Forum » Zvok in slika » Philips TV
Philips TV
sofka ::
Pozdravljeni!
Imam problem, da ko priključim zvočnike na Philips TV mi ne zazna zvočnikov. Zvok še kar igra na TVju na zvočnikih pa prve 3 sekunde potem se pa ugasne. Pregledal sem že vse nastavitve na TV.
Lepo prosim za pomoč,
LP.
Imam problem, da ko priključim zvočnike na Philips TV mi ne zazna zvočnikov. Zvok še kar igra na TVju na zvočnikih pa prve 3 sekunde potem se pa ugasne. Pregledal sem že vse nastavitve na TV.
Lepo prosim za pomoč,
LP.
Pozdravljen,
TV je Philips 32PFL4606H zvočniki so pa Genius SW-HF5.1 6000. Probal sem jih že priklučiti z RCA kabli in z 3,5 jackom.
Hvala, LP
TV je Philips 32PFL4606H zvočniki so pa Genius SW-HF5.1 6000. Probal sem jih že priklučiti z RCA kabli in z 3,5 jackom.
Hvala, LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sofka ()
puginho ::
V nastavitvah imaš volume posebej za zvočnike, verjetno imaš ful nizko zato ti ga ne zazna.
sem pregledal vse nasfavitve, vse sem vklucu pa dal do konca a ni delovalo. Ko zazenem tv mam prve 3 sekunde zvok na zvocnikih potem pa kr zginw iz zvocnikov pa se pojavi na tv.
mat xxl ::
Pa kaj misliš, da bo Tv z vsakimi creap Geniusi špilal ??? Za začetek povej, so zvočniki aktivni ali pasivni ???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
mat xxl ::
Zvočniki so aktivni in načelno, bi to moralo delati pač digitalni izhod na TV na zadnjem ne stranskem panelu in samo in izključno tega (sicer imaš na boku še stereo oudio out samo ne bo Ok), povežeš na vhod bassa od tam pa vse ostale zvočnike ......... popravek, ker sranje od Geniusa nima digitalnega vhoda ne bo šlo, torej vzameš izključno bel in rdeč izhod iz stranskega panela, nikakor zadnje stranice in jih vklopiš na vhod Genius zvočnika najvišja konektorja z RCA kabli, vzemi kake kvalitetne oklopljene in mora delati !!! Vsak soliden izdelek v vsaj srednjem rangu ima digitalni vhod, ne vem sicer koliko si dal za te zvočnike , če bi mene spraševal, bi svetoval Nuberte www.nubert.de, ki bi podobni stali cca do 1500 eur samo se po kvaliteti kašajo tudi z 20 x dražjimi.... Probaj pa poročaj !
Sem priključil B&W zvočnike na ta TV in dela. Za Genius zvočnike pa sem kupil nek adapter katerega so mi naročili in sedaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 2426 (2269) | dpicul |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27404 (11490) | Hrenowsky |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4325 (3911) | Mattithyahu |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10952 (10227) | T-Majo |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4028 (3771) | Okapi |