Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - napaka pri obnovitvi sistema v tovarniške nastavitve
Windows 7 - napaka pri obnovitvi sistema v tovarniške nastavitve
frustko ::
Ker so bili Windowsi 7 že kar precej onesnaženi z raznorazno navlako, so delali počasi pa verjetno je bilo tudi nekaj virusov gor, sem se odločil, da obnovim sistem v tovarniške nastavitve. Windowsi 7 so originalni in so bili že prednameščeni na prenosniku Acer Aspire (brez CD). Pod prenosnikom je zapisana tudi serijska številka. Napaka, ki se je pojavila je, da se je najprej črno okno z obvestilom "Namestitveni program zaganja storitev" nalagalo v nedogled. Potem sem računalnik ugasnil in po zagonu (ne glede na to ali računalnik zaženem v navadnem načinu, varnem načinu, z zadnjimi dobrimi nastavitvami itd.) se pojavi opozorilo (v oknu)...
Ko se računalnik ponovno zažene, se spet pojavi to okno in tako v nedogled. Prece frustrirajoče. Kakšen predlog kaj naj naredim? (pa želim, da na računalniku ostane legalna verzija Windowsov 7)
Nameščanje sistema Windows
Windows ni mogel dokončati namestitve. Če želite namestiti sistem Windows v ta računalnik, znova zaženite namestitev.
Ko se računalnik ponovno zažene, se spet pojavi to okno in tako v nedogled. Prece frustrirajoče. Kakšen predlog kaj naj naredim? (pa želim, da na računalniku ostane legalna verzija Windowsov 7)
- spremenil: frustko ()
fosil ::
Poglej če ti ob restartu napiše kaj v stilu: press F10 to start recovery mode.
Morda moraš prikaz te opcije omogočit v biosu.
Če ti recoveryja nikakor ne bo uspelo usposobit pa obstaja še ena varianta.
Nekje si dobi win7 dvd z isto verzijo, kot jo imaš in nato uporabi svojo serijsko.
Morda boš sicer moral potem zadevo aktivirat s klicem na MS.
Morda moraš prikaz te opcije omogočit v biosu.
Če ti recoveryja nikakor ne bo uspelo usposobit pa obstaja še ena varianta.
Nekje si dobi win7 dvd z isto verzijo, kot jo imaš in nato uporabi svojo serijsko.
Morda boš sicer moral potem zadevo aktivirat s klicem na MS.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
frustko ::
Hvala bom probal. Sem pa na enem tujem forumu naletel na enega, ki ima enak problem kot jaz http://www.sevenforums.com/installation... (tko da je tu še malo bolj podrobnejši opis težave).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1393811 (5638) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440524 (6205) | jedateruk |
» | USB BootOddelek: Pomoč in nasveti | 2021 (889) | solatko |
» | Windows 8 leta 2012, prve podobe ušle na splet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24427 (20611) | Jst |