» »

Hiter zagon programov

Hiter zagon programov

dynr la ::

Pozdravljeni, namen imam naložiti večjo količino programov na računalnik. Zanima meče bo to potem ko bom kaj iskal po C disku iskal al pa na splošno, a bo to praskalo po disku skos???
Kako poskrbim za to, da se bodo vsi programi hitro odpirali brez zatikanja, kljub večji količini programov na C disku?

Hvala

amigo_no1 ::

ssd ali hdd+ redna defragmentacija, v hdd primeru uporabi za iskanje v win7 vgrajen iskalnik z indeksacijo.

dynr la ::

SSD zaenkrat še ne nameravam kupt, bo pa verjetno eden izmed nakupov v prihodnosti. Na novo sem na en računalnik naložu Windows 7, trenutno se posodablja. Ko bo končal posodabljanje bom naložil vse programe gor.
A se mi splača takoj po namestitvi vseh programov defregmantirat vse??

Trdi disk mam pa tale: Trdi disk WD SATA-3 (6GB/s) - 1,0TB / 7.200 vrtljajev Pa sm kr zadovoljen, lepo laufa, hitro. Edin učasih kr začne neki mlet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dynr la ()

Cold1 ::

Novejši sistemi se defragmentirajo sami ko te ni zraven, ne obremenjuj se s tem.

In ne, velika količina podatkov na disku ne zmanjšuje hitrosti delovanja le tega; Okna se upočasnijo kvečjemu če se hkrati zaganja prevelika količina programov.

Po namestitvah preglej kaj vse se je nastavilo za samodejni zagon skupaj z Okni in onemogoči vse česar ne potrebuješ v Meni Start > Skrbniška orodja > orodje System Configuration > zavihek Startup.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cold1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ssd+sshd

Oddelek: Pomoč in nasveti
424237 (3699) stewo
»

Pomoč pri Windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti