» »

Basketsim-Novi online basket manager

Basketsim-Novi online basket manager

TommyLee ::

Vabim vas da se pridružite slovenski spletni košarki, ki sem jo razvijal zadnjih 10 mesecev. Stran je dosegljiva na URLju http://www.basketsim.com/index.php. Gre za streteško košarkaško igro, kjer po registraciji dobite 12 igralcev in nato z njimi upravljate oz. dodajate mladince, ki jih dobite na kampih, iz okoliških šol in na draftu ter ekipo trenirate, spremljate rast mladih igralcev, kupujete igralce na trgu igralcev itd.

Vsak teden bosta na sporedu dve tekmi, v predsezoni pa je omogoceno igranje prijateljskih tekem. Igra je povsem nova, zato bodo vse ekipe štartale z istega izhodišca. V prvo ligo bo možno priti šele v drugi sezoni. Za prihodnost igre so nacrtovani razlicni mednarodni pokali in sistem reprezentanc, že v prvi sezoni pa bo izveden tudi nacionalni pokal v vseh 20 državah (v drugi polovici sezone).

Basketsim je trenutno v anglešcini, prevod v razlicne jezike je nacrtovan nekje proti koncu prve sezone. Prvenstvo se zacne 9. decembra, zato boste imeli še kar nekaj casa da se z igro dodobra seznanite.

Vsi ste zelo dobrodošli, upam da bo Slovenija postala prava Basketsim velesila še ena znacilnost te igre je namrec da vseh 20 držav štarta z enakega izhodišca (enako število lig), kar pomeni da bo po uvedbi reprezentanc še izjemno zanimivo.

Se vidimo v Basketsimu!
Adiego

Še nekaj iz moje strani: Registriral sem se mesec dni nazaj in me je igra čist prevzela ... Zakon vodstvo, ogromno potencijala in zabave :)

Probat ni greh ;)
www.dornik.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Basketsim

Oddelek: Igre
385380 (420) Kurzweil
»

ABA liga 2017/18

Oddelek: Šport