Forum » Omrežja in internet » net na trenutke ne dela
net na trenutke ne dela
mitta ::
Oj!
Par mesecev nazaj sem naložila Win 7 ultimate 32bit,protivirusni program je Panda GP 2012, driverji naloženi vse kul razen ko vklopiš net se na trenutke zatika s utorentom se spreta totalno (nobeden ne dela več) tako da ne vem kaj naj še naložim ali spremenim da bo delalo normalno ne pa da ga rinem tle okol bajte
aja pa še to NI prenosni računalnik in na tablici in na fonu mi net dela k ura sam tle pa
brskalnik: firefox (poiskusila sem že tudi chrome in explorer)
internet : siol VDSL
hvala Mitta
Par mesecev nazaj sem naložila Win 7 ultimate 32bit,protivirusni program je Panda GP 2012, driverji naloženi vse kul razen ko vklopiš net se na trenutke zatika s utorentom se spreta totalno (nobeden ne dela več) tako da ne vem kaj naj še naložim ali spremenim da bo delalo normalno ne pa da ga rinem tle okol bajte
aja pa še to NI prenosni računalnik in na tablici in na fonu mi net dela k ura sam tle pa
brskalnik: firefox (poiskusila sem že tudi chrome in explorer)
internet : siol VDSL
hvala Mitta
z00s ::
Se pridružujem Pisoy-u. Potem pa daj gor kakšen spodoben firewall (npr. Comodo) in je to to.
lp,Z00s
lp,Z00s
mitta ::
Hvala lepa obema bom poskusila z izbrisom Pande in naložila kakšen drug antivirus in firewall program
Lp Mitt
Lp Mitt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648877 (6414) | Domini tm |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40487 (15469) | brainiac20 |
» | požarni zidOddelek: Omrežja in internet | 1286 (1053) | StratOS |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9763 (8559) | fitipaldi |
» | lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1669) | OtonVM |