» »

LG vs Samsung

LG vs Samsung

free_k_shot ::

Oi,

A mi lahko kdo pomaga oz. svetuje...

Odločam se med dvema TV sprejemnikoma pa ne vem katerega bi... in sicer;

Samsung UE46ES6100 46" 3D LCD LED Smart TV

Ali

LG 47LM620S 47" 3D LCD LED Smart TV

Oba sta cena tam tam, velikost mi je vseen (46 ali 47), ni bistvene razlike. Edino prvi ima active 3D očala priložena, začim pri LGju je pasivni 3D. (ne vem, morda tudi aktivni če kupiš prava očala).

Gledu sm mal reviewje pa eni pravijo tako drugi drugače. Sam sem bolj pristaš LG napravc.

Help!!! :|

Yossarian ::

Po moje, kateregakoli od teh dveh TV-jev boš kupil, ne boš zgrešil. Iz izkušnje zelo povprečnega uporabnika ti lahko povem, da imajo zdaj že praktično vsi TV-ji dobro sliko, razlikujjo se predvsem pri tem, kaj vse dobiš ven iz USB-ja. Tu sta pa LG in Samsung pred vsemi. Samsung ima zakupljeno licenco za DTS zvok (kar se uporablja predvsem pri filmih s HD resolucijo), medtem ko LG tega vsaj do nedavna še ni imel (nekje sem zaseldil, da bi že naj to odkupul, vpršaja prodajalca). Pravijo pa, Da je 3D tehnologija pri LG-ju bolj prijazna očem kot pri Samsungu. Aja, doma imamo dva Samsunga ino enega LG-ja, tako da ne govorim na pamet.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

TOP ::

Kar boš kupu nič ne zgrešiš jaz mam doma omenjen Samsung sem pa tudi izbiral med tema dvema modeloma in oba dobro prej pogledal,na koncu sem izbral Samsung.Kar se tiče same slike neke razlike ni,ker na obeh lahko popravljaš sliko.Kar se tiče 3D ne glej na tole,ker na koncu boš malo filmov pogledal,ker jih je malo.Sama kvaliteta 3D meni osebno je bolša aktivna,čeprav sem gledal tud na LG kako zgleda pasivna,največja prednost lažja očala,čeprav tud aktivna sta zelo lahka pa pasivna bolj poceni ampak to je bolj tako,ker 3D na koncu malo uporabljaš.Sem pa opazu da v predvajanih raznih formatov filma poteka nekoliko bolje pri Samsungu.Če si pristaš LG potem ga kupi.

knesz ::

Samsung.
Predvsem zaradi 3D in allshare. Sam sem priliko dobiti demo enoto 46" ter 55", tako da sem stestiral vse povezave Tab2, Note tablica, S3, PC na TV.
lp

Yossarian ::

Allshare je res ena odlična funkcija. Slike in filme lahko neposredno gledaš iz pametnega telefona, tablice ali računalnika (in to s podnapisi).
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung smart TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6935442 (13974) kralnahribu
»

Nakup novega TV

358718 (7877) nejc1337
»

Nakup novega televizorja( Led LCD)

Oddelek: Kaj kupiti
358996 (8133) fpbs
»

Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13228198 (25800) djordjevic
»

Težje se je odločiti kot kupiti - nakup novega lcd tv

205147 (4668) BlaY0

Več podobnih tem