» »

slika - siol tv

slika - siol tv

f0gripper ::

Zadnja dva dni mi slika totalno je*e na siol tvju vsakih 5 sec. se mi mečejo kockice po ekranu.Sploh ni zagledat zvok zmanjka vse na 3 sekunde.
 Slika

Slika

matter ::

0801000
Grem basket pa bom neloke metal

kaj bom to klical,da mi bodo rekli da naj izkloipm kabel in ka nazaj priključim in nebo delalo pa bodo rekli pol pa nevemo mi..

black ice ::

Včasih so bili problemi z napajalnimi kabli. Poskusi dobiti drugega (tako za modem kot STB)

šernk ::

Ti sam kliči siol...ne obupat...100 klicev 100 klicev, če 100x rečejo isto kliči 101x.

sam sem rabil skoraj 3 leta, da so se zganili in uštimali linijo do hiše (s tem da pol leta sem klical vsaj 1x tedensko), vendar sedaj je bil 2 leti mir, se pa začenjajo problemi občasno ponovno (zaraščenost linije), tako da siolovci se lahko pripravite počasi >:D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

pri meni je do zdaj bilo dobro mogoče 1x na dan za 2,3sekunde se je to pojavilo,zdaj pa 2 dni sploh nemorem več gledat tvja ker popizdiš polek tega..jebem jim mater siolovo ;(;((

BALAST ::

A so oni krivi če imaš hišno inštalacijo v razsulu? Vzami STB in ga priključi na krajši UTP kabel direkt na modem pa boš videl da bo kockanje izginilo.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

utp kabel mam dolg glij 1,5m! glede na to da ma sosed čez 5m pa nima nobenih kock!!

šernk ::

@ BALAST:
od hišnega priključka do modema cca 15m navadnega električnega kabla (umes je še nek čistilec signala za stacionarni telefon), od modema do TV komunikatorja cca 25m UTP kabla in zadeva čudežno deluje (2 TVja istočasno- že res da sem bil tik pred klicem prejšni teden, vendar moram preverit, ker zadeva spet deluje in je bilo slabo vreme najbrž krivo in s tem predvidevam da zaraščena linija). Aja pa od centrale do hiše je 2,2km razdalje.

pri nas je bil prvi problem: cca 100m linije do hiše, slednjo se je menjalo pred dobrimi 5 leti (človek se ni upal splezat na štango da pregleda vezavo, zato so jo zamenjali. Ker zadeva ni bila dosti boljša so nato zamenjali še komplet preostali del zračne linije (dobr kilometer) od centrale do moje hiše. Od takrat naprej lahko gledam 2 TVja istočasno brez težav. SIOL TV dela brez težav tudi 5km od centrale (potrjeno iz strani Telekomovega tehnika!, samo poznati moraš človeka, ker drugače ti reče da je verjetno razdalja kriva in je končal zadevo).

iz tega potegnem da razdalja vpliva le glede na velikost lenuha, večji kot je lenuh, manjša mora biti razdalja, problem nastane ko prideš do razdalje 1m, pol pa kar naenkrat še največji lenuh mora pogledati kaj je narobe.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11723136 (16907) Tydek
»

"Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )

5310517 (8812) rezator
»

Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?

425388 (3921) fosil
»

Povezava iz omarice do modema

345592 (4728) ZGI
»

ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

65957795 (18119) dinozaver7

Več podobnih tem