Forum » Pomoč in nasveti » Ice Cream Sandwich na HTC Wildfire
Ice Cream Sandwich na HTC Wildfire
shadeX ::
Torej!
Zanima me če je že kdo dal sladoledni sendvič gor na HTC Wildfire ( navaden , ne S ). Nujno potrebujem en telefon ki gor laufa ICS za testiranje in ravno v tem času ga prodaja en prijatelj ( Htc wildfire ), pa me zanima če je že kdo dal gor in pa če dela večina stvari ?
Zanima me če je že kdo dal sladoledni sendvič gor na HTC Wildfire ( navaden , ne S ). Nujno potrebujem en telefon ki gor laufa ICS za testiranje in ravno v tem času ga prodaja en prijatelj ( Htc wildfire ), pa me zanima če je že kdo dal gor in pa če dela večina stvari ?
hojnikb ::
rajši si omisl virtualn android na PCju ali drug telefon (ideos x5 je recimo dokaj poceni zadeva)
Ta telefon ma ekran z dost nizko resolucijo, tak da tut če ti uspe spravit gor ICS (kar se seveda da) ti bo ta resolucija delala probleme.
Ta telefon ma ekran z dost nizko resolucijo, tak da tut če ti uspe spravit gor ICS (kar se seveda da) ti bo ta resolucija delala probleme.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126553 (63151) | majstr77 |
» | Googlov novi telefon razprodan v minutah po odprtju trgovin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26755 (20736) | dejanslo |
» | Alcatel OT-911 ali Sony LifeOddelek: Mobilne tehnologije | 4625 (4208) | SLO_Matej |
» | Samsung Galaxy S2 - NakupOddelek: Mobilne tehnologije | 1272 (1062) | axee |
» | Nakup telefona!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3225 (2935) | Tine:) |