Forum » Pomoč in nasveti » NFS5
NFS5
Hitri ::
Ja, res je: nov dan-nove težave...
Mam problem z NFS5, namreč sred igre zadeva kr naenkrat zmzne (slika). Ne gre nardit drucga kot resetirat kišto. Slišu sem sicer nekej o teh težavah, a mi noben ne zna povedat kej konkretnega... ???
Mam problem z NFS5, namreč sred igre zadeva kr naenkrat zmzne (slika). Ne gre nardit drucga kot resetirat kišto. Slišu sem sicer nekej o teh težavah, a mi noben ne zna povedat kej konkretnega... ???
{CoOoLeR} ::
Če maš navit procesor pol ga morš en mal odvit in za grafično velja isto!!!
js sm pa CoOoL :)
bili_39 ::
Proc pusti kar pri miru.
Verjetno imas geforca - torej poglej na www.geforcefaq.com kaksne so tezave in kako jih odpravis.
Verjetno ti zmrzuje na prvi progi - sem pozabil kako se ze imenuje - izklopit moras lens flare...
Divjo voznjo ti zelim..
Verjetno imas geforca - torej poglej na www.geforcefaq.com kaksne so tezave in kako jih odpravis.
Verjetno ti zmrzuje na prvi progi - sem pozabil kako se ze imenuje - izklopit moras lens flare...
Divjo voznjo ti zelim..
Hitri ::
Bo drzal ja: mam geforca2MX in zmrzne na Normandii (tut pr demotu je blo isto). Drgac nimam pa nc navite zadeve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pečeni GeforceFX!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4489 (3258) | Klemenn |
» | Prosim za pomoč glede zagona ArmyOp igreOddelek: Igre | 780 (657) | Airskull |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 1994 (1251) | racaMIT |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4777 (4051) | Senitel |
» | Prophet II MX 64 MB!!!Oddelek: Navijanje | 1449 (1138) | element |