Forum » Pomoč in nasveti » Brskalnik Opera - se ne odziva
Brskalnik Opera - se ne odziva
green heart ::
Živjo,
uporabljam brskalnik Opera, s katerim sem sicer zelo zadovoljen, moti pa me, da vsakič ko prižgem računalnik in odprem brskalnik, le-ta "zmrzne" za cca 1 minuto (povsem na vrhu piše Opera se ne odziva), potem pa deluje brez problema. Težava se pojavlja vsakič ob prvem odpiranju brskalnika, ob vseh naslednjih ne več.
Mogoče kdo ve kje je težava in kako jo odpravit?
uporabljam brskalnik Opera, s katerim sem sicer zelo zadovoljen, moti pa me, da vsakič ko prižgem računalnik in odprem brskalnik, le-ta "zmrzne" za cca 1 minuto (povsem na vrhu piše Opera se ne odziva), potem pa deluje brez problema. Težava se pojavlja vsakič ob prvem odpiranju brskalnika, ob vseh naslednjih ne več.
Mogoče kdo ve kje je težava in kako jo odpravit?
pegasus ::
Probaj disablat vse plugine in preveri, če se ti situacija izboljša. Če se ti, jih enablaj enega po enega in najdi krivca. Če se ne, prijavi bug.
Hayabusa ::
V določenih primerih cel sistem zmrzne za cca 1 min, ko dhcp na routerju določa ip pc-ju (ko se sistem naloži v winse).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno obnašanje računalnika v WindowsuOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1042) | MrStein |
» | Težave W7 64bit - s časom sistem postane nestabilenOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (783) | Han |
» | Opera 10 prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12699 (8825) | hamax |
» | Prve podrobnosti novega Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9190 (7313) | njok |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7213 (7213) | NoUse4AName |