Forum » Loža » Zanimiv prikaz spletišč v treh dimenzijah
Zanimiv prikaz spletišč v treh dimenzijah
Roadkill ::
Če koga zanima: V firefox kliknete z desno tipko na stran in izberete "Inspect element", potem pa spodaj desno izberete "3D View".
Ü
mr1two ::
V bistvu bi lahko to orodje uporabljal za iskanje napak(aka plasti, ki so izrisane nekje spodaj in so nevidne uporabniku) ali kaj podobnega.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Kurzweil ::
2 sekunde za tem, ko sem to kliknil sem opazil koristnost, ker se tiče pregleda CSS, predvsem strukturo, kontejnerje, bokse, div tage in podobno.
Vidi še kdo kakšno koristno stvar, ki sem jo zgrešil (in je že samo za CSS naštudirat zanimiva zadeva)?
Čeprav tudi to ni res, gledan da RTVju in je toliko layerjev zadaj, da ni nič jasno.
Vidi še kdo kakšno koristno stvar, ki sem jo zgrešil (in je že samo za CSS naštudirat zanimiva zadeva)?
Čeprav tudi to ni res, gledan da RTVju in je toliko layerjev zadaj, da ni nič jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345161 (4298) | sunniegoldie |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25342 (22706) | MrStein |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22187 (13935) | R33D3M33R |
» | Kaj menite o straniOddelek: Izdelava spletišč | 1800 (1416) | Tr0n |
» | Brskalnik! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6665 (5405) | nere |