» »

format c: edina rešitev ?

format c: edina rešitev ?

SunCell ::

Imam sledeči problem. Pri predvajanju filmov (preizkušeno v več predvajalnikih- bsplayer ter windows media player), ki so kompresirani v bodisi divx ali pa v xvid formatu, mi nekako na 3 do 4 minute film ter zvok preskoči za slabo sekundo- ravno toliko da postane moteče. Sprva sem mislil, da sem namestil kak buggy kodek, zato sem se lotim uninstalla. priča sem bil zanimivemu pojavu, predvjlalnik je še vedno veselo vrtel filme v formatih divx, ter xvid.( še zmeraj s napako). Nato pobrskam po googlu, in najdem navodila, kako izbrišem kodek iz registra. to ročno storim, in šele od takrat naprej, se v menijo ki ga dosežem preko control panel/sound and audio devices, hardware, video codecs, uspešno izbrišejo kodeki. ok, mislim da sem počitil use, instaleram samo osnovne kodeke in napaka se pojavi ponovno. Sedaj ne vidim nobene druge rešitve kot formatiranje diska, ali pa ustvarjanje male particije za os, ki bo namenjen samo gledanju filmov :\\\ ( za to mi je pa škoda dat 2 gb diska )

pa še podatki o računalu, da nebo kdo pomislil, da je krivo prešvoh računalo: Gigabyte 7vrxp, athlon 1800+, 256 MB 333 DDR ram, Radeon 9000 64 MB.

Vsekakršni predlogi, kako odstranit napako so več kot dobrodošli :)

maro ::

poizkusi s ffdshow filtrom

SunCell ::

ffdshow je bil že instaleran, tko da še zmeraj ostajam brez rešitve :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159516 (14664) BaRtMaN
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412749 (10604) Jst
»

program za kompresirat Video

Oddelek: Programska oprema
201454 (1153) Jakka
»

Ultimativni Codec Pack?