Forum » Loža » srajca in kravata
srajca in kravata
leiito ::
"Non-iron shirts have a reputation for feeling hot and itchy, largely a result of a resinous coating that has been the leading wrinkle defense and can make even an all-cotton shirt feel like something made to protect outdoor furniture.
Moreover, the chemical stew applied to non-iron garments contains formaldehyde, which can irritate some people's skin. A 2010 survey of treated textiles by the Government Accountability Office found that, of 180 items tested, wrinkle-resistant men's shirts were among the handful exceeding safe levels."
https://www.nytimes.com/2015/04/03/fash...
Moreover, the chemical stew applied to non-iron garments contains formaldehyde, which can irritate some people's skin. A 2010 survey of treated textiles by the Government Accountability Office found that, of 180 items tested, wrinkle-resistant men's shirts were among the handful exceeding safe levels."
https://www.nytimes.com/2015/04/03/fash...
Okapi ::
Pojma "environmentally friendly" in "fashion" se medsebojno izključujeta, mimogrede.
Narobe pritisnil za izbris, sorry. Hotel sem vprašati, zakaj bi se izključevalo. Imaš različne mode, ena je tudi bolj hipijevsko-eko-zelena, in tu se nič ne izključuje.
Evo, moji čevlji, Made in Ethiopia - fair trade, eko-bombaž, podplati iz recikliranih pnevmatik, ni da ni.
nejcek74 ::
torbe jaz nimam, s kolesom pa se vozim vsak dan, zakaj bi bila to smrt? Ker zgonis hlace na sedezu?
perci ::
Pa zato ker jih ful pregibavas in se sploh tisti del, ki je na sedezu non stop trga (mikro).
Sploh slim fit.
Sploh slim fit.
Rok Woot ::
Čez obleko se pač ne nosi torbe. Kot bi nosil plašč brez šala. Ta hipsterska kolesa so pa itaq podn. Najbolj me pa žalosti ko predelajo kak hud star bike v neuporaben šrot. Pač se peleš s kolesom v športni opermi, se preoblečeš v službi pa je. Po potrebi oprhaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
jype ::
leiito ::
Pojma "environmentally friendly" in "fashion" se medsebojno izključujeta, mimogrede.
Narobe pritisnil za izbris, sorry. Hotel sem vprašati, zakaj bi se izključevalo. Imaš različne mode, ena je tudi bolj hipijevsko-eko-zelena, in tu se nič ne izključuje.
Evo, moji čevlji, Made in Ethiopia - fair trade, eko-bombaž, podplati iz recikliranih pnevmatik, ni da ni.
Izredno lepo in vključujoče. Mogoče kaka fotka celega outfita z etiopsko noto?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakovostne moške srajce - kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17512 (12279) | knap |
» | Pravilo oblačenja študentov (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12829 (10122) | Unknown_001 |
» | Najcenejša obleka za na poroko. Kje? :)Oddelek: Loža | 9555 (8070) | shadeX |