Forum » Pomoč in nasveti » VEZAVA NAPAJALNIKA
VEZAVA NAPAJALNIKA
aleksander4 ::
Dober dan,
Zanima me, če bi lahko vezal dva napajalnika skupaj(plus na plus, minus na minus)
En je 275w, drugi 5w.
To bi rad vezal zaradi avtoradia, ko izklopim močnejši napajalnik, da nebi izgubil spomina. Švohnejši napajalnik bi bil vklopljen skos.
Upam da ste me razumeli.
Zanima me, če bi lahko vezal dva napajalnika skupaj(plus na plus, minus na minus)
En je 275w, drugi 5w.
To bi rad vezal zaradi avtoradia, ko izklopim močnejši napajalnik, da nebi izgubil spomina. Švohnejši napajalnik bi bil vklopljen skos.
Upam da ste me razumeli.
refosk ::
Brez zveze trošiti toliko štroma, jaz sem za avtoradio v delavnici vzel tole:
http://dx.com/p/24v-3a-regulated-switch...
ima 1W porabe v off.
http://dx.com/p/24v-3a-regulated-switch...
ima 1W porabe v off.
MTB ::
Avtoradio ima itak 2 priključka za napajanje, stalno prisotna napetost in tista, ki gre na kontakt.
Poglej navodila katera je na kateri žici in priklopi vsaj napajalnik posebej na svojo, pa bo ok.
Poglej navodila katera je na kateri žici in priklopi vsaj napajalnik posebej na svojo, pa bo ok.
aleksander4 ::
Torej vezal sem vsak napajalnik na svojo žico (za spomin in za kontakt).
Se obnese, spomina na izgubi.
Valentin ::
aleksander4 je izjavil:
Torej vezal sem vsak napajalnik na svojo žico (za spomin in za kontakt).
Ne rabiš dva napajalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8731 (5034) | rini |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7726 (7329) | A. Smith |
» | avtoradioOddelek: Na cesti | 1654 (1481) | radiator |
» | LED diode za modifikacijo - kaksne?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2678 (2474) | Neo32 |
» | vezava dveh atx napajalnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2199 (1793) | Neo32 |