» »

Posodobitev HTC Desire Z ICS 4.0.4 Custom ROM Firmware [Kako]

Posodobitev HTC Desire Z ICS 4.0.4 Custom ROM Firmware [Kako]

mdenis90 ::

Zdravo mene pa zanima ena stvar...Imam HTC desire, trenutna verzija mojega oper. sistema je android 2.2...radi bi si pa posodobil z ICS 4.0.4

Delal sem natanko po teh navodilih:
http://androidadvices.com/update-htc-de...

in mi ne uspe...zmeraj ko stisnem potem recovery se mi pojavi narisan telefon z rdecim trikotnim znakom in se ne zgodi nic...zanima me kaj bi lahko to pomenilo oz. kaj bi lahko storil narobe?
Vse sem delal natanko po navodilih in tudi zazipano datoteko kopiral na SD kartico. Na forumih pa nikjer ne nadjem istega problema...a se sploh na navadnem HTC disre-ju sploh da narediti posodobitev?

Prosim za pomoč, ker sem že čisto obupal.

LP

dmok ::

Si poskusil pritisniti VolumeUp + Power ko se ti prikaže trikotnik ?

d.

Sem, a mi prav tako pri opciji zpp namestitve iz SD kartice mi noce namestiti...

Zeratul ^^ ::

Ti ne prideš do tega recovery moda na začetku?
#yolo

Pridem pridem do recovery, tudi not pridem...potem se pojavi ta trikotnik in ne gre nic naprej..sem ze vse poskusal pa ne gre..

In recovery mode, select "install zip from sd card" > "choose zip from sd card" and then choose the ICS Android 4.0.4 Firmware Package. As soon as you select the file, it will take up to 5 minutes to update the same in your device.
Počakaj 5min.
#yolo

Ma spusti me samo do druge stopnje...choose zip from sd card...potem se ne zgodi nic..oz ne gre vec naprej.

Naredi Wipe data/factory reset in potem spet probaj posodobit...Pa izbriši ostalo z SD kartice ali pa shrani na pc in daj potem spet gor.
#yolo

cvazy1 ::

Zdravo. Mdenis90 mam desire s zanima me, kako si odpravil težavo z tistim rdečim trikotniku, ki se ti je pojavil ko si pritisnil recovery? Namreč mam jaz isti problem... Če pa hočem preko računalnika z usb kablom, mi pa napiše na telefonu odpravljanje težav preko usb kabla in prekine posodobitev.:-S
Mi lahko kdo pomaga?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

lg 4xhd bootloader unlock problem

Oddelek: Mobilne tehnologije
9732 (653) Tac20
»

Sony Xperia go android downgrade na 2.3.7 (strani: 1 2 )

5210771 (7865) Apofis
»

Huawei IDEOS X5 U8800

233452 (2792) errhec
»

HTC Desire - rom flash problem?

171252 (988) jurre
»

Android 4.0.3 na Nexus S