Forum » Programska oprema » NAstavitev Sygate personal firewalla...
NAstavitev Sygate personal firewalla...
Blup ::
... skratka, namestiu sem omenjen firewal... od takrat pa se pojavljejo čudni problemi... en za drugim...
Najprej je vse lepo delalo, potem mi ni hotel pošiljati mailov, nato mi je onemogoču povezavo z internetom, nazadnje pa še sprejemat mailov ne morem...
... če vklopim allow all se mi računalnik poveže z internetom, pr mailih pa to nič ne pomaga...
Ali mi lahko kdo svetuje kak naj nastavim te porte ipd oz kako naj nastavm, da bo delovalo vse skupaj kot mora?
Blup
Najprej je vse lepo delalo, potem mi ni hotel pošiljati mailov, nato mi je onemogoču povezavo z internetom, nazadnje pa še sprejemat mailov ne morem...
... če vklopim allow all se mi računalnik poveže z internetom, pr mailih pa to nič ne pomaga...
Ali mi lahko kdo svetuje kak naj nastavim te porte ipd oz kako naj nastavm, da bo delovalo vse skupaj kot mora?
Blup
Highlag ::
V bistvu je zelo enostavno.
Najprej odpri nastavitve aplikacij v programu .: Tools/applications in klikni na remove all.
Zbriši morebitne nastavitve pravil : Tools/Advanced Rules
Izberi način delovanja: Security/Normal
Nastavi : Tools/options/securiy :
enable driver level protection
netbios protection
To bi moralo biti dovolj.
Sedaj boš moral vsaki aplikaciji, ki hoče na internet to dovoliti.
Ko se hoče npr. Internet explorer priklopiti , firewall odpre okno , ki te vpraša če mu dovoliš priklop.
V kolikor še odkljukaš opcijo si tvoj odgovor zapomni.
To bi bilo to.
Najprej odpri nastavitve aplikacij v programu .: Tools/applications in klikni na remove all.
Zbriši morebitne nastavitve pravil : Tools/Advanced Rules
Izberi način delovanja: Security/Normal
Nastavi : Tools/options/securiy :
enable driver level protection
netbios protection
To bi moralo biti dovolj.
Sedaj boš moral vsaki aplikaciji, ki hoče na internet to dovoliti.
Ko se hoče npr. Internet explorer priklopiti , firewall odpre okno , ki te vpraša če mu dovoliš priklop.
V kolikor še odkljukaš opcijo si tvoj odgovor zapomni.
To bi bilo to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275766 (20697) | Matko |
» | Nov kriptovirus Locky na pohodu, napada tudi bolnišnice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 34434 (30420) | misek |
» | wireles mi nagaja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2480 (2038) | mulc007 |
» | Za vsak refresh web strani se vzpostavi VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (893) | zlatko |
» | namestitev thunderbirdaOddelek: Programska oprema | 901 (843) | man_utd |