» »

Kje kupujete oblačila?

Kje kupujete oblačila?

Temo vidijo: vsi
««
13 / 13
»
»»

Gambino ::

Italija:
Palmanova Village
Noventa di Piave
Fidenza Village
Franciacorta
Valdichiana Outlet Village
Outlet Barberino
Citta Sant'Angelo Outlet Village
Il Castagno Brand Village
Brugnato 5Terre Outlet Village
Designer Outlet Serravalle

Avstrija:
Parndorf outlet
Leeb-Leschanz GmbH
Klagenfurt Outlets

Kvaliteta in izbira pa neprimerno boljša!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gambino ()

Steinkauz ::

No ja, jst sm bil en mesc nazaj v palmanovi pa je precej žalostno, cene pa tut ne neki baš uber ugodne.

gruntfürmich ::

palmanova in podobno je tudi hitra moda. za bogatejše.

treba biti izredno previden pri nakupu, ker je kvaliteta že porazna.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Par stvari od Amundsen izgleda kvalitetnih in hudo toplih.

Ko že ravno o toplih zadevah, tu je še ena pri nas neznana, ampak zanimiva in kakovostna znamka, za spremembo nepalska - Sherpa Adventure Gear.

https://www.sherpaadventuregear.com/

Imam tole jakno (samo v drugi barvi), super topla.

Samo1609 ::

Pozdravljeni,
Ali obstaja kakšna poceni (outlet) spletna trgovina (lahko tuja), ki ima res konkretna znižanja na znamke Tommy Hilfiger, Colmar, Guess itd

raje se izogni tej pofl hitri modi za bogataše, če je le možno. ne boš izgledal nič bogatejši.

enadvq ::

Greš, pomeriš, če ti je všeč izgled in kvaliteta kupiš, jebeš ostale ki se vozijo z avti za 30k na puf, imajo gor najcenejše kitajske gume in so na kruhu in vodi. Kavbojke recimo sem dobil top v toko za male pare.

Zimonem ::

Okapi je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

Par stvari od Amundsen izgleda kvalitetnih in hudo toplih.

Ko že ravno o toplih zadevah, tu je še ena pri nas neznana, ampak zanimiva in kakovostna znamka, za spremembo nepalska - Sherpa Adventure Gear.

https://www.sherpaadventuregear.com/

Imam tole jakno (samo v drugi barvi), super topla.

Enoko reč si par let nazaj dobil v sariko za 40e. Se pa daš po*****

lolipop2 ::

Lahko vpršaam, ali je Zalando.si legit? Je kdo že kupoval tam?

So vračila brez komplikacij? Piše sicer,d a so brezplačna... (ne vem, če je res), ampak a kaj komplicirajo? Eno jakno bi rad naročil za probat, pa bogsigavedi, če mi bo prav al ne :)

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolipop2 ()

Ishiwatta ::

Legit, brez problema vrneš...

lolipop2 ::

Ishiwatta je izjavil:

Legit, brez problema vrneš...

Hvala!

Yossarian ::

Saj ne vem, če sem v pravi temi, ampak kupujem moško obleko, sive barve. V Mariboru (Peek in Cloppenburg) nisem našel nič takega, kar bi mi bilo všeč, v Modiani več nimajo oblek (tam sem si kupil Digel obleko), Gallileo tudi nima tega, kar bi imel. Kje v Mariboru bi še bila kakšna trgovina s klasičnimi oblekami? Naročil sem tudi dve obleki z BestSecret, vendar mi je bilo vse premalo (rokavi in trebušček, različne velikosti? Pozna kdo v Mariboru, Ptuju, kakšnega kvalitetnega krojača?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

donvito ::

bluefish ::

Ima še s.Oliver BlackLabel. Drugače pa Morro v LJ.

Don Vito, sem bil v obeh trgovinah v Mariboru, pa niso imeli temnosive obleke (iščem samo temnosivo).

Ljubljana mi je daleč, ni pa izključeno.

Pozna kdo Moda Čopi na Ptuju?

2dark ::

Yossarian je izjavil:

Saj ne vem, če sem v pravi temi, ampak kupujem moško obleko, sive barve. V Mariboru (Peek in Cloppenburg) nisem našel nič takega, kar bi mi bilo všeč, v Modiani več nimajo oblek (tam sem si kupil Digel obleko), Gallileo tudi nima tega, kar bi imel. Kje v Mariboru bi še bila kakšna trgovina s klasičnimi oblekami? Naročil sem tudi dve obleki z BestSecret, vendar mi je bilo vse premalo (rokavi in trebušček, različne velikosti? Pozna kdo v Mariboru, Ptuju, kakšnega kvalitetnega krojača?

Osebno, če želiš kvaliteto, se zapelji v center Celje v Trgovino Kavalir ( Glavni trg 3, 3000 Celje) .

Imajo samo moška oblačila, srajce , toliko manšetnih gumbov kot imajo tam na izbiri še nisem videl, ipd.. Ampak je to vse na nivoju. Kvalitetno. Tudi tako različne srajce iz različnega bomaža... Ni da ni.

Imajo tudi lastnega krojača oz., ki zadeve primerno skrajša.

Ne pravim, da kje drugje ni v redu, ampak v Kavalirju dobiš tudi svetovanje, pa kvaliteto na nivoju.

Do Celja pa nimaš daleč.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

2dark, hvala za info. Morda veš, koliko približno stane tam kakšna moška obleka?

Yossarian je izjavil:

2dark, hvala za info. Morda veš, koliko približno stane tam kakšna moška obleka?

Nisem se pozanimal, ker so me zanimali manšetni gumbi. Ko mi je odprla en velik predal manšetnih gumbov sem bil šokiran nad izbiro.

Spomnim se, da imajo čuda različnih srajc iz različnega bombaža. Težko rečem, koliko se kaj gibljeo cene za oblačila iz kvalitetnega materijala. Med drugim se kvalitetno izdelana klasična oblačila ne mečkajo. Včasih sem opazil osebke, ki so imeli na sebi pomečkane hlače in suknjiče. To prav kriči po tem, da je nekvalitetno. Edino, kar dopuščam, da se mečka je lan. Ampka to ni poanta tukaj.

Evo, še telefonska pa pokličeš. Sem prepričan, da ti bodo dali okvirne cene.

0599 76593 ali pa jim pišeš na mail. trgovinakavalir@gmail.com

Če je verjeti podatkom na googlu imajo odprto ponedeljek- petek 9 do 19 ure in soboto od 8:30 do 14:00 ure.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

bluefish je izjavil:

Ima še s.Oliver BlackLabel. Drugače pa Morro v LJ.

morro je šel v stečaj pa ne vem če še dela kaj.
ampak mislim da so se tudi poslabšali s kvaliteto zadnja leta.

srajce z manšetnimi gumbi jaz ne bi kupoval. mi je rekel krojač pri morrotu da ne rabim manšetnih gumbov ker ne bom šel na sprejem h kraljici, tako da so čisto lepo spodobne in elegantne tudi 'navadne' srajce.

Zgodovina sprememb…

mojsterleo ::

Oblačila kupujem v Primark, Lidl, Hofer, Kik. Obutev v Intersportu, Hervisu ali kateri od plejad drugih trgovin s šuhi.,
Za obleke ne zapravljam velik casha.

mojsterleo je izjavil:

Oblačila kupujem v Primark, Lidl, Hofer, Kik. Obutev v Intersportu, Hervisu ali kateri od plejad drugih trgovin s šuhi.,

jst imam s takimi poceni cotami izkušnje, da se prej uničijo kot kvalitetne in na koncu bi zapravil enako denarja kot če bi kupoval poceni cote ali kvalitetne, hodil bi pa vedno kot klošar oblečen.

Magic1 ::

gruntfürmich je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

jst imam s takimi poceni cotami izkušnje, da se prej uničijo kot kvalitetne in na koncu bi zapravil enako denarja kot če bi kupoval poceni cote ali kvalitetne, hodil bi pa vedno kot klošar oblečen.

Ti se kar tolaži. Ali boš razložil kaj je "kvalitetna" cota? Sem dobil že kvalitetne v cheap trgovinah in videl ničkolikokrat cheap v dragih trgovinah. Na koncu so najpomembnejše izkušnje, da znaš ocenit kvaliteto, kot pa karkoli drugega. Lahko pa pridete na dan s lokacijami, kjer imajo samo super duper cune.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Magic1 je izjavil:

Sem dobil že kvalitetne v cheap trgovinah in videl ničkolikokrat cheap v dragih trgovinah. Na koncu so najpomembnejše izkušnje, da znaš ocenit kvaliteto, kot pa karkoli drugega.

vsekakor, ampak ocenjevanje ni enostavno.

gruntfürmich je izjavil:

srajce z manšetnimi gumbi jaz ne bi kupoval. mi je rekel krojač pri morrotu da ne rabim manšetnih gumbov ker ne bom šel na sprejem h kraljici, tako da so čisto lepo spodobne in elegantne tudi 'navadne' srajce.

Ne rabiš it na sprejem kraljici. če pa želiš nadgrajeno stopnjo elegance je pa to v redu. Manšete ti dodajo pri obleki dodatno eleganco. Nisem pa nikjer napisal, da mora kupit takšno srajco. Bo pa kvalitetna srajca , kjer se dodajo mnašete vedno izgledala boljše kot navadna z gumbi, ker pri manšetah se gre za dopolnitev osebenga stila. Če ga imamo.

Sice pa je OP spraševal, kje kupit kvalitetno obleko.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

donvito ::

2dark je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Ne rabiš it na sprejem kraljici. če pa želiš nadgrajeno stopnjo elegance je pa to v redu. Manšete ti dodajo pri obleki dodatno eleganco. Nisem pa nikjer napisal, da mora kupit takšno srajco. Bo pa kvalitetna srajca , kjer se dodajo mnašete vedno izgledala boljše kot navadna z gumbi, ker pri manšetah se gre za dopolnitev osebenga stila. Če ga imamo.

Sice pa je OP spraševal, kje kupit kvalitetno obleko.

Ma to je pač dodatek, tako kot igla h kravati. Je lepo, če jo imaš, če pa ne, pa je prav tako dobro.

donvito je izjavil:

Ma to je pač dodatek, tako kot igla h kravati. Je lepo, če jo imaš, če pa ne, pa je prav tako dobro.

Ja. Dodatek, ki lahko izboljša izgled. Kravatna igla je žev redu, da ti kravata ne binglja levo in desno in si jo med malico ne pomočiš v juhšni krožnik. :))

Ko smo že pri oblačilih in ker se je shadilo.

Lahko samo povem, da imajo pri Tom Tailorju lepo kolekcijo lepih in kvalitenih moških jop.

Če kdo kupuje in išče razmerje kvaliteta- cena naj zavije v kakšno od poslovalnic. Jopi, ki sem jo poizkusil sta malo podloženi, lep kroj, dobre zadrge ( ne upam napisat vrhnske) .. Da jopa stoji na človeku lepo in ne da mu štrli.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

LapD ::

Fora manšetnega gumba je tudi, da naredi lepšo obliko rokava in reklc lepše stoji okrog zapestja. Je pa to bolj za svečane dogodke, ne za vsakdanjo obleko. Tako so mene podučili ko sem kupoval.
web&motion designer

jst bi rekel da manšentna srajca zelo okrni univerzalnost srajce, da to srajco nosiš za različne priložnosti.

Okapi ::

Eno srajco si pa menda lahko privoščiš, da je samo "zakmašna".;)

nima smisla...:D raje investiram v dober cognac.

Sedaj ste se pa v manšetne gumbe vpiknal. Pridni. :)
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )
««
13 / 13
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nova moška bunda/puhovka, kje kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11113598 (8333) Kvinta
»

Kakovostna oblacila s cim manj teksti

264464 (3157) MonoPattern
»

pohodniška oprema (strani: 1 2 )

8920081 (13546) Okapi
»

srajca in kravata (strani: 1 2 3 4 5 )