Forum » Pomoč in nasveti » Lcd + monitor in rdeče pike
Lcd + monitor in rdeče pike
krajnc3k ::
Pravkar sem priklopil na računalnik monitor in Lcd televizor in opažam da mi na lcdju na črni podlagi začne prikazovat rdeče pike. Ob mirovanju ni rdečih pik ob predvajanju full hd filma pa so kar bolj intenzivne predvsem v temnejših prizorih.
Sumim na grafično, ker mi tudi ko igram bolj zahtevne igre začne cviliti v računalniku in nevem ali je to grafična in kaj naj naredim
lp :)
Sumim na grafično, ker mi tudi ko igram bolj zahtevne igre začne cviliti v računalniku in nevem ali je to grafična in kaj naj naredim
lp :)
draciel ::
Če ob mirovanju ni rdečih pik, potem LCD nemore biti kriv. Jaz bi stavil na grafično tukaj.
ender ::
Ali so rdeče pike vedno na istem mestu, ali se premikajo okoli oz. pojavljajo na različnih mestih? Če so vedno na istem mestu, gre najverjetneje za mrtve pike na zaslonu. Če se premikajo okoli (npr. če vlečeš čez piko okno, in le-ta pušča sled), ti crkuje RAM na grafični.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
matonson ::
Meni se rdeče pike pojavljajo s predolgim HDMI kablom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matonson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvoz namerilne naprave "rdeča pika"Oddelek: Loža | 6275 (4835) | Okapi |
» | rdeče pike na LCD-juOddelek: Zvok in slika | 869 (759) | KoMar- |
» | Problem z Sliko-grafično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 611 (569) | timotejs |
» | Rdeča pika na zaslonu novega Gericom prenosnika?Oddelek: Operacijski sistemi | 2660 (2246) | Lime |
» | Hard problems (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7540 (6302) | Eschelon |