» »

Tuš Mobil me je okradel!!

Tuš Mobil me je okradel!!

«
1
2 3
...
5

StankoP ::

Tuš Mobil me je okradel!!

Hej forumaši, rad bi vas opozoril na stvar ki se mi je zgodila.

Nasedel sem reklamam in letakom Tuš Mobila ki jih je zdaj vsepolno. Ker imamo pri hiši bolj malo denarja moramo paziti na vsak cent in mi je ta akcija Free2 Go Tuš Mobil bila zanimiva ker je samo 5 evro centov na minuto. Rabim pa telefon samo zato da se javim da sem prišel delat ali pa kaj nujnega za trgovino itd.

Zdaj pa sem ugotovil pa sem večkrat preveril, da, mi pobere dol enkrat več! 10 euro centov v minuti ker obraččunajo prvo minuto najprej štartnino pol pa še pogovor. V reklamah pa so rekli drugače tudi kolegica ko dela na blagajni v Tuš trgovini mi je rekla da so jim povedli da je to najcenejše. Ampak ko ni!!

To noben ni povedal da je štartnina ker če jaz imam pogovor samo "zdravo pa adijo" je to manj kot minuta pa mi kasirajo kot za dve minute. TO pa ni fer pa mislim da gre za nategovanje kupcev kar se mi zdi nefer in kaznivo.

Ker sej ni čundo da gre vse u krasne ker vsi goljufajo uboge delavce ko so jim že vse vzeli!! Sram jih je lahko da kradejo tako vsem na očeh! Sem šel vprašat na Tuš pa so rekli da je vsaka minuta 5 euro centov samo štart se plača. To je pa goljufija ker u reklamah nič ne govorijo o štartu ki ga UKRADEJO!!

Pol je ena minuta 10 euro centov dve minute pa 15 eeuro centov, pol je ena minuta v tem primeru 7,5 euro centov. Lažejo da so najcenejši in ljudje nasedajo, ker tega ne vejo!

Bodite previdni da se vam nebo kaj takega zgodilo!!

lp, Stanko

Dr_M ::

Kaj naj recem. Dobrodosel pri Tus Mobilu :))

...:TOMI:... ::

Prav je tako, kaj pa ne preberš tistega kar podpišeš. Ovce so zato, da se strižejo.
Tomi

Gandalfar ::

Kaj pa pise v pogodbi?

Shegevara ::

Tu bi kvečjemu dosegel kakšno pravdo okoli zavajanja v oglaševanju. Kaj več ne verjamem, saj je sigurno vse opisano v pogodbah.

Tr0n ::

Saj ti pise na strani pod Pogoji ponudbe. Klasicen marketing z drobnim tiskom.

http://www.tusmobil.si/paketi/free2go.h...

Strošek vzpostavitve klica znaša 0,05 EUR

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Hayabusa ::

Kateri operater nima drobnega tiska ??

Op
Na linku od prej si poglej "TARIFE".
kul - 8c/min v vsa omrežja
sekundna - 16c/min
mednarodna
senior - 1c/min v vsa stacionarna omrežja

Je res tako težko sam pogledati ponudbo za določeni paket ali si funkcionalno nepismen in je za vse kriv nekdo drug (TM v tem primeru) ??

5 euro centov/minuto pri tem paketu ne moreš imeti.

Kolegica, ki ti je svetovala žal nima pojma, v skoraj vsaki tuš trgovini imajo pooblaščeno prodajno mesto za telefone, kjer lahko vprašaš za točne informacije.


Vnos mesečne porabe
V okvirje vnesite mesečne količine minut, sporočil in podatkovnega prenosa. Povprečna dolžina pogovora je že vpisana, vendar jo lahko spremenite. Upošteva se zgolj v paketih, kjer se zaračunanva vzpostavitev klica. V kolikor vključite telefon, se bo kalkulacija izvedla za obdobje 24 mesecev. Izberete lahko še pakete po načinu plačila in uporabniške segmente, ki jih želite vključiti v izračun.

http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...


Tole bi bilo zate najbolj ugodno, če seveda imaš Simobil signal:
http://www.bob.si/ponudba/bob-narocnisk...
klici v vsa omrežja 4 cente
mesečna naročnina brez
obračunski interval 60/60

Tema na ST:
https://slo-tech.com/forum/t491735/0


Vendar te opozarjam, da je njihov support 090 številka !

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

mihec87 ::

Če nisi vezan pojdi drugam..To kar ti rabis je pomoje najbolje da filas minute z kartico pa skenslaš naročnino..

šernk ::

Ima 5 centov/min decemberska akcija, pri kateri pa lepo piše (niti ne z drobnim tiskom)

Decembrska akcija omogoča tudi vklop Vroče Kul tarife, kjer je cena minute pogovora spuščena na 0,05 EUR, doda pa se strošek vzpostavitve klica, ki znaša 0,05 EUR.


torej tušmobil ni nič zavajal, celo na veliko piše in ne v drobnem tisku :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Hayabusa ::

šernk-ov tekst od tu:
http://www.tarife.si/si/58-free2go-tusm...

Samo kdor si je takrat ni vklopil je zamudil, vlak je odpeljal.

Invictus ::

Treba je šparat, pa naj stane kolikor hoče ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jusv ::

Takšnih in podobnih dogodkov je bilo že na vseh možnih forumih in vpleteni so bili že vsi možni operaterji. Zadeva je zelo preprosta. Potrebno je zadeve prebrati do konca in se pozanimati o vseh pogojih direktno pri prodajalcih pri operaterju, ne pa pri nekih blagajničarkah v navadni trgovini, ki nimajo pojma. Saj tudi ko oglašujejo da imajo avto po takšni in drugačni ceni, potem zraven pridejo še ne vem kakšni dodatki, pa tega pri oglaševanju ne navedejo. To je zato da se pritegne kupca oz. bodočega naročnika. Na tebi pa je da se potem pozanimaš o vseh potrebnih stvareh. V tej situaciji ni nič kriv Tušmobil, ampak si za nastalo situacijo kriv kar sam, pa veliko je še takšnih. A misliš, da bi bilo pa na konkurenci kaj drugače???
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Blinder ::

StankoP je izjavil:

Ker imamo pri hiši bolj malo denarja moramo paziti na vsak cent


Tako so verjetno tudi pri tušu, brez denarja in pač so začeli tudi nategovat folk za dobit več denarja. mene so ukradli za 40€.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Hayabusa ::

Ah, daj nehaj s takimi trači.

Kako šele nateguje Simobil, omrežje v kurcu, če stalno ne pišeš pritožb ti bodo veselo računali nepovezljivost.

Maxl ::

+1 za Hayabusev post. Niso vas kar tako "nategnili", če pa so vas, se pa pritožite pa bo.

jusv ::

za dolge pogovore vsekakor bolje Tušmobil kot pa Bob! Če vzameš mesečno porabo, se ti Tušmobil bolj splača pa še zastonj informacije na zastonj številki, Bob 090 te pa kr dodatno oguli, ker parkrat na let potrebuješ nekaj ;)
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Izaso ::

Stanko, Tušmobil te ni nič ukradel, ukradel si se kar sam. Zelo lepo piše in niti ne v drobnem tisku kakšni so pogoji, tako da ne vem zakaj se tako razburjaš in pljuvaš čez operaterja. Vse tisto kar so navedli v reklamnem letaku drži. Če pa misliš da ti bo pri drugem operaterju postlano z rožicami pa pejt tja. Ampak cenejše zadeve ne boš dobil nikjer. Tale Bob z simobilovim omrežjem je blede senca paketa free2go :)

Halfdead987 ::

Tudi mene so fajn nategnili. Imam 300mb interneta iz Mingl12 in 3000mb iz Opcije 23. Ko sem koristil net,mi je tistih 300mb itaq šlo v minuti,potem se je pa telefon delal kot da tistih 3gb ni. Nato je prišel račun 3x prevelik.
Nikoli več tušmobil.

dottor ::

Jaz sem prej imel 2 leti paket VESOLJE, zdej pa imam že ene par mescev MINGL17 in do zdej nobenih problemov razen tega, da na dopustu v Bovcu niso meli signala, kar je glede na dopust bil prej plus kot minus.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Utk ::

Izaso je izjavil:

Ampak cenejše zadeve ne boš dobil nikjer. Tale Bob z simobilovim omrežjem je blede senca paketa free2go :)

Ti si prizadet. Oz. zaposlen pri tušmobilu, kar je približno isto. Kako je bob lahko senca free2go, če je cenejši? O podpori in podobnem pri tušu pa si tudi lahko samo tiho. Raje plačam 5 eurov na minuto, če ti kaj rešijo, kot pa tušmobilu nič, ker tudi rešijo ne prav nič. Čeprav zase v 12 letih odkar imam mobitel, še nikoli nisem klical nobene podpore.
Barabe so pa jasno vsi, približno enake. S tem da je pri tušmobilu vse skupaj organizirano bolj po cigansko. Recimo, povej mi fizični naslov, kamur lahko grem, če imam problem z njimi? Ga ni. Pa ne mi o predstavništvih. Oni ne morejo nič. Samo kličejo naprej, to lahko tudi sam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Master_Yoda ::

Halfdead987 je izjavil:

Tudi mene so fajn nategnili. Imam 300mb interneta iz Mingl12 in 3000mb iz Opcije 23. Ko sem koristil net,mi je tistih 300mb itaq šlo v minuti,potem se je pa telefon delal kot da tistih 3gb ni. Nato je prišel račun 3x prevelik.
Nikoli več tušmobil.



Reklamiraj racun. Jaz imam isti paket z 300 enotami, ter opcijo 9 ki mi da 500 mega na mesec in mi pri prenosu podatkov vedno najprej tistih 500 mega skuri predno gre na enote (po pravici povedano nisem se niti enkrat sel preko 500).

Zgodovina sprememb…

Blazz ::

mel bob, zadeva mi crknla, ker sm jo pozabu nafilat. Cifre ti ne morjo odklenit, moraš dati spet 15 eur za novo cifro. Mail sem jim poslal, so mi odgovorili natanko 26 dni kasneje. Klical na njihov support in čakal cca 30 min da so se javili, nato pa so rabili še ene 20 min da so mi odgovorili, da moram novo številko kupiti... šel sem k drugemu ponudniku ;)

Relanium ::

StankoP je izjavil:

Tuš Mobil me je okradel!!

Kaj naj rečem, dobrodošel v moderni svet.

Tudi meni so nekak pozabli omenit da te že ob prihodu k njim opalijo.... pardon,... pozdravijo z 10EUR priključnine. Potem pa še vsakič znova ob spremembi paketa.
Pa vse popusti in brezplačne minute ki jih ponujali ob rednih nakupih pri njih... šlo je kake par mesecev, potem se pa seveda vse malo prilagodi.

Vrjamem pa da tud drugi operaterji niso nič kaj bolj humanitarci.

Zato je jaz vedno (ne samo pri mobilnih komunikacijah) vprašam, v čem je hakeljc.
Če je ponudba predobra, ti mora takoj svetit rdeča luč v glavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Relanium ()

shadeX ::

Čakte mal ljudje. A ni logično da se "štartni klic" obračuna. Se pravi če ti nekoga kličeš in drugi se ti oglasi, in tudi če klic traja 1 sekundo, ti bo zbilo dol za celo minuto. Čene bi vsak se pogovarjal po 59 sekund in nato prekinil, pa bi prišel zastonj skoz.

To jaz vem odkar sem začel telefon uporabljat in to je 10let.

Zdej če pa obračunajo druge minute več kot so napisali, jah to je potem druga zgodba.

Halfdead987 ::

Master_Yoda je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Tudi mene so fajn nategnili. Imam 300mb interneta iz Mingl12 in 3000mb iz Opcije 23. Ko sem koristil net,mi je tistih 300mb itaq šlo v minuti,potem se je pa telefon delal kot da tistih 3gb ni. Nato je prišel račun 2x prevelik.
Nikoli več tušmobil.



Reklamiraj racun. Jaz imam isti paket z 300 enotami, ter opcijo 9 ki mi da 500 mega na mesec in mi pri prenosu podatkov vedno najprej tistih 500 mega skuri predno gre na enote (po pravici povedano nisem se niti enkrat sel preko 500).

Sem. 2x so me tako nategnili. Enkrat je bilo 120€,pa so priznali napako.
Zdaj pa nekaj čez 70€. Niso priznali napake.

black ice ::

shadeX je izjavil:

Čakte mal ljudje. A ni logično da se "štartni klic" obračuna. Se pravi če ti nekoga kličeš in drugi se ti oglasi, in tudi če klic traja 1 sekundo, ti bo zbilo dol za celo minuto. Čene bi vsak se pogovarjal po 59 sekund in nato prekinil, pa bi prišel zastonj skoz.

To jaz vem odkar sem začel telefon uporabljat in to je 10let.

Zdej če pa obračunajo druge minute več kot so napisali, jah to je potem druga zgodba.

Interval se je spreminjal skozi leta. Sedaj imamo zopet 'old school' interval - torej minutni, po prvi minuti pa preklopi na sekundni interval, če se ne motim.

Hayabusa ::

Kakšen kup sranja ste napisali v par urah...

Relanium je izjavil:

StankoP je izjavil:

Tuš Mobil me je okradel!!

Kaj naj rečem, dobrodošel v moderni svet.

Tudi meni so nekak pozabli omenit da te že ob prihodu k njim opalijo.... pardon,... pozdravijo z 10EUR priključnine. Potem pa še vsakič znova ob spremembi paketa.
Pa vse popusti in brezplačne minute ki jih ponujali ob rednih nakupih pri njih... šlo je kake par mesecev, potem se pa seveda vse malo prilagodi.

Vrjamem pa da tud drugi operaterji niso nič kaj bolj humanitarci.

Zato je jaz vedno (ne samo pri mobilnih komunikacijah) vprašam, v čem je hakeljc.
Če je ponudba predobra, ti mora takoj svetit rdeča luč v glavi.

Pri Mobitelu je priključnina 11,87 Eur.
http://www.mobitel.si/paketi/paket-2013...

Pri simobilu 12 eur.
http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=3...

shadeX je izjavil:

Čakte mal ljudje. A ni logično da se "štartni klic" obračuna. Se pravi če ti nekoga kličeš in drugi se ti oglasi, in tudi če klic traja 1 sekundo, ti bo zbilo dol za celo minuto. Čene bi vsak se pogovarjal po 59 sekund in nato prekinil, pa bi prišel zastonj skoz.

To jaz vem odkar sem začel telefon uporabljat in to je 10let.

Zdej če pa obračunajo druge minute več kot so napisali, jah to je potem druga zgodba.

OP ne ve, kaj je obračunski interval.




black ice je izjavil:

shadeX je izjavil:

Čakte mal ljudje. A ni logično da se "štartni klic" obračuna. Se pravi če ti nekoga kličeš in drugi se ti oglasi, in tudi če klic traja 1 sekundo, ti bo zbilo dol za celo minuto. Čene bi vsak se pogovarjal po 59 sekund in nato prekinil, pa bi prišel zastonj skoz.

To jaz vem odkar sem začel telefon uporabljat in to je 10let.

Zdej če pa obračunajo druge minute več kot so napisali, jah to je potem druga zgodba.

Interval se je spreminjal skozi leta. Sedaj imamo zopet 'old school' interval - torej minutni, po prvi minuti pa preklopi na sekundni interval, če se ne motim.

Ena od 4 tarif (oz 5 če prišteješ še vročo kul za 5c/min)
SEKUNDNA TARIFA
Za Tušmobilove predplačniške uporabnike smo oblikovali tarifo s sekundnim obračunskim intervalom. To pomeni, da je obračunski interval za klice v vsa slovenska omrežja 1 sekunda.




Halfdead987 je izjavil:

Tudi mene so fajn nategnili. Imam 300mb interneta iz Mingl12 in 3000mb iz Opcije 23. Ko sem koristil net,mi je tistih 300mb itaq šlo v minuti,potem se je pa telefon delal kot da tistih 3gb ni. Nato je prišel račun 3x prevelik.
Nikoli več tušmobil.

Skuriti 300mb v minuti pomeni prenos kontinuirano hitrost 5MB/s in prenašanje 300 MB podatkov v tej minuti.
Obvladaš svoj android telefon, da se ni slučajno zagnal kakšen firmware update (ota) ?


Utk je izjavil:

Izaso je izjavil:

Ampak cenejše zadeve ne boš dobil nikjer. Tale Bob z simobilovim omrežjem je blede senca paketa free2go :)

Ti si prizadet. Oz. zaposlen pri tušmobilu, kar je približno isto. Kako je bob lahko senca free2go, če je cenejši? O podpori in podobnem pri tušu pa si tudi lahko samo tiho. Raje plačam 5 eurov na minuto, če ti kaj rešijo, kot pa tušmobilu nič, ker tudi rešijo ne prav nič. Čeprav zase v 12 letih odkar imam mobitel, še nikoli nisem klical nobene podpore.
Barabe so pa jasno vsi, približno enake. S tem da je pri tušmobilu vse skupaj organizirano bolj po cigansko. Recimo, povej mi fizični naslov, kamur lahko grem, če imam problem z njimi? Ga ni. Pa ne mi o predstavništvih. Oni ne morejo nič. Samo kličejo naprej, to lahko tudi sam.

Care to elaborate, whats wrong z njihovim 080 700 700 supportom ?


Blazz je izjavil:

mel bob, zadeva mi crknla, ker sm jo pozabu nafilat. Cifre ti ne morjo odklenit, moraš dati spet 15 eur za novo cifro. Mail sem jim poslal, so mi odgovorili natanko 26 dni kasneje. Klical na njihov support in čakal cca 30 min da so se javili, nato pa so rabili še ene 20 min da so mi odgovorili, da moram novo številko kupiti... šel sem k drugemu ponudniku ;)

Da ti številka tako dobesedno propade moraš imeti račun nenapolnjen več kot 270 dni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

Ziga Dolhar ::

https://dolhar.si/

Halfdead987 ::

Skuriti 300mb v minuti pomeni prenos kontinuirano hitrost 5MB/s in prenašanje 300 MB podatkov v tej minuti.
Obvladaš svoj android telefon, da se ni slučajno zagnal kakšen firmware update (ota) ?


Ni bilo v minuti,je pa mnogo hitreje kot 3GB ;)
Seveda ga. Noben update.

Hayabusa ::

In kaj je pisalo na moj.tusmobil strani logu ?

Phantomeye ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Nasedel sem reklamam in letakom Tuš Mobila ki jih je zdaj vsepolno...



Jaz osebno velikokrat pišem na več forumov hkrati, ker je večja možnost odgovora...

Utk ::

Care to elaborate, whats wrong z njihovim 080 700 700 supportom ?


Nimajo kaj dost pooblastil, da bi rešili takoj. Če sploh prideš na vrsto po eni uri.
Nič zato. Sem jih 5 pripeljal na tušmobil, in toliko tudi odpeljal drugam, takoj ko jim poteče pogodba (s hudičem).

Ziga Dolhar ::

OP ni prišel z vprašanjem po odgovor, ampak je prišel izpovedati svojo zgodbo. In se verjetno ne bo vrnil.
https://dolhar.si/

medenko ::

Uporabniško ime
StankoP
Čas prve prijave
18.02.2013 12:16:51
:)

freesty ::

Tusmobil ima aplikacijo, ki ti preverja porabo. Tam pogledas, ce ti pravilno odsteva prenos podatkov/minute in potem, ce vidis, da ni v redu pac opozoris in nimas problemov.

Drugace sem imel nekaj casa mobitel potem simobil in sedaj tusmobil. Najboljsi signal itq mobitel. Za prenos podatkov se mobitela vec ne spounem. Je pa simobil/tusmobil podobna pokritost vsaj tam kjer se jaz gibljem.

Prek tusmobila zaenkrat nimam nic slabega za recit ceprav sem prvi teden imel glavobole od straha, ce sem se zaj*(sploh mingl, ko steje minute samo znotraj tusa). Pa se na to me je prodajalec opozoril in mi predlagal FREE 15 raje ampak sem imel do eura zracunano ven ceno telefona in ce bi vzel FREE15 bi se mi bolj splacalo v prosti prodaji kupt telefon.

Pa se to, kakor opazam ima tusmobil najugodnejso ponudbo telefonov/paketov.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

StankoP ::

Zigadolhar in adapipika - ja sem se danes prijavil da povem kak so me nategnali. A je to prepovedano? A moramo biti novi tiho prej dve lete preden kaj povemo? Ja napisal sem se km drugam, tega tud nebi smel? Meni je useeno ce sta vidva zadovolna s Tus Mobilom jaz nisem ker tega ko pravite drobega tiska na televiziji in na reklamah tam med mesom pa kruhom pac ne vidis. Hvala vsem ostalim za podporo mnenja.

Relanium ::

freesty je izjavil:

Pa se na to me je prodajalec opozoril in mi predlagal FREE 15 raje ampak sem imel do eura zracunano ven ceno telefona in ce bi vzel FREE15 bi se mi bolj splacalo v prosti prodaji kupt telefon.

Pa poznaš hakeljc FREE paketov ?

ttommy ::

Speljali so te na tanek led, niso te pa okradli. Le glej, da ne boš nasedel kakemu oglasu na internetu, da imaš možnost zadeti iPhone5 in jim napišeš svojo telefonsko, potem pa še vpišeš geslo, ki ti ga pošljejo.....
Ja ljudje se pač ne dobro pozanimajo- to je marketinška poteza, kako pritegniti kupca. Vidiš tisto, kar hočeš videti. Nisi edini najbrž, ki po podpisu pogodbe začne razmišljat. Pamet v roke današnji dan.
Gamer

Filipko ::

Stanko, glede na napisano in glede na to kaj piše na reklamnih letakih pri paketu free2go, imam tak občutek da si se tukaj nategnil kar sam, če bi razmišljal s svojo glavo in si tekst prebral, potem teh težav ne bi imel. Da si pa šel poslušat nasvete nekoga ki se na to ne spozna, pa pove veliko. Kakorkoli obrneš še vedno je paket free2go najcenješi, pa še eno prednost ima pred simobilovim bobom in sicer definitivno boljše in bolj stabilno omrežje. Pa dober izgovor si našel, ki te je zavedel. Najprej pišeš eno, sedaj pa že drugo. Meni se malo zdi da nabijaš, kaj?

freesty ::

Ne, ker se nisem niti zanimal za FREE pakete:) Lahko pa mi pojasnis.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Relanium ::

freesty je izjavil:

Ne, ker se nisem niti zanimal za FREE pakete:) Lahko pa mi pojasnis.

Če se ne motim je ta, da moraš za podatkovni prenos pa imet vseeno vedno tušmobilovo omrežje,
torej ti tiste minute v mobitelovem omrežju pomenijo bolj malo, ker neboš za vsako malenkost preklapljal omrežja.
Je pa njihovo omrežje tako v kurcu, da bi telefon večinoma deloval v mobitelovem.
Zadnjič npr. mi 2 dni ni delalo nič iz njihovga lastnega omrežja.
(Skratka marketing in ciganija na kvadrat)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Relanium ()

dottor ::

Jaz sem oba krat (za VESOLJE in MINGL17) najprej prebral čisto vse kar sem našel na njihovi strani, pol sem si še uzel čas v poslovalnici in prelezel kaj podpisujem. Prodajalka mi je dala čas, da prelistam pogodbo in me na koncu vprašala, če me slučajno še kaj zanima.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

jusv ::

StankoP je izjavil:

Zigadolhar in adapipika - ja sem se danes prijavil da povem kak so me nategnali. A je to prepovedano? A moramo biti novi tiho prej dve lete preden kaj povemo? Ja napisal sem se km drugam, tega tud nebi smel? Meni je useeno ce sta vidva zadovolna s Tus Mobilom jaz nisem ker tega ko pravite drobega tiska na televiziji in na reklamah tam med mesom pa kruhom pac ne vidis. Hvala vsem ostalim za podporo mnenja.


Ni prepovedano da nas mučiš s temi tvojimi težavami, samo je pa problem, ker si za nastalo situacijo kriv sam in ne Tušmobil, zato je neumno, da moriš s tem še drugod, ker si lahko ljudje ustvarijo drugačno sliko kot je. Mi nismo krivi če si nepismen. Na žalost :)
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Relanium ::

dottor je izjavil:

Jaz sem oba krat (za VESOLJE in MINGL17) najprej prebral čisto vse kar sem našel na njihovi strani, pol sem si še uzel čas v poslovalnici in prelezel kaj podpisujem. Prodajalka mi je dala čas, da prelistam pogodbo in me na koncu vprašala, če me slučajno še kaj zanima.

Sj ne pravim da bi skrivali informacije ali pa karkoli, sam pač pozabijo jih poudarit in jih raje zakopljejo mal globje.
Kr pomisli, koliko časa bi ti skupno vzelo, če bi šel vse pakete vseh ponudnikov analizirat do potankosti, iskat informacije in analizirat droben tisk.
Pa vsak mesec pride spet nek super duper uber kul ugoden paket ki je pa najboljši do zdaj....

Jaz (in dosti ljudi) enostavno nimamo časa prečesavat vse to, da bom kje profitiral par evrov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Relanium ()

dottor ::

Sej se ne gre za profitiranje, ampak pametno je vsako stvar prej kot podpišeš, da vsaj na grobo preletiš. Raje se seznanim s tem kaj podpisujem, kot pa da pol nastajajo take teme kot je ta, kjer so vsi drugi krivi. Raje preberem kaj me čaka, pa da nisem presenečen v prihodnje.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Hayabusa ::

Relanium
Jaz (in dosti ljudi) enostavno nimamo časa prečesavat vse to, da bom kje profitiral par evrov.

Vprašaš na forumih & pogledaš primerjalne cenike na http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po... .

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

freesty ::

Relanium je izjavil:

freesty je izjavil:

Ne, ker se nisem niti zanimal za FREE pakete:) Lahko pa mi pojasnis.

Če se ne motim je ta, da moraš za podatkovni prenos pa imet vseeno vedno tušmobilovo omrežje,
torej ti tiste minute v mobitelovem omrežju pomenijo bolj malo, ker neboš za vsako malenkost preklapljal omrežja.
Je pa njihovo omrežje tako v kurcu, da bi telefon večinoma deloval v mobitelovem.
Zadnjič npr. mi 2 dni ni delalo nič iz njihovga lastnega omrežja.
(Skratka marketing in ciganija na kvadrat)



Ja to vem za Free pakete ja. Jaz problemov s signalom na tusmobilu nimam. Tut prenos podatkov mi dela povsod, kjer sem ga do sedaj rabil.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Osprey ::

Tudi iz lastnih izkušenj lahko povem, da so Tušmobilovi "svetovalci", ki imajo "štante" v raznih Tuševih trgovinah velikokrat izredno nepoučeni glede Tušmobilove ponudbe in velikokrat podajo popolnoma napačne informacije (lepo prosim, še posebej se ne zanašati na njih glede zadev v drobnem tisku!). Najbolj v nebo vpijoče pa je to, da se večino stvari, ki sem jih vprašal, in kar so napačno odgovorili, da izvedeti relativno enostavno na Tušmobilovih spletnih straneh. Ne razumem tega, kako lahko tam sedijo cele dneve in se velikokrat dolgočasijo in chatajo ter čepijo na FB-ju, namesto, da bi ta čas izkoristili in se vsaj poučili o tem, kaj prodajajo. No, pa sem ga jaz naučil nekaj stvari. Zelo, zelo žalostno!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Osprey ()

Gregor P ::

Sam nisem videl te reklame, ampak če ni bilo na njen to izrecno napisano, če mu tega niso rekli izrecno ob podpisu pogodbe (ne rabi potrošnik sedaj brati vsega drobnega tiska, notri itak ne sme biti nič kar bi bilo izrednega - tukaj pa se ravno reklamira najcenejša ponudba, ki to očitno ni; torej ga morajo posebej opozoriti na to izredno pomembno dejstvo pri sklenitvi pogodbe od katerega je praktično odvisen obstoj pogodbe same!) ipd. potem lahko mirno odstopi od pogodbe brez posledic.

Sploh ne vem po kakšni logiki vas večina misli, da mora potrošnik kar vse mirno požreti?!?;(
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pyromanic ::

Kokr jst berem tuki je OP reku da je uzel Free2go, kar je predplačniški paket in ne naročniški.
In za opcijo 5 centov na minuto (originalno je 12 centov) more lastnoročno vtipkat kodo In če klikneš spodi med pogoji piše
Vroča Kul tarifa je na voljo uporabnikom predplačniškega sistema Tušmobil in jo je mogoče vklopiti z USSD zahtevkom. Strošek vzpostavitve klica znaša 0,05 EUR. Možnost vklopa Vroče Kul tarife je od 5.12.2012 - 31.5.2013.

Pa ne vem odkdaj se vsem reklamam vse slepo zaupa kar rečejo, brez da se vsaj mjčkn pozanimaš prej.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pyromanic ()
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobilni paket (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5016307 (11404) ...:TOMI:...
»

Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
10733772 (24213) MKC00
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13635566 (30417) Bobr123
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18543846 (32576) OChack
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22460751 (52878) nekikr

Več podobnih tem