Forum » Igre » Star Citizen - Squadron 42
Star Citizen - Squadron 42
Netrunner ::
Tribal ::
Da ne govorimo o tem, da so spet prikazali isto kot novembra. Dirka, arena commander in pa star marine. US vs UK. Ampak vse tako slabo producirano. Roberts je bil pa kot pravijo nekateri živčen kot že dolgo ne.
Kaj ne bo živčen, saj pritisk ljudi se veča in on nima kaj pokazati. Koga krivit je težko reči, vendar CR je najbolj na udaru.
Imam občutek, da jih je tale Star marine pošteno zajeb... Še bolj pa me moti ko vsako stvar ki jo že imajo ponovno obdelujejo, da bo up to new standard. Who cares about estetics, bring some new gameplay, al kako že. S tem, da razen planetary techa niso pokazali nič novega, kje so vse omenjene vrste gameplaya. To je še vse tako daleč. Če naslednje leto dobimo aplha 3.0 bo to velik napredek za njih, vendar sem vsak mesec bolj skeptičen da bo še kaj iz te igre. Sedaj jih samo še prodaja ladij zanima. Preden bo igra izšla bo že vsak imel vse možne ladje, saj očitno pričakujejo, da bomo backerji kar vsak mesec prispevali za razvoj brez da bi dobili kaj v zameno. Concept sale vsak mesec je pa tudi bolano.
svecka ::
Meni je zadeva dokaj logična, dokler bodo ljudje kupovali ladje, bo razvoj potekal, ko pa to tega enkrat konec....STEČAJ in se lahko vsi obrišemo pod nosom. Glede na prejšnemesečne obljube o Squadron 42, je ta livestream pokazal nič, tako da sem to igro jaz v bistvu že odpisal, da jo bom sploh kdaj videl izdano.
Še dobro da sem vrgel (investiral) stran samo 20$.
Še dobro da sem vrgel (investiral) stran samo 20$.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
Jaz samo upam, da je zadnji stream malo streznil folk in da se bodo ustavili brezglavo metati denar v ta projekt. Me res zanima koliko je kaj uspešen trenutni "holiday sale", saj kdor malo razmišlja z svojo glavo jim denarja ne bo več dal.
Jaz ostajam nevtralen in verjamem da bo projekt prej ali slej uspešno končan, vendar tega si ne upam trditi :)
Bo kar bo.... do čakanja izida pa se drugih zadev ne manjka s katerimi se lahko zamotimo.
Jaz ostajam nevtralen in verjamem da bo projekt prej ali slej uspešno končan, vendar tega si ne upam trditi :)
Bo kar bo.... do čakanja izida pa se drugih zadev ne manjka s katerimi se lahko zamotimo.
Berserker ::
Mislim da jih bo počasi kapnilo, da naj začnejo aktivno delat na SQ42 ali pa bodo klavrno pogrnili.
Nagi Bator ::
Prevec je narejenega, da bi vse to propadlo. Se bo zgodilo podobno kot s Freelancerjem.
In ce se bo, bom sam cisto zadovoljen vsaj, ce le ne bo pay to play. V slednjem me ne zanima.
In ce se bo, bom sam cisto zadovoljen vsaj, ce le ne bo pay to play. V slednjem me ne zanima.
Se pravi z 2016 ne bo nič. Torej 2017 bo igra izšla?
Squadron 42 naj bi izšel Q4 2016 ali Q1 2017 .... Sem upal na 2016 .. pa tudi Q1 2017 je ok ... če le bo :)
Dejstvo je to, da če preveč slediš temu projektu lahko samo popi... zato je bolje spremljati bežno in se tačas zamotiti z čim drugim.
Za PU pa raje niti ne razmišljam
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
kakšen Q1 2017 za squadron 42, če bo do konca leta 2017 bo to velik uspeh za oblačni imperij. Prej bi rekel realno za sq42 da bo nekje sredi 2018 izid.
BigWhale ::
Elite Dangerous pa v zadnjem newsletterju pove, da je nov patch ze live za beta testing. :)
Ma sej vredu, da vam je elite dangerous všeč, ampak meni po tem kar sem pogledal na youtube ni. Vse kar me je pritegnilo pri Star citizenu v elite manjka. Najbolj me pa privlači arkadno igranje pri star citizenu. Nisem nikoli bil prevelik ljubitelj simulacij. Ravno zato mi je bil freelancer najboljša space igra do sedaj.
Najbolj me pa privlači arkadno igranje pri star citizenu.
Arkadno? Kaj se ne SC trudi delati bolj "realno" simulacijo :) ... Za arkaden stil igre se obrni na Everspace katera je še najbolj podobna freelancerju.
No saj res da trenutno ni neka simulacija .. vendar od teh space sim-ov katera pa je ? ... Elite Dangerous sigurno ne :) .... če katera ni arkadna potem je to verjetno samo Kerbal Space Program.
BigWhale ::
KSP _vse_ pokvari s svojim 'sphere of influence' nacinom dela. ;>
Nobena od teh iger ni nek realen sim. 'Newtonian physics' je sam en narobe zastavljen hype, sej o tem smo ze debatiral.
Nobena od teh iger ni nek realen sim. 'Newtonian physics' je sam en narobe zastavljen hype, sej o tem smo ze debatiral.
Govorim o arkadnem igranju tipa sprejmi misijo in sledi puiščicam. Malo postreljaj in nadgradi ladjo. Ne maram pa tipa igranja z milijon meniji in iskanjem kje se misijo naredi. Prav tako FPS in take stvari so mi všeč dokler niso bistvo igre, tako kot so recimo cs:go in battlefield.
Nima veze pozabite, očitno ste vsi tako zelo občutljivi, da se spotikate ob vsako besedo... Če ne razumete kaj sem želel poudariti bomo pustili...
Edina dobra stvar ki sem jo slišal zadnje čase od testerjev je ta, da star marine ima soliden FPS.
Berserker ::
Govorim o arkadnem igranju tipa sprejmi misijo in sledi puiščicam. Malo postreljaj in nadgradi ladjo. Ne maram pa tipa igranja z milijon meniji in iskanjem kje se misijo naredi. Prav tako FPS in take stvari so mi všeč dokler niso bistvo igre, tako kot so recimo cs:go in battlefield.
Potem si pa zgrešil zvrst iger.
Novi cod ti celo ponuja nekaj takšnega, ker se dogaja ravno v vesolju.
@Tribal => Vem kaj misliš, vendar izraz "arkaden" ni najbolj primeren :)
Pri SC je težko še reči kako bo, vendar kolikor govorijo ne bo ravno "sledi puščicam" bum bum in upgrade ladje :) Zakompliciranih menijev vsekakor ne bo ... Zaradi tega, bo pa verjetno toliko več sprehajanja okoli, da boš dobil misije ipd...
Težko je karkoli trditi :)
Pri SC je težko še reči kako bo, vendar kolikor govorijo ne bo ravno "sledi puščicam" bum bum in upgrade ladje :) Zakompliciranih menijev vsekakor ne bo ... Zaradi tega, bo pa verjetno toliko več sprehajanja okoli, da boš dobil misije ipd...
Težko je karkoli trditi :)
Ghenghiz ::
sesobebo ::
speaking of "bežno spremljanje": a je karkoli iz tistih novembrskih casovnic ze prislo vn?
To ti bo moral povedati nekdo, kateri spremlja malo bolj kot bežno.
Jaz njihovih časovnic in datumov raje ne spremljam saj je velika verjetnost da se jih ne bodo držali.
Na CIG očitno velja D. Adamsov rek:
Jaz njihovih časovnic in datumov raje ne spremljam saj je velika verjetnost da se jih ne bodo držali.
Na CIG očitno velja D. Adamsov rek:
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by
Evo nov patch bom očitno igral na Acer predator X34A monitorju. Pa da vidmo kako bo to špilal z g-sync in 3440x1440 resolucijo... Grafika ki poganja zadevco je pa MSI 1070 gaming.
Star marine ga bo pocufal.
Star marine ga bo pocufal.
Sej vem da to ni tema za monitorje ampak omg. Prklopu tegale Predatorja X34A...
Ne da se opisat z besedami no.
100Hz, IPS, za povrh pa še g-sync ma ni za komentirat. Definitvno best stvar kar sem jih doživel pri PCju.
Pišite božičku.
p.s. nisem imel nikoli slabega monitorja vedno Dell, ampak tole je prvi LCD da sm skor mokr zravn.
Ne da se opisat z besedami no.
100Hz, IPS, za povrh pa še g-sync ma ni za komentirat. Definitvno best stvar kar sem jih doživel pri PCju.
Pišite božičku.
p.s. nisem imel nikoli slabega monitorja vedno Dell, ampak tole je prvi LCD da sm skor mokr zravn.
Jaz planiram vzeti max 2560x1440 ... bi imel ful 3440 širine ... vendar meni ni vredno svoje cene ... imam limit koliko zapravit za kakšno stvar. Ni problem v denarju ampak principu :)
a to misliš za star marine ? ... pojma nimam .. še nisem testiral. Danes zvečer bom pogledal to 2.6 zadevo
Pesimist ::
ma ne vem. Kaka razlika je med starcitizen pa starmarine? Nisem vec foloval redno. Zaj sem spet dal downloadat po nevem kdaj sem nazadnje sprobal. Da vidim ce z 1080gtx kaj bolse laufa. Drugo me niti ne zanima tolko. Le performance test :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Kaka razlika je med starcitizen pa starmarine?
Star marine je mini fps igra znotraj star citizen-a, enako kot je arena commander.
Ni direktno povezano z Star Citizenom, ampak je ločena mini igra katera sluiži predvsem za test in se zamotit tačas ko se dela PU
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
Pesimist ::
ja sej pa so to moduli ki so jih mislili na koncu skupaj zdruziti in dobiti star citizen ven?
Truga ::
Sli so na amazonov zastonjski fork cryengina. Ne razumem sicer zakaj. A niso neki sanjali da je star engine ze ful modificiran, in se ga ne bo dalo vec zdruzit z drugimi cryengine forki?
Prav neverjetno je, kako skos lazejo, folk jim pa se kar daje denar :)))
Prav neverjetno je, kako skos lazejo, folk jim pa se kar daje denar :)))
ja sej pa so to moduli ki so jih mislili na koncu skupaj zdruziti in dobiti star citizen ven?
Arena commander = dogfighting modul
Star marine = first person shooter modul
To služi kot osnova in se bodo uporabili v star citizenu. Mogoče ne bo popolnoma enako vendar osnova ostaja. Dogfight in FPS modul se nekako še najbolj razlikujejo od ostalega in zato obstajajo kot samostojne mini igre. Vse ostalo pa je bolj povezano med sabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 31121 (920) | DJ-DUST |
» | No Man's Sky (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 42589 (2360) | BigWhale |
» | EverspaceOddelek: Igre | 2655 (799) | Izi |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 153417 (117925) | Truga |
» | Skupnostno financiranje in povratek stare gardeOddelek: Novice / Igre | 17893 (14560) | Tr0n |