Forum » Pomoč in nasveti » Counter Strike: Source
Counter Strike: Source
bajro ::
Zdravo,
zanima me slednje in sicer po zagonu omenjene igre mi v pomanjsanem merilu vrze ven mozaka z ventilom v glavi in nato me se vrze ven iz igre.
vprasanje pa je ce mogoce kdo ve kaj je vzrok tega, ker nikakor ne pridem v igro,
hvala za pomoc in odg.
lp
zanima me slednje in sicer po zagonu omenjene igre mi v pomanjsanem merilu vrze ven mozaka z ventilom v glavi in nato me se vrze ven iz igre.
vprasanje pa je ce mogoce kdo ve kaj je vzrok tega, ker nikakor ne pridem v igro,
hvala za pomoc in odg.
lp
survivor, not statistic
'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'
hojnikb ::
Original al crackan ?
Če maš original, zbriš in nanov inštaliraj. Pa updejtaj driverje od grafe, če še nisi.
Če je crackano, pa tole.
Če maš original, zbriš in nanov inštaliraj. Pa updejtaj driverje od grafe, če še nisi.
Če je crackano, pa tole.
#brezpodpisa
bajro ::
hvala bom updejtu. mam original
lp
ja tisti mozakar je, drugace pa nekaj casa nisem igral in pred tem je lepo delalo.
lp
ja tisti mozakar je, drugace pa nekaj casa nisem igral in pred tem je lepo delalo.
survivor, not statistic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bajro ()
freesty ::
Pod steam gres in z desno kliknes na css in potem mas tam verify neki... Preveri ti corrupt fajle.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11092 (7065) | hojnikb |
⊘ | need for speed underground 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1576 (1274) | Janac |
⊘ | Call of duty 2 in 4Oddelek: Igre | 689 (616) | ahac |
» | Battlefield 2142 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8239 (4869) | svetetko |
» | GTA 4 grafika na HD 4870 1GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (1734) | JerryP |