» »

Antivirusa

Antivirusa

sostarpof ::

Dober dan!

Mene pa nekej zanima. Imam naloženo avast antivirus, in me zej zanima, če bi lahko naložu še Microsoft Security Essentials.. Ali se bosta tedva antivirusa kaj tepva med sabo ali bo delalo??

LP!
Štefc

Bolf3nk ::

Ali enega, ali drugega. oba ne na 1x

Yohan del Sud ::

Po mojih izkušnjaš jih lahko naložiš kolikor češ, ampak to kliče po težavah. Sem imel avast in nod kar nekaj let hkrati naložena. Dokler je bil eden izmed njih pasiven (privzeto ves avtomatizem razen posodabljanja baze izklopljen) je delalo bp. Sicer pa sem občasno dobival čudna obvestila. Plus, antivirusi znajo biti požeruhi resursov.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

Hayabusa ::

1x pri kolegu vklopil pando in bitdefender (pri obeh real-time skeniranje na on).Potem sva lahko gledala diapozitive 8-).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

sostarpof ::

Ali bi pa lahko recimo ikzljučiv najprej avast antivirus, potem bi naložil Microsoft Security Essentials ga zagnal, da pregleda datoteke in ga potem ugasnil in nazaj prižgal Avast?
Bi pa to mogoče šlo?
LP!
Štefc

Pezdicek ::

Zakaj bi to delal? Ni logike. Samo zjebal boš vse skup.

Odloči se za enega in je to to. Oba sta dobra.

Halfdead987 ::

+1 Pezdicek
Sem enkrat naložil ESET in Kaspersky skupaj...Nikoli več:)

RejZoR ::

Naloži avast! in pozabi na povprečnega MSE. Zelo kmalu izide avast! 8, ki bo temeljito pretresel svet antivirusov. Delno sicer deluje že z verzijo 7 (Evo-Gen sistem), ampak z osmico bo še boljši Auto Sandbox in kar nekaj drugih goodijev. Pa še krepko hitrejši je od MSE-ja.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

fosil ::

Jaz bi tudi meda tem dvema izbral avast.
Za dodatno zaščito pa lahko uporabiš malwarebytes in sicer free verzijo, ki ne dela ves čas, ampak jo ročno poženeš in narediš pregled.
Taka kombinacija je zelo v redu in deluje brez težav.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fosil ()

RejZoR ::

Ne rabiš niti MBAM-a imo... it's that good, yeah!
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

fosil ::

Noben AV ni 100%, zato drugo mnenje nikoli ne škodi.
Tako je!

RejZoR ::

Res ne, ampak tole kar videvamo trenutno je verjetno as close as it can get. Dokler golazen ne stopi korak naprej v evoluciji. Čeprav bojo imel zarad zasnove kar težko nalogo. vsak sample, ki ga testirajo proti avast!-u se posreduje v virus lab praktično takoj ko ga testirajo ali pa ko priveka na svet na prave sisteme. Tam se obdela na avtomatski mašineriji in skoraj v real-time razpošlje na vse sisteme. In tle bosta Evo-Gen in Dyna-Gen vedno hud trn v peti piscev zalege. Več podatkov kot bosta dobila v sistem, bolj agresivna bosta proti golazni. Skorajda holy grail antivirusov katere so razvijali skorajda desetletje. Da ne bom govoril samo hvalospevov avast!-u, tud druge firme imajo podobne sisteme ampak noebn ni tko preklemano učinkovit. In ker teče v virus labu firme proti njemu pisci golazni ne morejo sistematično testirat vzorcev, ker go ga ta sistem dobi v "šape" je tehnično gledano že prepozno zato je exploitanje takega sistema izjemno težavno in tukaj se kažejo prednosti "cloud" ekosistema za katerega nekateri še vedno hladno trdijo da je zgolj skupek serverjev. Je ja, ampak skupek serverjev je samo del tega.

Do konca meseca je samo še par dni in do takrat bo avast! 8 releasan v javnost. Trenutno smo na RC2 fazi, pričakujem še RC3 pol pa bo verjetno že kar Final release ko bo šla online tud nova spletna stran in ostali goodiji.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496642664 (201) Domini tm
»

Antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11334419 (16853) hdx
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12826802 (22414) alexz
»

antivirusni program

Oddelek: Pomoč in nasveti
434910 (4134) RejZoR

Več podobnih tem