Forum » Omrežja in internet » WRT54GL Remote access
WRT54GL Remote access
SmeskoSnezak ::
Odločo sn se, da posodobim router in ker odhajam ravnokar na dopust v Nemčijo, kjer bom mel ogromno časa, bi rad to storil od tam. Doma bo nekdo uporablal svoj računalnik, a se ne spozna tak dobro na te zadeve kakor jaz. Preden grem si bom nastavil samo remote dostop, ker je to minutka dela.
Zanima pa me, če je sploh možno posodobiti dd-wrt oddaljeno? Po vsej verjetnosti bom nadgradil na VPN verzijo, da bom lahk iz Nemčije gledal rtvslo. So kje kakšna super navodila, da si olajšam delo?
Zanima pa me, če je sploh možno posodobiti dd-wrt oddaljeno? Po vsej verjetnosti bom nadgradil na VPN verzijo, da bom lahk iz Nemčije gledal rtvslo. So kje kakšna super navodila, da si olajšam delo?
@ Pusti soncu v srce... @
black ice ::
Jaz bi (zgolj za nadgradnjo) uporabil Teamviewer na lokalnem računalniku, da boš lahko dostopal do routerja tudi po nadgradnji. Simple rešitev, če praviš, da se doma ne spoznajo na IT.
Spodnja dva linka sta več ali manj vse kar boš rabil.
ddwrt wiki
ddwrt faq
Ni VPN po defaultu podprt v ddwrt? Če je tako ne vidim smisla v nadgradnji, razen če ga še nimaš nameščenega.
Spodnja dva linka sta več ali manj vse kar boš rabil.
ddwrt wiki
ddwrt faq
Ni VPN po defaultu podprt v ddwrt? Če je tako ne vidim smisla v nadgradnji, razen če ga še nimaš nameščenega.
Zdaj iz glave se ne spomnim VPN taba na meniju. Kaka pa je potem razlika med verzijami dd-wrt, ker tam na seznamu je vpn verzija posebej omenjena?
Kul, hvala. Se bom lotil počasi tega postopka, ki sn ga našel v eni tukajšni temi. Upam da ne bo problemov.
Hayabusa ::
Če boš updejtal FW je ponavadi dobro uveljaviti default nastavitve & ter nastaviti na novo.
Dopust izkoristi kot dopust, ne šarjenje po elektroniki.
Dopust izkoristi kot dopust, ne šarjenje po elektroniki.
Zadeva je že sporihtana. Že lahko gledam SLO2 in šport.
Me pa zanima, zakaj nekaterih strani ne gre odpret? recimo filehippo.com mi odpre do konca šele ko skenslam VPN povezavo, sicer naloži le 1/10 strani, se mi zdi... tudi linkedin.com pa še par je takih... v čem bi lahko bil razlog? Razumem, da se strani počasneje odpirajo, samo da pa se sploh ne bi odprle pe me čudi.
Me pa zanima, zakaj nekaterih strani ne gre odpret? recimo filehippo.com mi odpre do konca šele ko skenslam VPN povezavo, sicer naloži le 1/10 strani, se mi zdi... tudi linkedin.com pa še par je takih... v čem bi lahko bil razlog? Razumem, da se strani počasneje odpirajo, samo da pa se sploh ne bi odprle pe me čudi.
A noben ne ve razloga, zakaj se strani ne odprejo preko VPN povezave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4207 (3535) | trnvpeti |
» | WR740N in VPNOddelek: Omrežja in internet | 3522 (3102) | Daniel |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5282 (4314) | wungad |
» | Netgear WNR3500L in web,php,mysql serverOddelek: Omrežja in internet | 1157 (926) | DuleKrtola |
» | M0n0wall - Captive portal - Oddaljena dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 2285 (1925) | ELEKTROLJUB |