» »

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Tr0n ::

Ponavadi ne igram JRPGjev, ampak tole bo verjetno redka izjema. Level-5 in anime studio Ghibli sta zdruzila moci in ustvarila prelep in, po prvih opisih sodec, obsezen PS3 JRPG. Izid je 1. februar za EU.

• spremenilo: Tr0n ()

Bananovec ::

Nenadoma si želim, da bi spet imel PS3.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Sem ze preordal. :)

Drugace pa imate na PSN demo, ki vas seznani s combat sistemom.

3furious ::

Zgleda je res treba prednaročit, na veliko straneh je razprodana (recimo zavvi), tudi Wizard's edition, ki stane 100EUR. Nevem, če so trgovci podcenjevali popularnost ali je igra dejansko presegla vsa pričakovanja. Uspelo mi je prednaročit Wizard's edition na Amazonu UK za 65EUR, očitno zadnji izvod, ker ni več možno naročilo. Sem pa za en dan zgrešil bonus dveh familiarjev...

Drugače tudi jaz nisem oboževalec JRPG-jev, imam samo Valkyria Chronicles in Final Fantasy XIII (nisem dokončal). Sem pa velik fen Ghiblija, Princesa Mononoke in Čudežno popotovanje (Spirited away) sta med mojimi najljubšimi filmi. Demo je bil super, vendar prekratek. Sem se nasmejal pri tistem mestu, ko so povsod ribe. Sem si mislil, kaj so to eni ribji fanatiki, potem pa ugotovim, da gre za Mačje mesto:D
In the age of information, ignorance is a choice.

Lahko tudi s PSNja downloadas (60 EUR), ampak je 21.7 GB in okoli 40 GB po instalaciji. :)

Drugace pa se nekaj trgovin.

http://www.gamestracker.com/buy-ni-no-k...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

D3m ::

tole me pa mika.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Koncno dobil spil. Odlicna zadeva. :)

+1, odlično sodelovanje med Level 5 in Studiom Ghibli. Sicer je težko izpostavit le en element, ampak Wizard's Companion je najboljša ingame knjiga, ki sem jo uporabljal. Polna je uporabnih informacij, od opisa vseh familiarjev in vseh evolucij, receptov za alkemijo, čarovniškega orožja, pripomočkov, zgodovine, zgodbic,... Povrhu vsega pa je še pregledno predstavljena in ilustrirana, v visoki resoluciji, tako da jo je res užitek brati.

Jellyfish boss me zeza. Moj party takoj umre. ;((

Meni se je ustavilo pri Shadarju, pa sem šel nazaj pa malo pogrindal. Dokončal sem side queste, nahranil familiarje z njihovo najljubšo hrano ter kako uro nabiral izkušnje na "platformah" na jugu puščave. Potem je šlo brez problema.
Z Jellyfish bossom nisem imel težav, mislim da je občutljiv na ogenj, ko pokliče tamale pa uporabi kak trick, ki napade vse hkrati (npr. Miteyev Cut loose).

To uporabim, ampak mi prej oba soigralca umreta. Eno imam nastavljeno na healing, eden pa na backup, ampak moras zgleda malce vec micromanagirat.

A jima mogoče zmanjka MP? Pri meni se je to pogosto dogajalo, zato sem na njunih familiarjih spremenil tricke na tiste, ki porabijo manj MP. Večinoma so to razni buffi, ki jih sam niti nisem uporabljal, tako da je to še dodaten plus. Nekaj časa sta tudi meni pogosto umirala, zdaj pa sta precej zanesljiva. Esther je že tako učinkovita, da se lahko zanesem nanjo tudi pri manj kot četrtini zdravja.

Mikromanagement precej pomaga, že če pravočasno braniš vse napade si na pol zmagal. Če pobereš še zlato kroglo, v tem boju najbolje z Oliverjem, ker ima ognjen Miracle move. Obstaja tudi protinapad, s katerim lahko prekineš nasprotnika med castanjem, ponavadi je potem tudi nekaj časa negiben. Večinoma mi uspe bolj po naključju, napasti moraš v trenutku, ko ti Attack zasveti zeleno. Mislim, da ti ga lahko točno opiše tisti vsevedni kamen.

yayo ::

evola', v pričakovanju nadaljevanja, ki izide kmalu, se je moja malenkost spravila končno preigrat tole igro na PS3 (ki še deluje, kljub dooolgi dobi skladiščenja). Šele dve urici sem not, petnajst let sem praktično ignoriral j-rpgje, sedaj pa se, na stara leta, očitno vrača nostalgija. Pa zgleda, da sem padel v patientgamers kategorijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20837871 (612) oo7
»

Zanimivi novi oz. prihajajoči animirani filmi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11735798 (787) oo7
»

Dark Souls II (strani: 1 2 3 4 5 )

21377388 (8573) oo7
»

Rage 2 (strani: 1 2 3 )

10813676 (6847) yoco
»

Pillars of Eternity (Obsidianov Kickstarter: Project Eternity) (strani: 1 2 3 4 )

16832080 (11658) yoco

Več podobnih tem