Forum » Igre » Prosim za pomoč glede zagona ArmyOp igre
Prosim za pomoč glede zagona ArmyOp igre
Kriko ::
Imam igro ArmyOp ampak mi noče delat. lepo se instalira brez napak, vse je v direktorijih ampak ko jo zaženem se samo pokaže "peščena ura" za par sekund in to je vse. Sem probal tudi pri kolegu in je isto!
Kaj je mogoče kak trik, ali je še kaj potrebno za igranje!
Kaj je mogoče kak trik, ali je še kaj potrebno za igranje!
MI_KO ::
Če maš starejšega Radeona je obvezno nujno, da si namestiš najnovejše gonilnike z ati-jeve strani! Če ne pač igra ne dela. Precej butasto ane? Če maš normaln dial up je z temi gonilniki kr hec, saj so mensezdi vlki čez 10mb.
Domnevam, da za ostale grafe velja isto.
Domnevam, da za ostale grafe velja isto.
MI_KO
_Mortal_ ::
Jz mam tud radeona in dela vse v redu. Kokar je soldier reku Catalyst 2.1 in ne 2.2
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
kn3z007 ::
tudi jaz imam 8500LE. imam catalysta 2.2, za katerega sem se j**** da sem ga dol potegnil, zdaj pa ne dela. prej sem imel MX 400 pa je delal kot šus.
a moram res zdaj še enkrat iz neta dl-jat catalysta?
/&%=$!%$&!%$=(&%=/%
škoda, da si nisem GF4 kupil.
Aja pa pri verziji 1.01 te igrice se na začetku pojavi napis, da je špil narejen za GF.
a moram res zdaj še enkrat iz neta dl-jat catalysta?
/&%=$!%$&!%$=(&%=/%
škoda, da si nisem GF4 kupil.
Aja pa pri verziji 1.01 te igrice se na začetku pojavi napis, da je špil narejen za GF.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Airskull ::
brez neta maš pr tem špilu n voljo sam training ki pa je ultra beden, tko da je odgovor ne , brez neta ni možno igrati
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Giants: Citizen Kabuto-igra enostavno zaštekaOddelek: Igre | 832 (762) | R33D3M33R |
» | Catalyst pred "sodniki"Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2090 (2090) | paper |
» | Radeon 8500 sesuvanje driverjaOddelek: Pomoč in nasveti | 848 (773) | swar |
» | MAFIAOddelek: Igre | 1268 (855) | n7 |
» | Driverji za radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1389) | Binji |