Sicer pa menda boš zadovoljen vsaj s tem telefonom, ki si ga sedaj naročil.
Jaz tud upam da bom zadovoljen.
Lahko pa rečem samo še to,da moj drugi mobitel je bil pa najbolj zanesljiv in to sicer Siemens C25. Telefon je vedno deloval brez kakih problemov dokler ga nisem izgubil ko sem se z motorjem vozil.Celo čez čas sem mu anteno kar odlomil,ker sem hotel imeti brez antene in moram povedati da je še vedno isto dobro signal lovil.
Najslabši mobitel kar sem jih imel pa je bila Motorola Razor V3,ki je že po enem tednu šla na servis in ko sem jo dobil nazaj je ponovno čez samo par dni bil isti problem. Problem je bil zvočnik ker je kmalu začel hreščati pa sem skoz imel mobitel lepo spravljen v etuiju,da ne bi kaj se poškodovalo.Ta telefon pa ni bil res nič vreden.
Lahko pa rečem samo še to,da moj drugi mobitel je bil pa najbolj zanesljiv in to sicer Siemens C25. Telefon je vedno deloval brez kakih problemov dokler ga nisem izgubil ko sem se z motorjem vozil.Celo čez čas sem mu anteno kar odlomil,ker sem hotel imeti brez antene in moram povedati da je še vedno isto dobro signal lovil.
Najslabši mobitel kar sem jih imel pa je bila Motorola Razor V3,ki je že po enem tednu šla na servis in ko sem jo dobil nazaj je ponovno čez samo par dni bil isti problem. Problem je bil zvočnik ker je kmalu začel hreščati pa sem skoz imel mobitel lepo spravljen v etuiju,da ne bi kaj se poškodovalo.Ta telefon pa ni bil res nič vreden.
Samo v opozorilo; le glej, da ga ne posodobiš, ko ga boš dobil, saj se zna zgoditi, da niti s tem ne boš zadovoljen - https://slo-tech.com/forum/t544678/p397... Sicer običajen pojav pri robotkih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 530337 (26647) | Leko |
» | Nakup androidaOddelek: Mobilne tehnologije | 8730 (7450) | klinker |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10054 (7995) | krneki0001 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30432 (24595) | leiito |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 5364 (4297) | Lonsarg |