Forum » Omrežja in internet » T-2 TV preko računalnika
T-2 TV preko računalnika
umetnica ::
Pozdravljeni.
A lahko kdo prilepi novo m3u listo kanalov?
Pred par dnevi sem se narocila na L paket od T2, da bi gledali BabyTV, prepricana, da bom lahko gledala tudi preko VLC. Par dni je delalo, potem pa *mrk*
Potrebujem udp za BabyTV za naso dojencico. Enega imam, vendar je samo v nemscini. Jaz bi zelela tistega multilang ali v italijanscini.
Mi zna kdo pomagati? Sem tudi pripravljena se nauciti, kako to narediti sama
V naprej hvala!
A lahko kdo prilepi novo m3u listo kanalov?
Pred par dnevi sem se narocila na L paket od T2, da bi gledali BabyTV, prepricana, da bom lahko gledala tudi preko VLC. Par dni je delalo, potem pa *mrk*
Potrebujem udp za BabyTV za naso dojencico. Enega imam, vendar je samo v nemscini. Jaz bi zelela tistega multilang ali v italijanscini.
Mi zna kdo pomagati? Sem tudi pripravljena se nauciti, kako to narediti sama
V naprej hvala!
- spremenila: umetnica ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Mandalorian [Star Wars - Tv serija] (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Sedem umetnosti | 269315 (4219) | oo7 |
» | V ZDA znatno manj torrent prometaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9306 (7194) | TheRiddle |
» | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20305 (14254) | ales85 |
» | Najbolj gledani YouTube posnetki letaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9443 (6766) | Jst |
» | Microsoft Windows Desktop SearchOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5540 (3275) | kopernik |