Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Sliko-grafično?
Problem z Sliko-grafično?
godi ::
Pozdrav!
Po dolgem času spet igram en špil (Wolfenštain), in po cca. 20minut igranja mi čez cel ekran vrže rdeče pike ,ki utripajo par sekund nato se zaslon da v stanje mirovanja, vsaj tako mislim , saj postane tema in lučka za vklop,izklop začne utripat. Kak nasvet bi prav prišel, hvala
Po dolgem času spet igram en špil (Wolfenštain), in po cca. 20minut igranja mi čez cel ekran vrže rdeče pike ,ki utripajo par sekund nato se zaslon da v stanje mirovanja, vsaj tako mislim , saj postane tema in lučka za vklop,izklop začne utripat. Kak nasvet bi prav prišel, hvala
bluefish ::
No, lahko je še kaj drugega vendar sen imel pred nekaj leti probleme z igro NFS, ko so se podobni simptomi (ugašanje zaslona povsem na random) pojavljali le pri njej. Ob odprti stranici računalnika težav ni bilo.
timotejs ::
Jaz sem imel podobne težave pred letom in sem si gonilnike za grafično ponovno naložo od takrat mi dela vse ok. Čeprav je računalnik že v letih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne pravilno delovanje ekrana- priložena slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (3795) | solatko |
» | Problem z grafični kartico (hd 4870 512mb)Oddelek: Strojna oprema | 1231 (1058) | Palachinka |
» | Monitor utripneOddelek: Pomoč in nasveti | 743 (638) | miranpozar |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (1927) | chrush |
» | Ali je grafična fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (869) | D_u_H_e_C |